Gå til innhold

Gyr0

Medlemmer
  • Innlegg

    1 991
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gyr0

  1. Syns folk i "junaiten" virket mye like som i norge. Feks hvis du var ny som kom inn i en pub, satt noen og bare på deg skeptisk.

    Haha, prøv å gå inn i en bar litt utenfor byen i Japan. Det blir brått stille og alle glaner helt til du går til baren og bestiller. All good tho

  2. Det som er litt gøy med matlaging. Du kikker i kjøleskap og andre skap for å se hva du har og lager ett eller anna ut av det uten å måle dl, gram eller teskjeer eller whatnot. Bare hive det på og se hva som kommer ut.

    Som en gal vitenskapsmann ! mohaha

  3. Hadde en spesiell drøm da jeg lå å slumra på morgenkvisten i dag.

    Jeg hadde et visst et lite barn som lå i et rom ved siden av soverommet mitt.
    Jeg gikk inn dit og så en stekepanne i stedet for en barneseng. I stekepannen så lå det en SVART pølse... Dette var visst barnet. Jeg forsøkte så å steke den svarte pølsa i eggehvitte for å få den til å bli hvit.

    Og der slutta drømmen tror jeg.

  4.  

    Han jobber i Filippinene. 30+ er helt for jævlig varmt, det holder jeg ikke ut i Norge en gang. Tenk på 80% luftfuktighet i tillegg så har du Filippinene.

     

    Man blir vandt til det. De første ukene måtte jeg ha med en ekstra skjorte på jobb for å skifte når svettingen hadde gitt seg etter rundt en halvtime inne på kontoret. Men nå går det helt fint.

     

    Er for så vidt ikke så veldig glad i varme, jeg heller. Klimaet så jeg på som den største utfordringen med å flytte ned.

     

     

    Flaks for deg at det er svinkaldt på kontoret da :p
    Må ha ekstra skjorte på eller så dør jeg

  5. Det tok sin tid, men endelig kom elektrikeren. Nå er det lys overalt. I skapene, i taket, på veggen osv. Eneste som mangler nå, er lys under trappa, men det er ikke så viktig. Og kontakter overalt også. Forstår ikke helt greia med kontakter i taket, men om ikke annet, vil det bli enklere når / om vi skaffer oss prosjektor.

    Hva med lys under senga ?

×
×
  • Opprett ny...