Gå til innhold

MasterShake

Medlemmer
  • Innlegg

    408
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MasterShake

  1. 2 minutes ago, LD93 said:

    Skulle ikke være noe til overs nei før det gikk 2 sekunder og alt ikke tilgjengelig.. Fikk vite i siste minutt fra en kollega som har en kompis hos proshop at de hadde litt over 80 kort totalt,  Fikk dog snappet opp et av inno3d sine ( tilsynelatende).. Og vet helt ærlig nada om de kortene og leverandøren.. Får gjøre litt research hvis ingen her kan guide meg litt.

    image.png.77defebe1c365e229416b409e1266b26.png 

     

    • Liker 1
  2. Apropos prisøkning på Asus TUF; Vi har faktisk visst at denne prisøkningen ville komme på utvalgte 3080-kort siden lansering. Dette er fra sweclockers review av TUF 3080 OC, datert 17.september:

    Quote

    Just priset är också väldigt knepigt eftersom hela TUF-serien just nu, ihop med en skara andra tillverkares partnerkort, är ute på ett introduktionspris på 7 825 och 7 990 kronor fram till 16 oktober. Därefter väntas de återgå till de ordinarie priserna vid 8 790 kronor för TUF Gaming och 9 090 kronor för TUF Gaming OC.

    Quote

    Pris vid publicering: 7 990 kronor (9 090 kronor efter 16 oktober)

    https://www.sweclockers.com/test/30406-asus-geforce-rtx-3080-tuf-gaming-oc/7

    Skulle jeg gjette er andre berørte kort sikkert MSi Ventus 3X og kanskje Gigabyte Eagle? Tipper alle kortene som hadde samme pris som FE har vært rabattert i launch-perioden. 

    • Liker 1
  3. Geforce Now og Stadia fungerer begge helt fantastisk i min erfaring og føles mer eller mindre som lokal spilling. Å gå fra 60fps spill på Stadia til The Last Of Us 2 på min PS4 føltes som å gå til MER latency f.eks. 
     

    Xcloud derimot har vært veldig skuffende for meg. Altfor mye latency/delay til å være en legitim måte å spille på. Jeg har prøvd på flere ulike android-enheter, med flere forskjellige routere og på Telenor og Get sitt nett på 3 forskjellige adresser. Alltid samme resultat. Forza Horizon 4 har vel sikkert 400ms lag eller noe sånt. I tillegg hakker det jevnlig i lyd og bilde. Men det er jo fortsatt beta og jeg ser folk rundt i verden har mye bedre opplevelse enn jeg har hatt. Håper det blir vesentlig bedre ved lansering. 
     

     

  4. Ja personen jeg snakket med på Komplett sa den var uten kontrollere, men skal jeg være ærlig mistenker jeg nesten at vedkommende bare fort tittet over produktsiden for G2 og ga svaret de mente var riktig.

    Under Produktinfo ser jeg det står bl.a.: 

    «Nå kan du spore mer bevegelse sammenlignet med forrige generasjon, med fire kameraer bygd inn i headsetet. Og med en mer ergonomisk design er kontrollerne mer komfortable å holde på.»

    En så direkte referanse til kontrollere gjør at jeg nå egentlig regner med at kontrollere er med i pakken. Jeg har i hvert fall lagt inn en bestilling sjæl. ?

  5. On 7/6/2020 at 10:16 PM, OlaHaldor said:

    Komplett har fått HP Reverb G2 i nettbutikken. Kanskje gammelt nytt for noen men kan ikke huske å ha sett det her i tråden enda :)

    10. September er lanseringsdato.

    Det ser ut til at Komplett kun selger selve headsettet uten kontrollere. Og det til den nette sum av Kr 7349,-

    I resten av Europa koster headset inkludert 2 kontrollere 583 EURO (i skrivende stund ca Kr 6100,-). Som sagt til denne prisen følger 2 kontrollere med. Jeg er godt vant til Norge-premium på slikt, men dette er helt bananas.

    I tillegg fungerer HP Reverb G2 kun med disse nye kontrollerne, hvilket betyr at om man kjøper headset hos Komplett får man rett og slett ikke brukt det om man ikke har fullt tracke-system og andre kontrollere på plass allerede.

    Jeg snakket med en rep hos Komplett, men personen var uinformert og ga meg en link til Vive Cosmos som løsning. "Denne har kontroller." ?

    Er det noen andre som har eller har tenkt til å bestille G2 her?

  6. Jeg må le litt av tilstandene på Finn.no. Det ligger flere snes mini ute til 1500,- som ikke har blitt solgt selv etter flere dager, men allikavel tror enkelte at de skal få 3000,- for sin. Haha! Og det dukker stadig opp nye annonser. Vi ble alle scalpa av bergsala direkte denne gangen. Vi trengte ingen mellommann. :p

  7.  

    Da det bare er jeg som har nevnt det antar jeg innlegget er siktet til meg. 

     

    Jeg så ditt innlegg ja, men jeg mener egentlig sånn rundt om på nett, neogaf etc. så det var egentlig ikke spesifikt din post jeg tenkte på :)

     

     

    Men en kan jo dra flere paraleller slik sett, ytelseforskjellen mellom ps4 og xbox one tilsvarer nesten 2 hele xbox 360 konsoller :o

    Dette er selvfølgelig mest ment for shits and giggles. XoX er en imponerende konsoll og det er klart, jo lenger du kommer opp i ytelse jo dyrere blir det å hente mer så et ytelses løft på 35% fra en allerede kraftig konsoll er ikke å kimse av.

     

     

    Nuvel.. man kan sammenligne med Super Nintendo for den saks skyld, men jeg føler at det å sammenligne med konsoller i samme generasjon har litt mer for seg. Når det er sagt så er jeg klar over at det er meningsløst å sammenligne på den måten. hehe. Som du sier.. all sånn prat er jo bare for moro skyld. Det skal bli gøy å se hvordan ting utarter seg i høst. Uansett hva som skjer så blir det garantert underholdende!

  8. Jeg ser ofte at det vises til at forskjellen i TF-ytelse er tilsvarende mellom PS4 og XBone som mellom XBoneX og PS4 Pro, ca. 35%. Det som ikke nevnes er at disse 35% tilsvarer, bokstavelig talt, en hel ekstra PS4 i ytelsesforskjell mellom de to high-end konsollene.

     

    Om dette vil ha stort utslag blir spennende å se, men jeg stusser litt over at denne ganske massive forskjellen tilsynelatende avfeies så lett av enkelte.

  9. Hvordan er de digitale prisene på Nintendo sine titler? Regner med det er tett opp mot buttikkpriser?

     

    De fleste store titlene ligger på 499,- og alle mindre eShop-spill er ekvivalente med prisene ellers i USA og EU. Med andre ord, slett ikke verst for å være Norge.  :)

     

     

    Til dere som ikke har kjøpt switch enda og kanskje har ventet på prisfall. Coop obs kjører denne uken kampanje på switch i grå og neon til kr. 2990,-.

     

    Kan allerede bestilles på coop.no og få den fraktfritt levert til nærmeste varehus. Sånn... Hvis man vil sikre seg og har tålmodigheten til å vente.

     

    Jeg bestilte en av disse for et par dager siden, men ordren ligger fortsatt som "til behandling". Om noen har erfaring med Coop Obs online, er de veldig treige på å sende ut?

×
×
  • Opprett ny...