Gå til innhold

Saykin

Medlemmer
  • Innlegg

    1 098
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saykin

  1. On 8/24/2021 at 11:43 AM, Pallehysa said:

    Nåken som har fått nåken oppdatering fra CDON sin forhåndsbestilling sist? Er det slik at alle som fekk bestillt får?

    Usikker, men jeg avbestilte min Disk bestilling i hvert fall siden jeg fikk tak i en fra NetOnNet. Så hvis de har tatt i mot flere bestillinger enn hva de får så har folk litt bedre sjanse å få tak i en nå. 

    • Liker 1
  2. 3 minutes ago, Nisirius said:

    Hei, 
    Ja jeg fikk det så og si med en gang. Kan dog være at de har godt med pågang nå ? 

     

    1 minute ago, vandrewal said:

    Ja, fikk ordrebekreftelse på mail så og si umiddelbart etterpå.

    Der kom den til slutt! Huff, var klar til å prate med chatten. Trodde kanskje jeg hadde skrevet feil e-post :D Krysse fingrene for at jeg endelig får tak i en disk versjon. 

  3. On 2/23/2021 at 7:37 PM, Saykin said:

    Da var den i hus, men fryktelig dårlig måte å sende et produkt på av Elkjøp! Pakken er helt forslått og revet opp mange steder. Også er det masse teip rundt den. Ble bekymret for at det ikke var en PS5 oppi der siden Sony sin egen forseglingsteip av brutt opp, men det var det heldigvis. Dette er for dårlig av Elkjøp! 

    For de av dere som ville ha oppdatering, måtte etterspørre hvorfor jeg ikke hadde fått svar, men noe hadde skjedd hvor de hadde sendt eposten og jeg ikke hadde fått den. Så fikk mail på det i dag etter jeg spurte om det på chatten, dette er svaret Elkjøp ga meg:

    65353804_Skjermbilde2021-03-09150322_LI.jpg.27ff2798d09a4a15b744cbfdb4e20782.jpg

    Blir ikke akkurat frista til å bestille dyre varer fra Elkjøp lenger for å si det sånn. 

    • Liker 2
  4. 1 minute ago, Maniac said:

    Er selv ute etter digital versjon, har disk (uåpnet). Har ingen cd baserte spill på PS4 :D , alt er digitalt. Du gjør vel det samme på PC? Når det gjelder film og serier så er det streaming som gjelder tenker jeg. Men vet ikke, kanskje jeg beholder den, det er litt styr dette :D

    Jeg har en digital jeg åpnet i går, hadde mest lyst på disc da. Hvor i landet holder du til hvis du vil bytte?

  5. Noen andre som nylig har fått sin PS5 og ikke får startet Astro's Playground? Jeg ser Sony Interactive Entertainment logoen også kræsjer den. Har prøvd å reinstallere spillet, slette savefilen, reinstallere PS5, resette og får samme feilmelding. God of War og Bloodborne launcher og kjører, men ikke Astro's Playground.. Skal kjøpe og laste ned Demon's Souls for å teste en PS5 spill også. 

  6. Elkjøp sa ihvertfall at for de som meldte seg på loddtrekning for Disk versjonen ikke trengte å melde seg opp på nytt for den digitale, noe som stemte da jeg ikke gjorde noe og ble trekt ut til å kjøpe den uka etter. Usikker på hvordan Power skal gjøre det fremover, men alle andre butikker har fortsatt førstemann til mølla. 

    image.png.ac40a9931ad88061e71028befdde2ad8.png

    • Liker 1
  7. 2 hours ago, IcedInsanity said:

    Den der har vært åpnet. Hvordan var den påslått? Helt ny eller virket det som den hadde vært bootet også? Var kabler og alt "fabrikkpakket"? Med sånne bånd rundt kablene osv?

    Alt var fabrikkpakket, pent og pyntelig på innsiden av esken ihvertfall. Ikke vært bootet så vidt jeg kan se, var ihvertfall resatt til fabrikkinstillinger hvis den hadde vært det. Konsollen og alt annet ser helt nye og ubrukt ut, men var ganske forbanna når jeg så esken i så dårlig stand til å starte med. Skal prate med Elkjøp i morgen, syns ikke det er akseptabelt å sende en så dyr gjenstand uten ekstra beskyttelse. 

    15 minutes ago, Mala said:

    Tror faktisk det hadde klikket for meg om jeg hadde fått min konsoll i den tilstanden der. Og jeg syns det var ille nok å få min  fra komplett med en sort søppelsekk rund ?  Da syns jeg Coolshop gjorde en bedre jobb, med tjukk og solid yttereske rundt :)

    Er for dårlig, overrasket over at Komplett sendte den med svart plastfilm rundt. Har jobbet der for mange år siden og er ikke vanlig prosedyre. Svart plastfilm ble brukt når vi skulle sikre paller med store mengder løsrøre på paller, ikke enkeltsendiger. 

    Var ganske sur når jeg fikk den utlevert sånn på butikken, heldigvis så virker det som konsollen ikke har vært tatt ut av esken. Kan hende at ting har åpnet seg når esken har blitt slengt rundt på post-terminalene og at posten har teipet igjen for at ting ikke skal dette ut. Skal ihvertfall ta en prat med Elkjøp i morgen, har tatt en del bilder til som jeg skal sende til de. 

    • Liker 1
  8. Da var den i hus, men fryktelig dårlig måte å sende et produkt på av Elkjøp! Pakken er helt forslått og revet opp mange steder. Også er det masse teip rundt den. Ble bekymret for at det ikke var en PS5 oppi der siden Sony sin egen forseglingsteip av brutt opp, men det var det heldigvis. Dette er for dårlig av Elkjøp! 

     

    PXL_20210223_183224219.jpg

    PXL_20210223_183236871.jpg

    PXL_20210223_183349727.jpg

     

×
×
  • Opprett ny...