Gå til innhold

MrBjoern

Medlemmer
  • Innlegg

    1 577
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrBjoern

  1. Jeg er litt usikker på om jeg kan eller ikke. Er mye som skjer den helgen. Men om jeg er ledig er jeg lett med! :D

     

    edit: Ettermiddag/kveld på fredag eller dagtid på lørdag. Må nok skvise det her inn mellom eksamen, fest og jobb. :)

  2. Liten update: Jeg har kledd på meg ordentlig. Fant den gamle boblebuksen min også. MEN, det viste seg at på sletta her i Vikersundbakken var det hele 28 minusgrader for en halvtime siden. Ser frem til en fantastisk dag, og er bare lykkelig over at jeg skal sitte INNE mesteparten av dagen. :)

  3. Hei alle sammen. :)

     

    Om ca en time beveger jeg meg til bussen som skal ta meg til hoppbakken igjen, det er.. Ett kvarter å gå i 20 fuckings minusgrader.. Ser virkelig frem til det.. Ellers skal jeg sitte inne å hjelpe til med sending av storskjerm og hopp resten av dagen da. :)

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Fuck this. Minusgradene har allerede ødelagt dagen min. .___.

  4. Noen som har noen anelse om man har krav på ekstra betaling/tillegg når man har to vaktskift ganske tett opptil hverandre. Vi snakker 9 timer arbeidsfri tid, mellom lørdag og søndag.

     

    Arbeidsmiljøloven sier at man har krav på 11 timer arbeidsfri tid mellom hvert skift.

  5. Jeg sier bare.. Brød og sirkus til folket. Det er mye rundt om i landet som defineres som kunst, og som får statlige bidrag. Bevilgning av penger ser ut til å være vrient. For det holder ikke å bare gi en etat en million eller to ekstra. Pengene må nå helt frem, og det er noe vi nordmenn er virkelig dårlige på..

  6. Kuuuult!

    Vet du, jeg har aldri forstått greia med at det skal være kult å røyke. Jeg begynte å røyke fordi jeg hadde lyst, og fortsatte fordi jeg faktisk likte det. Om du definerer det som kult eller ukult er egentlig det samme for meg, da jeg ikke gjør det for noen av delene. :)

  7. Røyking er ikke sunt.

    :)

     

    Jeg sluttet å røyke tobakk fordi det var dyrt, ikke fordi det var usunt. :wee:

     

     

    Edit: Helt ærlig. Det finnes mye rundt oss som er farlig, ja, det er faktisk livsfarlig å reise på jobb. Jeg risikerer å dø hver dag. Hva er da galt med at jeg koser meg med en cigarett eller snus en gang i blant? Livskvalitet fremfor livskvantitet sier nå jeg. :)

  8. Du er kulest om du stikker til en kompis og røyker deg fjern. Jeg ser sånn opp til folk som gjør det. Spesielt om de skriver om det i offentlige fora.

    I mine øyne blir det som å si at man skal på fest. Bare at røyking er mer avslappende og mer.. sosialt, i dunno?

  9. Jeg er ikke for full legalisering av marihuana, sånn at man lovlig kan kjøpe det på REMA 1000.

     

    Men jeg mener at legen må kunne skrive ut resept på marihuana på samme måte som morfin og andre sterke saker, til de pasientene som har nytte av det.

    Hvorfor ikke? Vi selger jo tobakk og alkohol over disk i de fleste butikker.

     

    Hva folk dytter i seg på fritiden og gjør med sitt eget liv, er egentlig det samme for meg. Men jeg må helt ærlig innrømme at det er MYE triveligere å møte på en som er rusa på hasj en lørdags kveld på vei hjem fra jobb, enn en som har drukket for mye.

×
×
  • Opprett ny...