Gå til innhold

ccx164

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ccx164

  1. Har for tiden en Dell 2407WFP som jeg er meget fornøyd med. Skjermen er rett og slett i en klasse for seg, men det siste har jeg savnet å ha muligheten til et flerskjermsoppsett.

     

    Vurderer derfor å bytte ut min 24" med to like 22".

     

    Hvilke 22" går for å være de beste på dagens marked?

     

    Skjermen bør ha gode farger/bildegjengivelse (bildebehandling etc.) og samtidig ha muligheten til å kjøre spill uten etterslep. Pris er ikke så viktig (man får jo ofte det man betaler for), men å betale "overpris" er ikke interessant.

  2. Problemet med de fleste av dagens Tissot og Certina modeller, er at de som oftest er veldig daterte - dvs. hvordan ser de ut om 10 år?

     

    Om man skal ha en klokke som skal vare "livet ut" må man enten gå for et svært klassisk og tidløst design, eller klokkemodeller som har en spesiell plass i historien. En svart Submariner vil aldri bli umoderne eller utdatert.

  3. Certina er et meget godt valg ut fra de kriteriene du nevner.

    Chrono, eller chronograph innebærer at klokken har stoppeklokkefunksjon.

     

    Ellers produserer Seiko mange gode ur, men de sliter ofte litt på designsiden. Tissot sliter med mye av det samme.

     

    Certina er et meget godt valg ut fra de kriteriene du nevner.

    Chrono, eller chronograph innebærer at klokken har stoppeklokkefunksjon.

     

    Ellers produserer Seiko mange gode ur, men de sliter ofte litt på designsiden. Tissot sliter med mye av det samme.

  4. Nå kjenner jeg ikke eksakt til grensene for Green Card, men antar at jeg er i yngste laget, samt at lav eller ingen inntekt grunnet studier.

     

    På den annen side har jeg selvfølgelig ingen negativ historikk, noen kroner mer på bok enn hva jeg antar er vanlig for min alder, og tar en utdannelse (og er medlem av en interesseforening) som jeg vet prioriteres hos DnB både pga. avtaler og ikke minst yrkesgruppens verdi som fremtidige kunder.

     

    Årsaken til at et betalingskort hadde vært gunstig, er kun begrunnet i de fleste vanlige VISA kortenes begrensninger når det gjelder maks sum for uttak og varekjøp.

     

    Hvordan er det forresten med SAGA Gull VISA? Er det samme grenser på maks kjøpssum og forbruk over x-antall dager som for kortene i de "lavere" kundeprogrammene?

×
×
  • Opprett ny...