Gå til innhold

Neppe

Medlemmer
  • Innlegg

    6 327
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neppe

  1. Er de dårligere enn den til Samsung? Eller likt?

    Den nye til Samsung kan vel hurtiglade.

     

    Før du kjøper deg. Tenk over hvor "trådløs" de ladeplatene er. Er det virkelig stor forskjell for deg å ha telefon liggende på en plate, kontra å koble i en ledning? Det er mye enklere å bruke telefon når du kan flytte den i rundt. Å kalle dette trådløst er vel en overdrivelse i seg selv, for du er akkurat like avhengig av en "vanlig lader" sånn som før. Det er virkelig ikke så praktisk som det høres ut som.

  2. Er det bare meg, eller er den smale brennvidden på selfie-kameraet svært flink til å forvrenge utseendet til en person? 

     

    Og hva vil være grunnen til å kjøpe en S7, om en kan få en S6 til under 3000 kroner? :) (PS: prøver å overtale meg selv)

     

    Batteriet er vel det absolutt beste argumentet (For min del). Vanntett og minnekort skader ikke heller. Koster å ha det nyeste. 

  3.  

    Hatt S7 Edge i 3 dager nå, rimelig fornøyd men, skuffet over batteri tiden.. min holder ikke en dag med moderat bruk, på estimert batteribruk så står det ca 13 timer.. Mulig det er noe som går seg til når syncing og eventuelle bakgrunnsprosesser blir ferdige.

     

    Hva er deres estimerte batteri tid?

    Han anmelderen her sier også at S7 edgen har et skuffende batteri. Han poengterer også at den vanlige S7 (flat) med sine 3000mah, har et dårligere batteri forrige års S6.

     

     

    Min Edge holder seg bedre enn min gamle Z3, og er på høyde med jobbtelefon (Z5 Compact). Å kalle det dårlig batteritid på en telefon med 5,5" skjerm er stikk motsatte av min oppfatning.

  4. Det er jo akkurat det denne artikkelen gjør? "10 kvinnelige spillfigurer har blitt kvitt spiseforstyrrelsene sine".

     

    10 vakre, atletiske kvinnekropper blir omtalt som noen med spiseforstyrrelser, og som har blitt "reddet" av en BMI som ligger faretruende nært fedme, og som enhver lege hadde rådet en reduksjon av. Hvilket signal sender dette?

     

    Så dette, men må tro det er mer for å lage tåpelige overskrifter ala VG enn skribentens oppfatning.

  5. Det som sier noe om hvor vrengt kroppsbilde vi har ,er at de veltrente kroppene blir omtalt som med "spiseforstyrrelser", og de overvektige nye blir omtalt som "normal". Tenk litt på det.

     

    De blir vel ikke omtalt som noen med spiseforstyrrelser, da de som er veltrent med god muskelmasse sjeldent har spiseforstyrrelser. Problemet ligger i alle jenter som ikke oppnår samme effekt som disse redigerte modellene, og tyr til ekstreme handlinger for å oppnå kroppen de ønsker. 

  6. Hva er vitsen egentlig? Det er spill ffs. De er ikke ment å gjenspeile virkeligheten, men det rådende skjønnhetsidealet.

     

    Du mener moteblad gjenspeiler virkelighet?

     

    Har egentlig få tanker om temaet. Men det er jo helhetsinntrykk av hvordan man bør se ut som teller, ikke hvilket massemedium det kommer fra.

     

    Når sant skal sies synes jeg også de tynne utgavene er bedre, men det sier vel egentlig sitt om hvor vrengt kroppsbilde vi har.

  7. Jeg må slenge meg i leiren av de som ikke skjønner hvorfor det er ille å betale et par hundre for ekstra innhold (Om det er rikelig sådan).

     

    Dette har man jo gjort i andre spill i mange år. WoW og EQ2 er jo prakteksempler. EQ2 har 11 Expansions, der alle hadde tilnærmet fullpris når de ble utgitt (30-50$). Spilte selv opp til NR 5, og følte aldri jeg betalte overpris i forhold til det jeg fikk servert.

     

    Så lenge de leverer nok innhold, er det vel ingenting å klage på at man må betale litt? Spill har jo store utviklingskostnader, og det er ikke rent sjeldent at spillselskaper går konkurs, så det kan ikke være så innmari lukrativt. Sier seg selv at man ikke kan servere ting gratis i evigheter da.

     

    Man kan gjerne rose CD Projekt for å gi ut "Gratis DLC". Men helt ærlig så har de også en "Season Pass" til 200,-. Å de DLC pakkene de serverer er ikke akkurat noe å skryte av. Det er et åpenbart markedsføringstunt som var vellykket. Her er det riktig nok ingen som klager.

     

    Eneste jeg reagerte på i denne saken, er at utgiver(Utvikler?) sier at spillere hadde "Kastet penger på skjermen om de så emotesene". Da bør det faen være en realistisk modell av en tilfeldig kjent skuespiller med store pupper, som gjerne har spilt i superheltfilm, tilfeldigvis som enke, og denne emoten burde være akkurat denne tilfeldige personen som ga deg lapdance.

×
×
  • Opprett ny...