Gå til innhold

fkm

Medlemmer
 • Innlegg

  8 631
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Innlegg skrevet av fkm

 1. Igjen, jeg sier ikke at man ikke skal spise riktig. Det er imidlertid ikke forskjellen på helmelk og lettmelk som gjør forskjellen på det nivået de fleste hobbymosjonister ligger på. Spis normal, sunn mat. Det holder for de aller, aller fleste, og det er null problem å oppnå kalorioverskudd selv om du ikke bøtter nedpå med kosttilskudd.

   

   

  Edit: og bare for å ha nevnt det virker det jo ikke akkurat som om det er så mange her inne som har særlig gainz-suksess. Hm, hva kan det skyldes? Det må være fordi de ikke drikker nok helmelk!!!!!!!!

  • Liker 6
 2.  

  Er jo fult mulig å få framgang på en fullkroppsøkt i uka forutsatt at man trener samt. spiser skikkelig.

   

  Jeg sa ikke at man ikke skal spise skikkelig. Det er bare ikke noe poeng å fokusere fuuuuullt så mye på gainzzzzzzzzz når man veier 63 kg og trener litt halvveis 3-4 ganger i uken, som sannsynligvis er tilfellet for de fleste her. Da er det bedre å fokusere på kvaliteten på treningen. For å si det sånn, det er ikke kaloriinntaket som er problemet til de fleste ungdom som er wannabe gymrats.

  • Liker 1
 3. Nå fremstår jeg sikkert som fryktelig hjelpesløs, men jeg kan ærlig talt ikke huske hva jeg har pleid å ha på meg.

   

  Jeg beklager, men dette må være noe av det dummeste jeg har lest noen gang. Du HUSKER IKKE hva du pleier å ha på deg på sommeren? Det er så idiotisk at jeg rett og slett ikke klarer å tro på det. Skal du liksom ha meg til å tro at alle sommerklærne dine har forsvunnet over vinteren, at du ikke klarer å huske hva du hadde på deg for 7-8 måneder siden, og at du heller ikke klarer å tenke deg fram til hvilke plagg som er normalt å benytte seg av i sommerhalvåret?

  • Liker 3
 4. Jeg liker ikke slipset spesielt godt, og jeg er enig med Dag i at det uansett ikke passer særlig godt til antrekket (dog er mitt største ankepunkt at glatt silke blir for formelt i forhold til resten av antrekket). Resten likte jeg. Jakken får deg til å se litt bred ut over hoftene og den ser litt lang ut i ermene, men det kan bare være vinkelen på bildet.

 5. Nettopp, du er på jobb. Om du bruker slips uten jakke ser ut som du jobber som servitør eller selger på elkjøp.

   

  Hvordan er kvaliteten på cashmere fra J. Crew og Uniqlo? Har hatt et par plagg i merino fra Uniqlo som jeg liker godt og kommer nok til å kjøpe mer av de.

   

  Jeg hadde en kashmirgenser fra uniqlo. Den holdt vel rundt et år før det ble hull i den, og den ble ikke brukt særlig ofte.

 6.  

   

  Håper for din egen del at du skjønte hva jeg mente. Hvis ikke, burde dine foreldre være svært bekymret for deg.

   

  Jeg vil nå heller si at det er dine foreldre som bør være bekymret. Det hadde i alle fall jeg vært om jeg hadde en sønn som ikke visste at landets hovedstad ligger ved kysten.

  • Liker 6
 7. Har selv aldri sett en Musto eller Sail Racing jakke på en fjortis før.

   

  Du bor ikke i Oslo skjønner jeg....

   

  Det eenste som finnes spennende med sykkel er målspurtene og fallene, og begge deler vises i sportssendingen etter nyhetene. Finnes ikke kjedeligere sport å se på TV, spør du meg. Skjer jo noe hvert 25.minutt. Det er en radiodokumentar fra kommentatorene, med semi-relevante bevegelige bilder til.

   

  Barbar.

 8. Hadde den sykkelen hatt en normal styreratt, så hadde jeg lett brukt den til å sykle rundt i sentrum. Ellers såg rattet litt vell lavt ut? Ser for meg at det er ubehagelig med normale klær på..

   

  Tja, jeg sykler ganske mye på raceren min i vanlige klær uten at det er noe problem. Det eneste er at man blir litt sliten i, øh... baken... Lavt styre går helt fint om man ikke er 90 år gammel.

  • Liker 1
×
×
 • Opprett ny...