Gå til innhold

teks

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teks

  1. karak hirn! :)vi trenger fler order players btw :D

     

    Det går vel også igjen overalt virker det som...

     

    Order på Karak Eight Peaks her.

     

    På Karak Eight Peaks er det vel nesten flere Order ? Hvertfall på de lavere Tiers .

    Når skal dem øke player cap ? voksen kø hikst .

     

    Køene er alltid mye lengre på Destruction-siden, så dette stemmer ikke. Når Order har rundt 200 i kø har Destruction over 500. Ingame merker du ikke noe til det riktignok, ettersom Order og Destruction har separate køer, noe som gjør at det blir like mange Order- og Destruction-spillere ingame.

     

    Jeg spiller for øvrig også Order på Karak Eight Peaks.

  2. Halla folkens

     

    Tenkte starte igjen selv nå. Fett og se at jeg ikke er den eneste. Var aldri noe sånn veldig PRO når jeg holdt på sist så tenkte jeg skulle spørre om noe råd.

     

    Er jeg og en kompis som skal spille. Hovedsaklig PvM(eller hva det heter).

     

    Tenkte være Assassin og han skal være Pally

     

    Har lest meg frem til at Hammerdin er veldig poppis, så dette er vel bankers for han vel?

     

    Så er jeg frista selv til Trapsin som det kalles, dette burde vel funke bra i coop dette?

     

    Dette er helt klart en fin duo. Hammerdin har den fordelen at svært få monstere er immune mot hammerskaden, samt at de bidrar med aura(s). Trapsin gjør bra med skade og hjelper til med å få fortgang i sakene.. :p

     

    Men er det noe større forskjell på hva som er bra av trapsa?

     

    Det vanligste er Lightning Sentry med dens synergies. Da kan du også bruke Death Sentry om du føler for det, da den allerede maxes pga synergy til Lightning Sentry.

     

    Ang. kickassassin så er ikke dette noe jeg personlig ville anbefalt til PvM. Det krever mye gear, og man får enklere høy damage med traps. Kicksin er en veldig spesialisert build som få bruker, selv om den har potensiale til å klare det meste. Virkeområder for en kicksin begrenser seg slik jeg ser det til duels og ubers (Diablo Clone + Uber Tristram), noe jeg ikke anser som aktuelt for denne personen (foreløpig.. :D).

  3. Greit nok med flere achievments, får man litt for flere klasser, så ikke alle vil være medic. Synes ekstravåpnene funker greit til medic, våpnene er egentlig ikke særlig kraftigere, bare annerledes. (med forbehold om at jeg ikke har låst de opp enda).

     

    AtW

     

    Støtter dette. Har selv låst opp både Blautsauger og Kritzkrieg med Medic, og bruker i grunn ingen av dem særlig ofte. Blautsauger suger liv, men skader mye mindre, så man ofrer skade for litt overlevelsesevne. Kritzkrieg gir automatisk crit, og lades opp ca 10% raskere, men til gjengjeld blir man ikke udødelig. Bra til sitt bruk, men stort sett syns jeg det er greiere med vanlig uber.

     

    Tiltaket i seg selv er veldig bra, og det er artig med achivements å låse opp. Det har aldri vært meningen at de nye våpnene skal være _bedre_ enn de gamle, bare annerledes, slik at spillerne får større valgfrihet og mer rom for kreativitet. Noen av disse achievementsene er dog relativt håpløse å få gjennom vanlig spill, så jeg håper de sikter litt lavere når de lager pyro achievements. Når en medic bruker uber på en scout for å få achievement syns jeg det ofte påvirker spillet i negativ retning..

     

    Ser frem til Sniper-filmen!

  4. Jeg kan heller ikke se at noen form for betaling kreves. Så jeg lurer på om dette er en slags gratis form for WoW?

     

    Although the game is free to play, Shaiya triumphed over several well-established subscription games to win GameBorder's Best MMORPG of 2007.

     

    Linky

     

    Mer enn dette vet jeg ikke, men jeg er sikker på at en rask google-runde kan hjelpe deg.

  5. Nå løste problemet seg her :)

    Det jeg gjorde var å be om nytt passord til mail / glemt passord. Brukte dette og da kom jeg inn uten problemer.

    Tror faktisk det kan være en solid brukerfeil fra min side, hvor jeg muligens har vært sikker på at jeg hadde rett passord, men som viste seg å være galt allikevel :p Anyway, er hvertfall oppe å går nå så skal ikke klage :)

     

    Nå funker det her også, jeg gjorde som jeg har gjort hele tiden, prøvde å logge inn med forumloginen jeg satte på kontinnstillingene. Trengte ikke å be om nytt passord eller noe. Ser ut som buggen er fikset, i alle fall for min del :)

  6. Det å fikse forumet er vel ikke førsteprioritet i AoC-staben til Funcom for tiden. De prioriterer riktig når de fikser spillet.

     

    Skulle da tro at ikke alle i Funcom er spillprogrammerere, og at f.eks community managers kunne fått litt orden i dette uten at det derimot går utover utjevning av bugs. Er vel ikke de samme folkene som har ansvar for websiden og account-systemet som også arbeider med spillet.. Selv om jeg selvsagt kan ta feil.

     

    Jeg ser fremdeles ikke hvorfor man trenger account for å kunne lese på forumet, uten det kravet hadde dette problemet virkelig ikke vært av stor betydning.

  7. Går du opp til ca 250 kroner ($49.95 på steam) så får du The Orange Box (HL2 m/ lost coast, ep1 og ep2, Team Fortress 2, Portal) om du ikke har den allerede. Anbefales på det varmeste.

     

    Eller så vil jeg anbefale StarCraft (SC + BW fåes for 69kr hos cdon), Diablo II + exp (ca 180kr) eller WarCraft 3 + exp (ca 200kr).

×
×
  • Opprett ny...