Gå til innhold

Kadaju

Medlemmer
  • Innlegg

    1 678
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kadaju

  1. Ja, jeg har hverken utstyret eller erfaring nok med lodding på det nivået så gir det heller over til noen andre å gjøre 😛

    Takk for tipset med den gruppa, men jeg holder meg heller langt unna Facebook, og det virker som en gruppe man må melde seg inn i for å få noe ut av uansett, så får heller lete videre med andre metoder enn så lenge.

  2. Fikk bestil N64Digital når det nå sist ble lagt ut, og i den forbindelse så lurer jeg på om det er noen i Oslo-området som har erfaring med slike modifikasjoner fra før (DCDigital/PS1Digital ol.) og om det så kunne være mulig å få gjort en slik installasjon for N64 når jeg da får N64Digital i posten. Evt. om noen kan henvise meg til noen som vet om/kan slik installasjon. Alternativet er å sende den utenlands for å få det gjort, men ville gjerne likt å gjøre det innenlands om mulig :P

  3. 3 hours ago, KjellV said:

    Btw, hva betyr 1-Click i navnet? Første gangen jeg så kortene var da jeg fulgte en link og trodde det var til 1-Click kjøp 😛 KFA er snodig nok for meg.

    Mener å huske at det er en knapp på IO bracket for å bytte mellom performance og silent BIOS, i stedet for den lille swtchen det ofte pleier å være på PCBen så man slipper å åpne kassa hvis man vil bytte BIOS. Tror det var et Galax/KFA kort jeg så det på, men mulig jeg husker feil 😛

  4. 2 hours ago, RTXpensive said:

    Noen her som har erfaring med Samsung Odyssey G7 27" parret med rtx3070? Ser Power har skjermen på tilbud til 4999,-

    Koblet til en 3090 i mitt tilfelle, men veldig fornøyd med skjermen. Greit med både Gsync og Freesync støtte også om man skulle koble til en konsoll eller et AMD kort en gang i fremtiden.

  5. 6 hours ago, BadCat said:

    Det er kun hvis bestilling er avskrudd. Det er mange som ikke bestiller kort i løpet av 5 måneder selv om det er flere butikker som tar ordre eller jevnlig legger ut kort.

    En bekjent av meg ville vente med å bestille til alle delene var på lager. Ha så for seg at han skulle bestille komponenter til hele PC-en samtidig. Slike tider er det ikke nå, sa jeg. Det man skal ha må bestilles fortest mulig, ellers kan man ikke regne med å få noe som helst. Det er tre måneders ventetid på å få PSU og da tror han at han casually skal få bestilt komponenter til en hel PC.

    Mer eller mindre det jeg gjorde, startet å bestille enkeltdeler siden august eller noe i fjor og fikk endelig siste del i form av et 3090 for noen få uker siden. Meningen var å vente på et 3080, men fikk muligheten til 3090 så da ble det det. Men alle andre deler ble kjøpt på diverse tilbud eller i pakkeløsninger (slik som 5800X og X570 hovedkort). Venta ganske lenge på noen av delene, men kom i mål til slutt, så er den beste måten å gjøre ting på nå om man ikke går for en forhåndsbygd en.

  6. 41 minutes ago, RekeKim said:

    Var så dum og trodde jeg skulle få meg 3080 på release uten problem at jeg bestilte alt jeg trengte til ny PC... sitter med alle delene i et skap mens jeg venter på 3080 strix OC... Vel den som venter på noe godt venter vel forhåpentligvis ikke forgjeves 😒
     

    Du er ikke den eneste, kun GPU jeg venter på nå. Har til og med fått 5800X som bare ligger og venter på at jeg får tak i GPU som er bestilt.

  7. 29 minutes ago, MrMarbles said:

    Ser at det er ikke bare 3080 som er forventet inn 3. februar hos Komplett, men masse hovedkort fra forskjellige produsenter også. Så virker på meg at Komplett automatisk hopper fram rundt en måned i tid når ting er ubekreftet?

    Sant det, bortimot alt av 3070, 3080 og 3090 har enten 3. eller 6. februar nå, så er vel som full placeholder å telle

×
×
  • Opprett ny...