Gå til innhold

Coomba

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Coomba

  1. Hvis dette er det du VIRKELIG vil og drømmer om, så kjør på! En vakker dag så må man slutte å høre på hva foreldre og de "voksne" sier. Du er voksen nok SELV til å ta egne valg nå. Du må selv få velge hva du har lyst til å gjøre i livet ditt.

     

    Jeg skal selv begynne på min store drøm om å bli helikopterpilot, nå til høsten! Foreldrene mine har egentlig vært skeptisk hele tiden, men jeg har aldri gitt meg, og nå har de skjønt det! :D

     

    BTW: Jeg var selv i førstegangstjenesten for ett år siden. Jeg hadde også lyst til å bli jeger eller noe annet "kult", men fant fort ut at forsvaret ikke var det jeg trodde det var! Så ikke ha for store forhåpninger til det norske forsvaret - du kan bli meget skuffet :D

  2. Jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke trener på lang tid.. Jeg merker det på kroppsholdningen. Jeg merker at jeg blir sløvere og får mindre energi når jeg ikke trener.. Trening gir meg også en god følelse! Jeg drar alltid ut og trener når jeg er deppa eller sint eller noe - blir alltid i godt humør når jeg trener :)

  3. Enig med deg at å trene/slanke seg kun for utseende er trist. Folk må skjønne at man må trene for å holde seg frisk også , ikke bare for å se bra ut eller komme seg ned i en bukse.. Tror det er mange som heller ikke skjønner at trening også kan være gøy! :)

  4. Det er også mange damer som trener "halvhjertet".. Noe av det mest latterlige jeg ser er når personer prøver å slanke seg ved å løfte vekter på ett treningsstudio - hahaha! Waste of money, big time! :thumbup: Dette gjelder for så vidt både kvinner og menn..

     

    Man kan lett slanke seg og beholde mye av musklene ved å løfte vekter og spise smart og sunt. Det budskapet du prøver å få frem er at folk bør komme seg ut og bevegese seg for å bli slank. Men dette er ikke den beste methoden. Kaloriunderskudd med mye proteiner og tung styrketrening. Hva skjer om du jogger i en 1 time og forbrenner 400kcal, også blir du så sulten (man blir sulten etter å ha tømt glykogen lagrene sine) at man spiser inn alt du har forbrent.

     

    Ja, du kan vel slanke deg ved å trene styrketrening, men da må du vel trene veldig hardt og trene de store muskelgruppene?? Og ikke minst vite hva du driver med. Er vel ikke så mange som gjør det akkurat?? :)

     

    Jeg mener den beste og enkleste måten å slanke seg på er å jogge langt og rolig, og holde seg under melkesyregrensen.. Man trenger ikke å spise så mye når man trener utholdenhet, det viktigste er å få i seg nok væske når man trener.. Dette er min mening da, men det er vel veldig individuelt hva som funker best for hver enkeltperson :)

  5. Hei!

     

    Som tittelen sier så syns jeg at mange av de slankereklamene som de sender på TV, spesielt de som er ment for damer, er helt patetiske! Tror virkelig damer at det er så enkelt som de sier på reklamene? For eksempel at du På 30 dager blir kvitt magefettet og får en slank og fin kropp? Hallo!! Helt LATTERLIG etter min mening! Hva skjer når du slutter på kuren, tror du? Og jeg vil tro at flesteparten av disse produktene smaker "dritt" også :) Så det blir vel mye pining for ingenting!

     

    Hvorfor skal så mange damer (ikke alle selvsagt!) alltid ta den enkleste veien?? Hvorfor er det så vanskelig å ta på seg noen joggesko og ta seg en løpetur eller noe?? Trene litt regelmessig??? Det er det eneste som fungerer etter min mening!

     

    Det er også mange damer som trener "halvhjertet".. Noe av det mest latterlige jeg ser er når damer prøver å slanke seg ved å bare løfte litt vekter på ett treningsstudio - hahaha! Waste of money, big time! :thumbup: Dette gjelder for så vidt både kvinner og menn..

     

    Jeg er selv en veldig aktiv person som trener regelmessig og spiser rimelig sunt, bare så det er sagt :) Jeg har også "slanket" meg en gang tiden, på den harde måten. Jeg kjørte lettsykkel i 2 år uten å trene noe særlig, så vekten skjøt fart! Det gikk opp ett lys for meg da jeg skulle gå fjellet en gang på videregående - jeg vart SYKT sliten av ingenting - jeg slet fryktelig med å holde følge med noen kompiser oppover. Jeg skjønte at her måtte det trenes! Så jeg begynte i det små med korte joggeturer og økte gradvis intensiteten og lengden på treningen etter økt progresjon. Jeg gikk ned fra 82 kg til 74 kg ca. Det er ikke så mye egentlig. Jeg var ikke "feit" akkurat, men GUD hvor mye letter det er gå på fjellet med en optimal vekt! :D

     

    Til slutt så vil jeg bare si at hvis det er noen som mener at disse produktene faktisk FUNKER og at DU liker disse produktene (de smaker godt) - Fortell oss ! :D

     

     

    Takk!

  6. Hei.

     

    Jeg tok laseroperasjon for 2 år siden ca, da jeg var 19 år.. Det ble ikke helt vellykket første gangen pga. at jeg hadde ganske så skjeve hornhinner, rundt 4 eller noe. Jeg måtte re-operere det høyre øyet. Etter det så har synet mitt vært veldig bra! Jeg ser ikke noen tegn til forverring, tvert i mot forbedring :) Angrer ikke ett sekund!! Livet er så mye enklere uten briller og linser :D

     

    Jeg brukte linser og briller før jeg tok laseroperasjon. Den tidligere optikeren min sa at jeg ikke kunne ta laseroperasjon fordi jeg ikke hadde stabilt nok syn, men øyelegen jeg tok laseroperasjon med mente at det skulle gå fint og jeg fikk ta operasjonen. Han sa at det var en risiko med å ta den i så ung alder, men han hadde hatt vellykkede operasjoner med en del yngre personer før, så han trodde det skulle gå bra :) Dette forteller litt om hvor inkompetente noen optikere er og hvor "sleipe" de er. Virker som noen av de er bare ute etter å ha deg som kunde og tjene penger på deg! Så ikke stol blindt på hva en optiker forteller deg - ta deg heller en tur til en øyelege som opererer og få deg en prøvetime, og finn ut selv om du kan ta operasjon eller ikke.

     

    Om en laseroperasjon blir vellykket eller ikke kommer mye an på hva slags syn du har og hvilken operasjonsmetode man bruker, og ikke minst stedet man velger ta operasjonen på. Jeg tok operasjonen med LASEK-metoden - en metode som har lavere risiko, men lenger helbredelsestid.

     

    Jeg betalte 22 000 kr for min operasjon btw :)

  7. Er jeg forstyrret eller bare ekstremt forelsket?

    Jeg vil si at du er veldig forelsket! :) Jeg har også gjort mye av dette som du har gjort med personer jeg har vært forelsket i. Det blir ofte slik når man ikke tørr å ta kontakt, så prøver man å finne ut alt man kan om denne personen uten å komme i direkte kontakt med personen.

     

    Hadde jeg vært gutt selv og blitt oppdaget, hadde jeg antakelig blitt politianmeldt, eller hva?

     

    Skal ikke se bort i fra det nei :)

     

    Hvordan tror dere han ser på at en eventuell kjæreste er 2 år eldre enn han selv? Vet det er ganske normalt omvendt sett, men ..

     

    Hvis en 2 år eldre jente hadde sjekket meg opp så hadde jeg syntes at det var ganske "hot" :D Å ha en eldre jente som kjæreste tror jeg er bare positivt, sett i mine øyne ihvertfall :)

     

     

     

    Noen andre tanker rundt dette? Måtte bare få ut litt tanker ett sted, jeg er helt ødelagt rett og slett, og ser jo selv hvor patetisk oppførselen min er..

     

    Jeg vet veldig godt hvordan det føles og hvorfor man gjør slike ting , men det eneste som funker er å ta kontakt med vedkommende og finne det ut, en gang for alle :D Samma om det er over telefon, facebook eller person-person - bare så lenge du finner det ut og kan begynne slappe av igjen! :)

  8. Ja, hvorfor er dette et tegn på intersse? Han ser alltid nedover (med mindre han snakker med noen andre) etter han har sett meg i øynene. Er dette egenlig et godt tegn?

     

    Ja, dette er som regel ett godt tegn. Det er helt vanlig for en sjenert gutt å gjøre dette. Gjør det hele tida selv :)

     

    Eksempel:

    Jeg har ingen problemer med å holde øyekontakt med en jente jeg ikke har følelser for eller ikke syns er pen.. Mens med en pen og attraktiv jente så blir det bare helt annerledes. Det er nesten umulig for meg å holde blikkontakt med en pen jente uten å være full/beruset - da må jeg virkelig anstrenge meg :D Jeg også bruker å stirre litt på avstand..

     

    Men når en jente tar kontakt med meg så blir jeg den vanlige meg, og har ikke noen store problem med å holde øyekontakt eller føre en samtale osv...

  9. Han virker uinteressert i meg. Han virker uineressert i de fleste, han er kul og føler kanskje at han må holde imaget og han er velidg usikker på seg selv (tror jeg). Noen ganger kan han dessuten bare se på meg. Men han smiler ikke. Og når jeg så smiler til ham ser han bort. Han ser også noen ganger på meg når han tror jeg ikke ser. Men når jeg prøver å få øyekontakt eller ser på ham er det som om jeg er usynlig. Men uansett: jeg tror han er komplett uinnteresrt. Hva skal jeg gjøre?

     

    Han er interessert! Ikke noe tvil der. Egentlig en bra framstilling av hvordan endel gutter kan være, og merkelig nok er det gutter med over middels bra utseende som ikke er så sikre på seg selv.

     

    Jeg er en av dem. Merker selv at mange jenter ser på meg, og av de "jente-vennene" jeg har/ har hatt, så er det ganske mange som har vært forelsket i meg, uten at jeg har kunnet gjengjelde det. Veldig mange pene jenter. I tillegg eier jeg jo speil, så jeg ser selv at jeg er kjekk... Sier IKKE dette for å skryte; MEN for å poengtere at tross dette så er jeg ekstremt usikker på meg selv, og har alltid vært det.

     

    Ettersom årene har gått og usikkerheten ikke forsvunnet, har jeg, akkurat som personen du beskriver, utviklet en overlegen holdning i forhold til alt og alle. Jeg må, som du sier, "holde imaget". Jeg fremstår uinteressert overfor alle, men veldig få klarer å oppfatte at dette er grunnet egen usikkerhet. Dette går jo inn under tema som psykisk helse, og et veldig aktuelt tema i dagens samfunn; "ingen vet hvordan en annen person egentlig har det!".

     

    Akkurat nå er jeg så interessert i ei jente jeg ikke aner hvem er, men som jeg treffer på av og til, avstandsforelsket. Jeg er så interessert i henne at hadde hun bedt meg gå fra Oslo til Nordkapp for å hente en flaske vann til henne, så hadde jeg løpt hele veien.

    Hvordan viser jeg så dette? Jo jeg ser vekk nå hun ser på meg, jeg fremstår fullstendig likegyldig, later som hun er usynlig, og ser på henne når hun ikke merker det. Hvorfor? Aner ikke, må holde imaget antar jeg. Men egentlig har jeg så lyst til å snakke med henne og smile til henne at hodet mitt holder på å sprenge. Av og til stirrer jeg litt på henne noe lenger, men også da uten å smile. Får det rett og slett ikke til.

     

    Møter jeg jenter som ser på meg og smiler, så oppfører jeg meg automatisk overlegent og ser om mulig maks sur og uinteressert ut. Ser vekk og bryter øyekontakten med en gang. Inni meg føler jeg da en slags tilfredstillelse av mitt egoistiske inntrykk av eget utseende. Jeg VET jeg er attraktiv, og vil fremstå overlegen overfor andre for å understreke at de ikke har noen "sjangs".

     

    Blir veldig dypt og vanskelig å forklare dette noe mer. Men generelt så kan man si at jeg lurer meg selv. Jeg fremstår som overlegen for å ikke bli "såret". Tilfredstiller heller mitt ego, enn å ta sjansen på å bli avvist av en som kanskje ikke liker meg. Tør ikke ta sjansen. På sikt vil jo ikke dette medføre noe bra. Det er noen mulige utfall av en sånn oppførsel over tid og det er;

     

    - Ingen tar kontakt med meg og jeg lever "lykkelig" med meg selv til jeg dør.

     

    - Ei jente tar kontakt med meg, noe som er lite sannsynlig da jeg ikke viser interesse for noen.

     

    Hadde ei jente derimot turt ta det første steget, hadde jeg antakelig åpnet meg som en bok og vært helt normal fra dette punktet. All overlegenhet ville blitt droppet på sekundet. Da ville jeg vært i drømmeland ass.. Og om det noen gang skjer vil jeg neppe gå tilbake til den holdningen jeg har til andre i dag. Men jeg må enten bryte denne trenden selv, eller håpe at den blir brutt av en som tør ta kontakt med meg.

     

    Så til deg; for all del ta styringen. Du kan være sikker på at han liker deg. Vis at du liker han og vær sikker på at han forstår det. Be han ut! Om ikke annet så gi han bekreftelsen skriftlig, hvis han ikke oppfatter noen hint.

     

    Mer imponert er jeg over at du faktisk har forstått at han er usikker på seg selv. Det er kanskje ikke helt normalt og konkludere med noe sånt overfor en annen, med mindre man har rimelig høy innsikt i tolkning av følelser og generell framtreden, noe jenter har i større grad enn gutter. Du har tolket han helt ut! Men dette vet jo ikke han! Bruk dette for alt det er verdt. Du kan ved å ta kontakt være med på å hjelpe å bygge han opp mentalt, og han vil sikkert vise seg å være litt av et "funn". Ta sjansen og gå for det. Han kommer sikkert til å bli så happy at han knuser et eller annet i glede på vei hjem etter jobb. Men han vil jo ikke vise deg dette...!

     

    Ble veldig langt innlegg hehe, men ta det for det det er verdt. Har dog ikke all verdens livserfaring enda, da jeg bare er 22 år, så derfor får jeg ta et lite forbehold om at denne personen du beskriver bare er "annerledes" enn meg.

     

    Haha, jeg også tenker og oppfører meg akkurat som deg. Det er veldig frustrerende til tider! :blush:

×
×
  • Opprett ny...