Gå til innhold

Wingman069

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wingman069

  1. Planen er å kjøpe et til grafikkort når prisen går ned. I tillegg skal jeg klokke litt etterhvert. Når det kommer til DDR3 har jeg vell allerede bestemt meg for å betale litt ekstra på den siden. Derfor kommer jeg ikke til å kjøre DDR2 uansett. PC-en skal brukes til å kjøre 1080p med Full-HD. I tillegg kan man jo ikke holde seg unna spilling fra tid til annen. Er opptatt av gooood grafikk når jeg først skal spille. Tror oppsettet funker fett egentlig. Takk for svar:D Blir for lenge å vente på alle oppdateringer til sommern. Er jo tross alt veldig billig for pc nå om dagen.

  2. Fadern har en Nokia N73 som han har hatt en stund nå. Når enkelte personer ringer han (inkludert meg selv), så vises ikke navnet på telefonen. Bare nummeret. Jeg har prøvd forskjellige ting. +47 eller ikke, endret visning av navn og nr, simkort eller telefon-minne, resatt telefon osv. Jeg klarer ikke å finne ut av dette. Er det noen som kan hjelpe meg? Han har telenor.

  3. Hei, jeg har nettopp fått meg en Asus G1s (santa rosa). Den var ferdig med vista så jeg skulle innstalere xp. Da får jeg opp en feilmelding i starten etter at han har loadet drivere etc. om at han ikke kan finne en harddisk å innstalere os på

    Etter å ha snakket med Asus sier de at denne pcen ikke er laget for å kjøre xp, og at den ikke skal kunne kjøre xp heller. Hva??? Alle maskiner burde jo kunne kjøre xp. Iallefall hvis det er en spillmaskin. Derfor spør jeg dere nå om hva dette betyr, og om dere vet hvorfor jeg får denne feilmeldingen? Er det noe særskilt med Santa Rosa brikkesettet som jeg ikke vet om?

  4. Jeg skal skaffe bestemoren min på 65 en ny mobil. Hun er inneforstått med ringing sms og mms, men ellers er det ikke mye hun kan. Kravene hun stiller er følgende:

     

    Dekning: Telefonen må ha veldig god dekning pga. en avsideliggende hytte (jeg har grei dekning med min n73 der).

    Batteri: Burde vare noen dager.

    Kamera: Hun vil hvis mulig ha et kamera til mms-meldinger.

    Telefontype: Helst flipptelefon eller skyvelokk.

    Taster: Store hvis mulig.

    Størrelse: Så liten som mulig.

    Pris: Ikke over 1500

     

    Jeg vet at alt ikke kan oppfylles, men vil gjerne ha gode alternativer :thumbup:

  5. Liker disse lenovo, har en eldre IBM som jeg er fornøyd med. Når det gjelder skjermstørrelse så vil det under 15,4" være fint. Jeg har snakket mer med han nå og siden han har en 42" som han kan se film på er ikke noe stor skjerm et must. Når vi snakker om film er vell det noe av det mest krevende som han kommer til å kjøre. Så pcen må drive en film på en større TV, noe som de fleste pcer man kjøper ikke har noe stort problem med. Har jeg rett i det?? Core media player tar jo nesten ingen maskinkraft. Ellers blir det jo vanlig surfing, samt excel og word.

     

    Hvor ligger denne T2400 i "CPU-listen". Etter som jeg har forstått ligger ikke disse kronologisk i forhold til tall, men i slags klasser. Er dette rett. Er spranget veldig stort i forhold til T7200(skjønner jo at det er en del, men hvor mye. eks?). Da kan man også spørre om forskjellen mellom T7200 og T5200. Hvordan fungerer dette markedet nå med disse forskjellige CPUene. Da tenker jeg også forskjeller mellom T7200, T7400, T7600. Er det store sprang vi snakker om??

  6. Fadern skal gå i anskaffelse av en ny datamaskin som han skal bruke til det meste. En av hans bruksområder er båten, noe som får meg til tenke litt robust. Finnes det maskiner på markedet som tåler litt mer en det vanlige som fortsatt klarer å holde seg til en pris på rundt 10000?

    Andre ting som han mener han har bruk for i hverdagen er bluetooth til mobilen. Er dette nødvendig, eller burde man helst satse på kabel når man skal bruke mobilen som modem(lese mail og surfe litt på havet). Er det ordet modem man bruker når man skal gjøre dette, eller kalles det noe annet? Er dette avansert eller noe ganske enkelt?

    Ellers må maskinen ha brukbart hardware når det gjelder prossesor spesielt. Vil ikke at det robuste skal ta hele prisen. Kjøper heller bedre hardware viss det er stor forskjell.

     

    Takker for alle svar til alle spørsmål rundt dette :thumbup:

  7. Takker for svar. Jeg ser at dette ender opp i et sabla arbeid der jeg kommer til å ende opp med en svært uorganisert harddisk. Jeg tror jeg sparer sinnet mitt til andre problemer og legger Vista på hyllen i en stund til. Dette er jo etter min mening fortsatt et betaprodukt :mad: .

  8. Jeg har i lengre tid nå kjørt vista på mitt raid-sett. Etter mange irriterende problemer har jeg nå bestem meg for å innstalere XP. Jeg prøvde derfor å lage en ny partisjon med Vista "shrink". Jeg klarte ikke å lage noen partisjon av en eller annen grunn(kan det være p.g.a. av det er en systemdisk?). Jeg har derfor lest rundt på nett. Har jeg forstått det rett kan jeg ikke på en ordentlig måte innstalere XP ordentlig uten å ødelegge Vista bootloader(kan noen fortelle meg hva denne gjør).

     

    Er det i tilfelle noen annen måte jeg kan innstalere XP og Vista på uten å måtte gjøre alle innstillinger i Viste på nytt?

     

    Alle svar tas imot :love:

  9. Jeg sitter her og prøver å fikse vista til en kompis. Alt har gått veldig fint, men jeg har et eneste problem. Jeg klarer ikke å få innstalert det trådløse nettverkskortet. Jeg har prøvd drivere m.m som jeg kunne få på hp sine sider, men uten noe treff. Jeg klarer ikke å finne kortet engang i nettverkstilkoblinger.

    Det er en HP Pavilion dv6000.

    Er det noen som vet svaret på dette problemet?

  10. Jeg har en maxtor onetouch som har flere utganger(usb, firewire400 og 2 firewire800). Jeg lurer derfor på om det er mulighet for å koble 2 maskiner på denne disken da hvis jeg bruker både firewire og usb.

    Et annet spørsmål som jeg også har, er grunnen til 2 firewire800?

    Noen som vet :hmm:

  11. Jeg har fått tak i en bærbar maskin som jeg skal bruke som en "server". Den kommer til å stå på hele tiden. Det jeg da lurer på er om jeg burde ta ut batteriet til den for å "spare" det. Hvordan er det strømmen passerer når batteriet er i. Blir batteriet dårligere i lengden hvis det står strøm på det konstant. Tror dere skjønner hva jeg lurer på.

  12. Jeg har hørt rykter om disse flashdiskene som skal komme etterhvert. De skal som jeg hører ta over dagens disker, og da skal de gamle bli billige.

     

    Jeg har nå gått tom for plass på mine disker, og derfor vil jeg kjøpe meg enda en Maxtor OneTouch III 500GB USB2.0/Firewire 800 som jeg har vært svært fornøyd med. Spørsmålet mitt er da om det er lurt av meg å vente. Tror ikke det etter det jeg har forstått, men vil bare være sikker slik at jeg ikke angrer meg over nyåret.

  13. Jeg har en epson cx5400 som har stått uten bruk i ca. et halvt år da jeg sist skiftet patron på den. Den fungerte helt greit den gang selv om det ikke var topp ytelse på den. Problmet mitt nå er at den ikke skriver ut noe som helst. Jeg vet at svartpatronen er nesten full, så jeg synes det er veldig rart at jeg ikke skal kunne skive ut et vanlig word-dokument. Er det noen som vet va problemet kan være? :hmm:

     

    Er det noen viss levetid på patronene hvis de står ubrukt??

×
×
  • Opprett ny...