Gå til innhold

LoT_Vader

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LoT_Vader

  1. Hei.

    her om dagen fant jeg ut at maskinen hadde problemer med avkjøling, derfor tenkte at hull i kabinettet ville gjøre susen. jeg kontaktet en lokal data butikk som foreslo at jeg skulle innstalere en spesiell vifte til 400kr, men det er jo altfor dyrt så jeg kjøpte heller en stor vifte på Expert som vanligvis brukes til å avkjøle større rom osv.

    Jeg tok altså ledningene fra vifta jeg kjøpte på Expert teipa de sammen med de andre ledningene som går til de andre viftene rundt om i maskinen..

    Det sa paff, og nå reagerer den ikke på noe..

    En kamerat av meg som er mekaniker mente jeg skulle prøve å starte den med et kraftig støt, jeg tviler på det for jeg anser jo meg selv som ganske datakyndig.

    Noen andre som har opplevd det samme?

    Ville vært greit med noen tips før jeg gikk videre.

    Takk på forhånd :)

  2. det har aldri vært noe galt med nettet helt til jeg formaterte, når jeg skulle sette meg på nettet da sloknet det hele tida som det skulle vært dårlig linje.. dette skjedde ikke bare når jeg brukte mye nett, men også når den skal åpne vanlig sider... en kamerat kom på at vi kunne prøve uten drivere, da funket det greit men det er noen sider den ikke vil inn på i det hele tatt.. da sier den vanligvis "The connection has timed out" det går helt fint å spille så jeg lurte på om det er noen innstillinger jeg kan stille så disse sidene vil fungere.. jeg har satt på tillat å sette cookies, da hjalp det en stund men plutselig var det like ille igjen... hjelp? :ermm:

    ta en titt på bildet, det er det som skjer når jeg prøver å åpne spesielle sider..

    connection.bmp

  3. arctic cooling 64 silencer ultra TC, en rar greie som jeg fant hos en kamerat, men den har funka helt fint fram til da.... men nå er jo alt fint så nå er jo alt som en dans på roser... men alle roser har sin torne, har de ikke? :dribble: men den bråker litt fortsatt da så kanskje jeg må snakke med han data eksperten igjen.. :thumbup:

  4. jeg har vært på ferie så jeg har ikke fått kikka innom her... ja jeg reiv heile skiten ut.. det ser ganske stygt ut, men jeg satt den på utsiden en natt, for jeg hadde bestemt meg for å kaste hele dritten, men så tenkte jeg etter jeg våknet opp jaja, vi får prøve en gang til da.. så kobla jeg inn alt det vanlige, å nå funker alt :dribble: etter noen spark å slag, å en smule regn så funker alt... det er ikke no mer igjen av den kjølern eller di gull pinnene under den, men den funker ihvertfall til å spille BF2 med så da er jeg fornøyd :w00t:

  5. her om dagen hadde jeg besøk av en data ekspert som skulle se på pc'n min,, han sa jeg hadde varme problemer så han skulle lodde fast kjølern på hoved kortet.. dette var ikke så smart følte jeg, men jeg lot han gjøre det siden han var data ekspert.. et par dager etter bråkte pc'n å jeg skjønte at det hadde noe med kjølern å gjøre, jeg reiv den rett av med en gang.. siden det har den ikke slått seg på... kan noen hjelpe meg? :innocent:

  6. Det kan være så mange ting at det er nesten umulig å si med sikkerhet hva som kan være årsak:

     

    -strømforsyning (sjekk dette først siden du sier at skjermkort og HK har blitt  testet)

    -defekt minne

    -overoppheting av skjermkortet/prosessor på grunn av dårlig kabinett

    -programvare

    ...og mange andre.....

    5018849[/snapback]

     

    strømforsyningen er det ikke no galt med den er grei :)

    defekt minne? mener du da ram eller?

    overoppheting er det ivhvertfall ikke :nei: ... pc'n min er iskald :D

    men takk for at du ville hjelpe da :thumbup:

  7. når jeg starter pc'n min kommer jeg inn i spillet alt virker greit så plutselig vrenger bilde seg eller bare skjermen blir svart.. noen ganger funker spillet å da unnngår jeg å slå av pc'n så jeg kan spille andre dager også...noen opplever det samme eller vet hva jeg kan gjøre? :dontgetit:

    jeg har ikke så god peiling på pc og jeg er ganske ny her så jeg trenger nok litt detaljerte forklaringer :blush:

  8. Det kommer jo an på hva dine behov er litt mer eksakt en at det skal være S939 NF. Og ikke minst hvor mye penger det skal brukes.

    Men skulle jeg selv kjøpt et nytt S939 kort i dag, hadde jeg kjøpt et Asus A8N-sli Premium.

    Lydløst, stabilt, masse utsyr/muligheter, og det klokker bra.

    5015617[/snapback]

    jeg bruker pc'n min til å spille for det meste og jeg har tenkt til å bruke rundt 1000 lappen.. takk for inlegget ditt :thumbup:

  9. Du må nok fortelle hvilken maskinvare du har, og om du har klokket cpu eller skjermkort.

    4968555[/snapback]

     

    Hk'et er asus a8v deluxe (939) bios er veldig vanskelig å arbeide inpå og pc'en er ikke overklokket. skjermkortet er testa det er ingen ting galt med det. hk'et har vært inne på reprasjon på komplett flere ganger å de finner ingen feil...

  10. hei! når jeg skal spille spill bare stopper alt å bilde vrenger seg... noen ganger vrenger det seg å noen andre ganger bare stopper alt.. noen spill virker helt fint, noen virker innimellom (etter jeg har slått pc'n av å på 2-4 ganger),noen virker ikke i det hele tatt.. jeg har ikke så god greie på pc, men jeg håper noen kan hjelpe meg :cry:

×
×
  • Opprett ny...