Gå til innhold

Old Game

Medlemmer
  • Innlegg

    6 382
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Innlegg skrevet av Old Game

  1. Hei

    Ute på dypt vann og trenger litt assistanse. Mistenker jeg også er i feil underforum, men i så fall kanskje en moderator kan være behjelpelig med et skite. 

    Lurer på hvordan jeg finner frem til div marked osv i dark web. Har lastet ned Tor, men finner ingen vei til diverse fora ala silk road før i tida. Leter særlig etter et norsk kjøp og salg forum :)

    Send meg gjerne en PM og skriv til meg med fagspråk som jeg er et barn. Kan vipse noen kroner evt. 

  2. Ronny tilbake og et ganske spennende United lag for sesongen. Tror ikke vi vinner ligagull med det første, til det er nok våre konkurrenter for skarpe enda, men håper vi kan bite bedre fra oss i div cuper og være oppe å nikke på tabellen til utpå våren.

    Good times :)

  3. banansplitt™ skrev (1 time siden):

    Bare å gi faen i resultat og la spillere som trenger spilletid få sjansen her. Blir rimelig irritert om f.eks. Maguire/Bruno starter og like irritert hvis Donny ikke starter. Vi må satse alt på ett kort. 

    Helt enig. For meg er det stryk om Rashford og Bruno i det hele tatt får minutter her. 

    Det er på høy tid å legge ned Carling Cup, ingen har noensinne brydd seg. Man kan liksom ikke godta alt fordi lag fra 3-div og nedover ønsker å møte the big boys for å fete opp klubbkassa. Og ved å fjerne denne b-cupen, vil det gi FA Cupen litt av sin mystikk og glorie tilbake. Win-Win.

    Skjer ikke men, money talks.

  4. Se her ja, logger rent inn i mimringa. Det gikk for seg både her og i United tråden, og for min del var rett i fileten av mine tenår/tidlig tjueår hvor lidenskapen var på sitt skarpeste. Tror de fleste av oss var ca jevngamle også, til og fra 3-4 år, noe som gjorde diskusjon.no til en helt obligatorisk del av hverdagen den gang. Hewitt hadde jeg faktisk glemt, han forsvant ganske tidlig, men det tror jeg er eneste person jeg noen gang har skrevet til/med over nettet som jeg kunne tenkt meg å kvæle. Bodde rentefritt i skallen til samtlige i United tråden 😂

    Gralla med ligagullet forresten. Er ingen fanbase her til lands som fortjente det mer, bare å erkjenne på strakarm. Takknemlig for at det ikke skjedde i den verste hete-tiden hva fotballinteressen angår dog. Hadde vært ulidelig 😂

  5. Svinger innom for den årlige visitten. Koselig å se at det er gamle travere som fortsatt holder stand - respekt!

    Ikke akkurat de beste tidene vi har opplevd, men vi er på en rolig oppsving etter noen fæle år fra Moyes, LVG og Mourinho som alle på sitt vis var med på å dra livsgnisten ut av klubben. Nevner det hver gang jeg stikker nesa innom, men det blir vanskelig å lykkes i lengden med en klubbstruktur som vi har, uten et sterkt styre og hvor brannslukking mht neste transfervindu er eneste bot for bedring. Virker nesten umulig å legge nye føringer på ei sjappe som drev seg selv uten ledelse utover SAF når han styrte skuta. 

    OGS har faktisk gjort en fenomenal jobb i mine øyne, men skal vi ta nye steg vil jeg ha Pochettino til sommeren for å ta nye steg særlig hva den defensive organsiseringen angår. Helt vanvittig hvor amatørtime det er hver gang vi settes under den minste form for press. Spillere som Wan-Bissaka trenger coaching sårt. 

    Og Bruno Fernandes da, må bare single ut han. Makan til sexy jævel. 10/10

    • Liker 1
  6. Råtten stall og en udugelig ledelse, og nå har vi rotet oss bort i tåka i så mange år det begynner å bli vanskelig å skimte land. Må fundamentale endringer (især ledelse, eierskap) til før vi i det hele tatt kan begynne å tenke på å konkurrere med Liverpool og City, mfl. Vi er litt i samme posisjon som Arsenal hvor det er noe systemisk feil med eget konsept (eller mangel på, i vårt tilfelle) som ikke kan endres ved et trenerbytte eller mange/dyre spillerkjøp lengre. Det deles ut kontrakter til middelhavsfarere i øst og vest fordi vi ikke greier å tiltrekke oss spillere lengre, samt stallfyll i dagens fotball tar såpass mye av budsjettet vårt at vi rett å slett ikke har råd til "mindre oppgraderinger" som i sum hadde blitt store. Når vi har har gjort feilkjøp på feilkjøp i snart 10 år, så sier det seg selv at vi er på dypt vann. Fergie etterlot oss et gammelt lag moden for uskiftninger, men LVG gjorde faktisk den jobben og solgte det som var av krøker, men så har vi siden den gang ikke truffet på overgangsmarkedet en jævla gang. Hjelper da ikke å hente "superstjerner" som Pogba, om han må spille med kråker som Lingard, Mata og faens oldemor. Ikke at Pogba er unnskyldt, han er høyt på oppkast-lista til undertegnede, men er det noen her som oppriktig tror han ikke hadde pult fotballeuropa veggimellom om han spilte i City, RM eller what ever. Hjelper ikke å kjøpe dyre møbler, når man ikke har plass i stua. Vi trenger en helt ny stamme....

     

     

    Er så og si ingen i klubben jeg liker, hverken spillere eller ledere. OGS er naturligvis en bra mann, men aldri om han greier å snu det her. Er det ingen andre managere som klarer heller, selv om ting hadde sett veldig annerledes ut om vi landa Klopp eller Pep i sin tid. Oh well.

    • Liker 3
  7. Utd mot Juventus i CL bringer tilbake mange gode minner. Har faktisk litt (uforklarlig nok) troa på at det blir en bra kamp i kveld også, så nå gledes det til avspark! Nå har Feillaini vært ganske decent i år, men blir særs skuffa om han er inne fra start. Håper også at Sanchez spiller spiss, så kan Lukaku få hvile. Sistnevnte har vært helt forferdelig lat i ukesvis nå - Sanchez jobber i det minste. Trenger litt høyt press her.

     

    Frem med pils og potetgull! Kjør a United, vi trenger en opptur nå!

  8. Kjedelige greier, men vi har jo en ganske bra tropp fra før. Ikke at det er noen grunn til å tro at det plutselig snur, men om våre beste spillere får en sesong opp mot max (ala det Pep får ut av sine spillere....) så har vi mye kvaliteter i troppen. Er mulig å spella bra ball med det laget vi har på bøkene, det er ferdigheter der. Det er tross alt det viktigste, i alle fall for min del. Så får vi bare håpe at vi kan by på bedre fotball enn i fjor, men det ligger mer på treneren enn på spillere imo.

     

    Husker det første sommervinduet til LVG jeg. Når vi hentet Martial på tampen og DeGea gate. Den sommeren var så krise, da hadde vi kanskje dobbelt så stusselig stall som nå. Hernandez på topp og ikke en jævla midtbanespiller. Null sjans for bra fotball! Aldri vært så desillusjonert og skuffa før en sesonginnledning noen gang. Tapte vel mot Swansea dagen etter vinduet stengte og sementerte vår plass som listefyll i august/september.

     

    Er ikke optimist, som jeg skrev forleden, men starter med blanke ark og et åpent sinn. 

    • Liker 1
  9. Ny sesong på trappene gutter! 

     

    Ikke veldig optimistisk, men håper at en overraskelse eller to denne siste uka av overgangsvinduet kan endre på det. Småtrøtt på Mourinho og hans evinnelige sutring, men har ikke gitt helt opp enda som med Moyes og LVG. Syntes fortsatt vi har mannskap til å spelle decent ball, men da må håndbrekket av fra get go. Glad jeg ikke har sett 1sek av preseason hvor United etter rapportene skal ha vært nitriste - forfall tatt med i betraktning. Ikke sett noe av denne Fred, men håper han kan tette litt av hullene vi har på midten. Kan umulig være svakere enn Herrera eller McTomminay (som Mourinho har med på trass for å vise at han får frem unge spillere imo), så uansett moro med litt friskt blod. 

     

    Tror City vinner og at Liverpool blir nummer to, hvis begge kommer til å spille bra fotball. Føler dog lag som Chelsea og Tottenham er lengre unna enn oss, så tror vi skal greie en tredjeplass. Har en følelse av at Sanchez blir stor for oss i år, men så var jeg også sikker på at Lukaku ble et beist for oss i fjor. Nå var han ikke dårlig - langt bedre enn Morata - men ganske langt unna det jeg hadde håpet på. Kanskje han skrur til skruen i år? Det trengs. 

     

    Uansett. GGMU! 

    • Liker 1
  10. La oss ikke overdrive da. Herrera var rå i fjor! Ikke fått nok spilletid til å komme i form i år. Mkhitaryan har en dupp. Lingard, Young og Smalling er i utgangspunktet fine å ha på benken, men der har City satt en ny standard nå. Problemet vårt er jo når vi havner under, Mourinho virker jo kun å ha en plan A?

     

    Herrera er en ekstremt begrensa fotballspiller. Stallfyll. Mkhitaryan har vært regelrett mig i flere kamper enn han har vært god for oss, det er litt mer enn en formdupp over så lang tid. 

     

    Selv om det selvsagt er upopulært å påpeke i alle den tid han enda har et navn og er populær fordi han har et høyt tak. Faktum er at Fellaini har spilt bedre i United trøya enn armeneren over tid. Er ikke nok å være god i 5 kamper ila sesongen for meg.

  11. For mange middelmådigheter/feilkjøp som Smalling, Herrera, Young, Lingard osv i troppen. Dessverre faller nok også Mikhtaryan under den kategorien, han er vår svakeste i 8/10 kamper. 

     

    Liker ikke Mourinho som type eller hans filosofi, men han er rett mann for oss nå. Trenger minst et sommervindu til med gode signeringer, samt et godt cuprun for å bygge på vinnermentaliteten. Pr dags dato har vi ikke gode nok spillere, men heldigvis er toppnivået i europeisk fotball lavere enn på svært lenge, så det er ikke SÅ langt opp til toppen heller. City er kanskje best i europa i skrivende stund, så at de vinner PL er helt fair.

     

    Ikke helsvart, men sesongen her faller på hvordan vi gjør det i 1 utslagsrunde av CL. Gjør vi en god figur i CL samt får topp 4 (burde vi klare) så er jeg fornøyd nok i år.

  12. Prøvd, og det ble bare litt bedre. Har kalibrert tvn nå (tok noe jeg fant på nettet) og det har hjulpet en god del. Likevel er det ikke helt bra. Mistenker at det kan være en kombinasjon av HDMI kabelen (som er 5-6år gammel og en billig én) samt kanskje noe med nettet. Får vurdere å oppgradere selv om jeg syntes 150/150 burde vært mer enn nok.

     

    Takk for tips, tar gjerne i mot flere om det er noe annet jeg burde prøve? 

     

    Har for øvrig kjøpt hdmi kabel, skal komme tilbake til om det funker i tilfelle det er andre som sliter med det samme.

  13. Hei har kjøpt meg ny tv og valget falt på ovennevnte. Bildet er strålende til alt annet enn fotball. Skjønner ikke hva som skjer, men når jeg ser fotball på appletv så lægger bildet. Har prøvd flere ulike kanaler. Tror ikke det er nettet, for lyden og øvrig henger godt med. Det er særlig ballen som blir uskarp og henger etter. 

     

    Jeg har 150/150mb/s linje, for øvrig. For lite?

     

    Kan det være nettet eller HDMI kabelen? Må man innvestere i dyrere HDMI kabler på 4k tver?

     

    Tips til hva jeg kan gjøre? Kan ikke tro at en tv til 18k (jeg betalte 14) lægger på fotball, Må være noe jeg har gjort galt?

  14. Litt rart at ikke Lukaku er bekreftet enda? Typen selv er jo veldig aktiv i både sosiale og tradisjonelle medier og fremstår som om det hele er signert. Men hvorfor ingen bekreftelse?

     

    Det hadde vært veldig (tragi-)komisk hvis hele greia faller sammen nå av en eller annen grunn. 

     

    Ellers er jeg positiv til signeringen. Et svært beist av en Han-neger som passer Mourinhos stil perfekt. Personlig ville jeg heller foretrukket at man ikke la opp til en spillestil som baserer seg i stor grad på lemping inn i boks og kriging, men når det har seg slik at klubben har valgt en manager som foretrekker denne stilen så er Lukaku et godt kjøp.

    Har du sett hvordan klubber annonserer spillerkjøp for tiden? Reine sirkuset og det var vi som begynte det for alvor i fjor. Forventer at Lukaku presenteres på en overpompøs og pinlig måte ila kvelden eller morgendagen (v/ første mediamulighet), akkurat slik det skal være. 

     

    Han har nok skrevet under for lengst. Venter bare på rett tidspunkt å melke mest mulig oppmerksomhet ut av signeringen. Blir ikke overrasket hvis det kommer en til ila uka. 

  15. Om? Når mener du. Det er en done deal.

     

    Perfekt overgang for oss. 1-2 forsterkninger til, helst en ballvinner og en ving, så får Ed og Mourinho ny toppkarakter. Da kommer jeg til å ha skyhøye forventninger til sesongen. 

  16. Er mer hvor da, på McDonalds haha fatman gonna fat. Kjenner meg igjen si!

     

    Norwood har bekreftet at Lukaku er Man Utd spiller, han er det nærmeste noen klubb kommer en bekreftelse før han står i drakta. Fyren har vært 100% i flere år nå, aldri noe tull.

     

    Det er en overgang jeg er sjukt fornøyd med i såfall. Stor, sterk, men mobil tankspiss som kan score på alle mulige vis og som vi skape masse rom for våre andre spillere. 

     

    Når denne er klar skal jeg puste letta ut, da er vinduet i det minste någenlunde redda selv om jeg håper vi ikke er ferdige der. Legg til at Rooney forsvinner også. 

     

    Hadde gitt meg mye hvis denne ble offentliggjort fort. Trenger Lukaku!

  17. Kjøpte du den?

     

    Kikket på den samme tven til samme formål. Fotball, hockey og litt xboxspilling. For dere som har peiling er det stor forskjell på tven nevnt her og https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE65KS8005XXE/samsung-65-4k-uhd-smart-tv-ue65ks8005 ? Er 5 tusen i prisforskjell så hvis det ikke er store forskjellen for oss som ikke legger merke til de mindre detaljer, så går jeg for den billigste. 

     

    På forhånd takk for evt tilbakespill

  18. + CS, EL og CC - tre trofeer og likevel er vi på offensiven for neste sesong.

    + Fjorårets spillerkjøp vil bli enda bedre neste sesong. Tror Pogba blir enorm i 17/18

    + Mourinho har vært her et år og kjenner spillerne, samt at det er ikke landslagsmesterskap i sommer, så vi kommer til å få se et drilla lag fra August. Forhåpentligvis kan vi få kjøpt et par av spillerne vi er ute etter tidlig i vinduet.

    + CL betyr at vi ikke har torsdagskamper.. Takk for det!

    + En samlet klubb igjen. Mye igjen å jobbe med, sesongen var totalt sett ikke god nok (spillemessig og ligaeinnsats) men fansen står bak manager og lag igjen, jamfør LVG og Moyes tiden hvor optimismen var på bånn

    + Vi har vunnet 3/3 finaler i år = vinnerkultur og senkede skuldre. Samt fornøyde spillere.

     

    Mht utgangspunktet vi hadde når han kom inn har det vært fremgang fra dag 1 med Mourinho. Dersom vi treffer i sommer igjen og med manageren nå integrert i klubben har jeg stål-troa på voldsom fremgang i ligaen neste sesong. 

     

    Deilig å glede seg til ny sesong  :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...