Gå til innhold

blackout80

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blackout80

  1. La merke til en ting på telefonen. Når det kommer innkommende anrop så har jeg sett 2 forskjellige måter å svare på. Den ene så må man dra grønn sirkel fra venstre mot høyre(mest vanlig) men ved noen innkommende så dukker det opp grønn og rød knapp man kun trykker på for å svare.

    Noen som har lagt merke til det og vet hvorfor?

    Det kommer vel an på om telefonen er låst når det ringer?

    Jepp! Takk for svar :) Er android noob^^

  2. La merke til en ting på telefonen. Når det kommer innkommende anrop så har jeg sett 2 forskjellige måter å svare på. Den ene så må man dra grønn sirkel fra venstre mot høyre(mest vanlig) men ved noen innkommende så dukker det opp grønn og rød knapp man kun trykker på for å svare.

    Noen som har lagt merke til det og vet hvorfor?

  3. Noen andre som opplever at telefonen slår seg av/restarter i ny og ne? Har skjedd 3-4 ganger nå og tlf er bare 2 dager gammel :/

     

    Jeg opplevde det i natt. La den på lading med alarm på, men våknet alt for sent, og så da at tlf var slått av. Kjipt og ikke kunne stole på tlf alarmen... Ble ihvertfall 1 time mindre på flexitida mi idag :hmm:

  4. Ja, finnes det noe apps som kan ta restart/rebooten uten at vi må holde inne av og på knappen ? bare lurer :)

     

    En ting til som jeg har opplevd flere ganger med Lg min som jeg kommer på nå. Det er at mobile nettverket ikke fungerer etter spesielt over natten og jeg skrur skjermlås av og skal surfe. den reagerer ikke ogbegynner ikke jobbe den H med rød og blå pil! må da skru på wifi så av wifi og prøve igjen , enkelte ganger må jeg ha skrudd av og på tlf for at mobildata nettverket fungerer igjen. dette er noe som er sykt irriterende. Det er full dekning men kommer ikke på datatrafikk via mobilnettet spesielt etter den har vært i dvale løpet av natten. Andre som har opplevd det ? og ka kan gjøres med det?

    Og finnes det noe apps som kan få hørevolumet på samtale høyere???

     

    Har opplevd dette et par ganger og måtte slå av og på tlf for å få mobilnettverket til å virke igjen. Men vet ikke grunnen..

  5. Telefon går ikke i lydløs ved "flipover". Noen flere som har merket noe til dette? (Altså det ringer: Snur da tlf, men lyden går ikke av)

     

    Visste ikke at den skulle gjøre det en gang jeg =) Trodde man måtte trykke en gang på volumknappen så ble den stille, men har ikke testet..

     

    Det er forskjellige funksjoner på Innstillinger-bevegelse for hva du kan gjøre. Gi beskjed om det virker da :)

  6. Er det noen som kan forklare meg hvordan jeg deaktiverer denne "A"-delen av det trådløse nettverkskortet? Har lest her at det skal fikse laggingen i lyden ved avspilling av film og musikk.. Jeg har dell sitt 1505 kort...

     

    Du går inn i 'device manager'/'enhetsbehandling' (høyreklikk my computer og velg manage -> device manager, evt. trykk win + pause og velg device manager). Der finner du Dell-kortet under nettverkskort/-adaptere eller hva det heter på norsk windows. Gå til avansert tab-en og merk 'disable bands'/'deaktiver bån' - velg 802.11a. Ferdig - bruk/OK etc.. Irriterende knitring skal nå være borte.

     

    Takker for raskt svar :) Og ikke minst for positivt resultat!! Ingen mer hakking i lyd...

    Er dette 802.11a båndet noe jeg ikke trenger til noe som helst? Jeg er jo fornøyd at det ordnet seg, men det er jo egentlig bare en halveis løsning da...

  7. Er det noen som kan forklare meg hvordan jeg deaktiverer denne "A"-delen av det trådløse nettverkskortet? Har lest her at det skal fikse laggingen i lyden ved avspilling av film og musikk.. Jeg har dell sitt 1505 kort...

     

    Ellers begynner jeg å bli fornøyd med xpsen, Etter Re-install, nye drivere og bios oppdatering flyter det bra... Er litt misfornøyd med rekkevidden på blåtann musa jeg har kjøpt (logitech mx1000) men det tror jeg er musas feil og

    ikke xpsen...

     

    Også et litt off topic spørsmål, har nettopp kjøpt en Lacie ekstern HD 500Gb, og den bråker en del det er sånn tikke/knitre lyd i den, betyr det at det er feil på den ? Vil nødig laste den full av media filer for så å miste de!

     

    Noen som har sjekket poeng i 3dmark06? Jeg fikk 1480 poeng...

    Mitt system:

     

    T7500 2.20GHz

    2GHz Ram

    8400GS

    160Gb HD 5400rpm

     

    //Blackout

  8. Hei ! Tenkte å lage et nytt emne her, vanskelig å finn fram i den store xps tråden ! Det er sikkert flere med problemer, og det er jo greit om man skriver om de og hvordan de evt fikset det el.

     

    specs:

    Dell wireless mini 1505

    intel T7500 (tror den het det, 2.2 ghz 4mb cache)

    2gb ram

    Nvidia 8400

    vista home premium

     

    1. det største problemet mitt at nettsidene tar Laaaaang tid å laste, men om jeg tester linja er det full hastighet.(Har satt opp trådløst nettverk for 1. gang, så problemet kan også ligge der. Men en annen pc som er tilkoblet nettverket med tråd er ikke treg(win xp) Har satt opp nettverket med en toshiba router fra canaldigital til en D-link 624 også til maskinene)

    2. Blåtann ustabilt

    3. trådløst nettverk ustabilt(til tider)

    4. Har fått 6 blåskjermer i løpet av 2 uker.

    5. Synes generelt at det går litt tregt med installering av progs opakking av dvd filmer osv, starte programmer etc (førstegangs vista bruker, så mulig det er bare uvant)

     

    Offtopic:

    (Har satt opp trådløst nettverk for 1. gang, så problemet kan også ligge der. Men en annen pc som er tilkoblet nettverket med tråd er ikke treg(win xp) Har satt opp nettverket med en toshiba router fra canaldigital til en D-link 624 også til maskinene. Er det noe man må gjøre, deaktivere etc når man kobler fra kabelmodem til Dlink routeren... blir vel dobbelt opp med brannmur ol.??)

     

    Kommer ikke på noe mer i farta...

    Om det er noen som har noen tips evt løsninger på problemer så er det kjempe fint :) Setter pris på den hjelp jeg kan få!

  9. Corrupt ZIP archive! ffs! noen flere som har fått den?

    9443253[/snapback]

    Absolutt. Startet å laste ned Onsdag kveld med Bitlord, Torsdag morgen var den ferdig. Jeg ble rådet av TST på irc å ta en "hash check". Jeg gjorde det. Ingen bedring.

     

    Deretter lastet jeg ned ABC, det programmet TST bruker, og lastet ned torrenten på nytt igjen (for sikkerhets skyld lastet jeg ned torrentfilen på nytt i tillegg). Nå ble den nettopp ferdig, virket ikke. Kjørte en hash check med ABC, ingen bedring...

     

    :wallbash:

     

    Hvilke andre steder kan jeg laste ned dette?

    9443537[/snapback]

     

    Det samme skjedde med meg! Har prøvd 2 ganger samme feilen bwegge ganger, file is corrupt.

  10. Hei!

    Vet det her er et longshot men kan jo være noen der ute som har opplevd det samme problemet :hmm:

     

    hw: amd643700+, strøm hiper 580w, 2gb corsair pro, xfx geforce7800gt, abit kn8 sli, lyd xfi extreme music...

     

    os:win xp pro(alle nyeste oppdateringer)

     

    alle de nyeste drivere er installert.

     

    Altså her er problemet: Etter en liten stund med spill (r6 ravenshield og bf2) så synker fps fra over 100 - ca 25.. man merker at det "lagger" og at den synker enda lavere hvis det er tunge grafiske ting som skjer.

     

    vil nevne at når jeg rebooter så er det normalt igjen en liten stund...

     

    Det er ikke temperaturen! Kommer aldrig over 52 grader på gfx og ikke over 45grader på cpu.

    Merker ikke på pc`en at den er treg til andre ting.

    har formatert den flere ganger uten bedre resultat.

     

    noen som har noen ide om hva dette kan være ?

     

    evt om hvordan jeg kan finne feilen ?

     

    kanskje det finnes programmer som kan finne hw feil ??

     

    tingen er at jeg må finne ut hvilken komponent det er feil ved for å sende den inn og få garantisak på den...

     

    mvh

    Stian M

  11. Det virker som om den ikke takler litt tunge oppgaver lengre. Spiller et gammelt spill (ravenshield) og før var jeg aldri under 100 fps men nå så virker det som hver gang det er litt "action" så synker den til ca30-40 fps.. Noen som har opplevd det samme ?? eller har noen aning om hva det kan være ??

     

    mvh

     

    Stian

  12. amd64 3700+, hk: abit kn8 sli, gfx:xfx nvidia 7800 gt, 2gb corsair 3200 pro, 250gb samsung hd. os: windows xp pro eng sp2.

     

    Det hender ofte at pc henger seg eller bruker veldig lang tid på oppstart, jeg kommer til det bilde hvor det står windows xp og det er en sånn ting som går over skjermen.

     

    Det virker som hd henger seg, den står bare å "hakker" i lengre tid før den plutselig bestemmer seg for å starte opp.

     

    har hatt dette problemet siden pc var ny, men det har skjedd oftere i det siste...

     

    Noen som har noen tips om hva som kan være feil ?

     

    ps: formaterte i går.

×
×
  • Opprett ny...