Jump to content

Cannibal

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Cannibal


 1. Har ei veninne som er veldig deprimert for tida, "alt er bare så jævla dritt" . Hun driver med selvskading og spørte meg hvilken måte det er best å ta selvmord på osv. Hva skal jeg gjøre?

  6009170[/snapback]

  Haha, noe så dumt. Ærlig talt, jeg ler av sånt. Du har såvidt startet livet når du er fjorten år, denne jenta er 14år. Jeg vet hvem det gjelder, og hun har ingen god grunn til å ta livet av seg.


 2. Hei, nå har jeg slitt i mange uker med pc`n min, her er problemet:

   

  Jeg har bygd en ny pc for utenom noen komponenter (hdd,powersuply) Jeg har en ny sata disk, når jeg kobler til de gamle harddiskene og går inn på dem så rebooter pc`n. En it ekspert har fjernet boot sektoren fordi det var windows på den (derfor den rebootet)Så tar jeg med meg disken hjem å setter den inn i pcn, da kommer problemet, den rebooter igjen og nå gjør begge diskene det. VELDIG irriterendes, kan det ha noe med at det er IDE? Jeg har masse musikk (100gb med musikk) som jeg fortsatt vil ha, dem ligger på diskene som restarter.. Jeg bruker en litt rar windows versjon, men en kamerat av meg bruker den samme og der funker det fint. Takk til all hjelp, det hjelper STORT

   

  Pc kompomenter:

  Msi k8n neo2x (no sånt)

  Ati Radeon 9800 pro

  Samsung SpinPoint P80SD 40GB SATA2 8MB 7200RPM

  Amd Athlon 3200+

   

  Nå lager southside brikka lyder også nå, bare galt med pcn min


 3. Hei, nå har jeg stridd i 2 uker for å få en hdd til å virke, men det er noe som er galt helt siden jeg kjøpte nytt hk og hdd.

   

  Jeg har windows på en sata disk, også hadde jeg windows på den andre disken min som ikke fungerer. Så jeg leverte disken til en it fyr, så han kjørte ett eller annet program så den tok bort windows men ikke filmene,musikk osv. Men når jeg starter den opp nå så står det bare "Disketten i d er inte formaterad,vil du formatere nu?" Hm, jeg har den som primary slave, og sata disken er som third master. Når jeg trykker ja på det spm om å formatere så kommer det opp "36gb å formatere" men jeg er sikker på jeg har filer som er over 60gb i hvertfall, kan it fyren ha slettet alt på disken? noen som har vært borti noe lignende før? dette er kritisk!


 4. Hei

   

  Driver å skal lære meg black jack men skjønner ingenting av de manualene på engelsk så lurte på om noen som kan det kan forkare for meg på norsk? Ikke så vanskelig så jeg ikke skjønner det da, takk på forhånd ;)


 5. Akkurat bygget ny pc,har amd athlon 3200+, MSI K8N NEO2-FX og Corsair 3200. Bygget og alt virket normalt helt til jeg startet opp, det står: Nvidia BOOT agent success og masse annet vræl, så kommer det: MEDIA disk failure, DISKBOOT failure,insert system disk and press enter". Har byttet på IDE plasser severel times og byttet på jumpere, men ingenting skjer. Forslag til hva jeg kan gjøre? Kommer inn i BIOS, ser ut som alt står på normalt. Takker for svar=)

×
×
 • Create New...