Gå til innhold

edgeware

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av edgeware

  1. Jeg fikk installert 1397 driveren, men det ser ikke ut til å fungere. Fikk ikke installert 1515 drivere, fordi pc'en nektet. Jeg vil anta at dette betyr at jeg har en 1397.

     

    Men det jeg lurte på er hva Intel WiFi link etc er for noe? må jeg ha dette? fordi wireless saken fungerer ikke.

     

    Jeg er litt ny på pc, så jeg får ikke helt sjekket hva slags kort jeg har.

  2. Hei,

     

    Jeg har en inspiron 1545, som jeg måtte formatere. Nå sliter jeg litt med å finne drivere til denne pc'en, siden cd'en jeg fikk av Dell ikke fungerer helt. Den mangler drivere til nettverkskortet.

     

    Når jeg går på siden til dell er det flere valg for nettverksdrivere, og jeg lurer på om noen av dere vet hvilken jeg skal ha? Jeg har windows vista.

     

    http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W764&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=SE&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRON1545&hidos=WLH&hidlang=se&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False

     

    dette er linken.

     

    Tusen takk på forhånd! :D

  3. Heisann!

     

    Er på utkikk etter en bærbar pc som jeg kan bruke til å spille med. Cs og wow er vel det jeg trenger den til, trenger ikke crysis ytelse, og tror vel ikke at det finnes heller for bærbare som er mindre enn 15"

     

    Vil som sagt ha en bærbar som ikke ser ut som et monster, og som faktisk er bærbar, derfor ønsker jeg helst at den skal være mindre enn 15". Prisen får vel ligge på rundt 10k, helst mindre om det finnes.

     

    Er det noen som har noe bra forslag til en liten gaming bærbar`?

  4. Har hatt pc'en min på reparasjon 2 ganger nå pga defekt hovedkort og skjermkort. Første gang oppdaterte komplett (der jeg kjøpte den fra) driverne, og jeg fikk tilbake en pc som kjørte 50% når jeg idlet og det hakke litt her og litt der når jeg så på video eller spilte.. Nå fikk jeg tilbake pc'en etter andre gang på reparasjon hvor de skiftet hovedkort og skjermkort.. Når jeg åpnet boksen igår så datt det ut flere biter fra pc'en, hele fronten på kabinettet var ødelagt, jeg prøvde allikavel å få igang pc'en og den bråket mer enn før. Nå orker jeg ikke mer, så jeg lurte på om det er mulig å heve dette kjøpet eller hva jeg må gjøre?

  5. Har lenge tenkt å kjøpe en Bærbar pc.. men lurt på hva jeg skal ha :S

     

    Har sett på de to pc'ene og tenker det blir en av de.. Men problemet er jo hvilken.

    Znote 6224W har vel litt bedre innehold til en billigere pris, mens xps ser sinnsykt fin ut og er mer "bærbar" enn zepto.

     

    Det som holder meg litt unna xps er også pga pipelyden som er blitt et stort problem, i tillegg til leveransetiden, selv om leveransen "bare" skal være i løpet av 3 uker nå :S

     

    Noen som har noen råd? begge pc'ene er bra, men hvilken skal jeg velge? Liker veldig mye at FN knappen ikke er ytterst, slik den er på xps..

     

    help me! :dontgetit:

  6. Heisann

     

    har sittet lenge å lurt på om jeg skal skaffe meg zepto 6224 eller en xps m1330 dell. eneste som holder meg fra en 6224 er pga FN knappen på tastaturet :S den sitter helt ytterst, og det ødelegger når jeg skal spille cs og andre skytespill hvor ctrl bør være ytterst. Lurte egentlig på om det går an å fikse det? eller om man kan konfigurere FN knappen inne i spill slik at den kan bli brukt som en "hvilkensomheltknapp". Hvis jeg ikke husker feil så kan ikke FN knappen brukes i spill:S

     

    lurte derfor om noen har det samme problemet, eller om noen vet noe om dette i det hele tatt?

  7. Hmm, da blir det vel en pc til over 10k da, siden jeg har tenkt å spille wow uten 2 fps :dontgetit:

     

    Men da blir spørsmålet om ejg skal kjøpe XPS dell til 12" eller om jeg skal kjøpe meg TravelMate C210 Acer.

     

    Begge har vel ganske greie skjermkort, men hvilken av de får jeg mest for pengene?

    Vet ikke helt om Vista funker på Acer heller, noen av dere som vet noe om det? :hmm:

     

    takk ^^

  8. Har vurdert å kjøpe en ny bærbar pc siden den gamle begynner å bli litt rusten. Vil helst ha en liten 12,1" pc.

     

    Kravet vil være at den kan kjøre spill som WoW og litt nyere spill uten at den koster skjorta. Har sett på XPS til Dell, men den er nesten litt for dyr. Prisnivået bør ligger rundt 10.000.

     

    Noen som vet om noen bra 12,1" pc'er til en billige penge og med skjermkort som klarer WoW?

     

    Takk på forhånd

    :!:

  9. Har tenkt å kjøpe meg en pc.. en shuttle pc for å være helt korrekt.. Har vurdert en SN26P, men har sett at den ligger på en ganske så høy pris.. Derfor lurte jeg på hva det beste du kan stappe oppi denne shuttlen uten å gå over 10k grensen.. Jeg spiller ganske mye så grafikk kortet er høyest prioritet

     

    Noen som har noen gode forslag?

    Takk på forhånd :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...