Gå til innhold

KANE2009

Medlemmer
  • Innlegg

    4 286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av KANE2009

  1. Det er kanskje velkjent og blir muligens enda mer bittert da, holder liksom aldri helt inn?
  2. Alltid. Helt jævlig å spille mot og hater de egentlig, men deilig at City er ute igjen.
  3. Hehe, virker sånn ja. Klarte til og med å ordne opp i misforståelsen uten drama. Winning! 😅
  4. Ahh, nei, det er ikke en leif. /s brukes for å vise at innlegget var ment sarkastisk, som kjent så kan sarkasme være vanskelig å formidle gjennom tekst 😊
  5. Så du ikke /s på slutten av innlegget? Det er veldig mange unge fotballspillere som man hører om i ung alder og deretter aldri igjen. Det er også veldig mange unger av kjente fotballspillere som har blitt hypet opp i ung alder som vi heller aldri har hørt om i senere tid. Det er så vanvittig mye som skal klaffe for å bli en god fotballspiller (dvs spille fast i en av topp 3 divisjonene) at den videoen som ble postet der egentlig ikke er verdt noenting i mine øyne.
  6. Mest sannsynlig blir han en av verdens beste spillere /s
  7. Litt enig med dere begge her. Klopp burde tatt ut et bedre lag mot Atalanta, men samtidig er det ikke hans feil at spillerne ikke evner å score. Vi hadde 3.04 i xG denne kampen, da bør man klare å score ihvertfall 1-2 mål (vel, teknisk sett 3 I guess, men you know). Bajcetic trenger nok mer kamptrening, har vel bare spilt 1-2 U21 kamper har han ikke?
  8. Salah har vært så enormt ræva (i forhold til hvilken spiller vi vet han er). Få han unna og få inn penger mans men kan. Når det er sagt så er det ikke hans skyld alene at vi ikke klarer å sette ballen i mål, her er det snakk om en kollektiv kollaps IMO.
  9. Bare å gi opp. Klarer jo ikke å score og da vinner man ihvertfall ikke kamper. Når vi gang på gang slipper inn enkle mål imot også så er det egentlig bare flaks at vi ikke har mistet flere poeng de siste kampene. Good effort (ihvertfall i første halvdel av sesongen) men ellers har det vært bånn i bøtta.
  10. Vaksinert mot å fuckings score. Fortjener ikke vinne en dritt til denne sesongen.
  11. Og det der er ikke noe gult kort.
  12. Jones må jo score der 🤣
  13. Glad jeg ikke er manager for Liverpool. Fristelsen til å gi alle en på trynet hadde vært veldig stor (minus Robbo, han får bare en slap pga. Redningen).
  14. Forhåpentligvis fordi du innser selv hvor idiotisk det er å bruke "tilbakestående" på en nedsettende måte i 2024 for deretter å hevde at det bare var et "kraftuttrykk".
  15. Sist jeg sjekket sa/insinuerte ingen det heller.
  16. Burde ha avgjort. Vinner ikke PL når man ikke klarer å score på sånne sjanser som i første.
  17. Er det kødd, hvordan får Diaz frispark mot seg der 🤣
  18. De fordrer at Liverpool klarer å score 😅
  19. Er så lol som det får blitt.
  20. Elsker Klopp. Leder 11-2 sammenlagt men han får fortsatt gult for å kjefte på dommeren for å ha gitt Quansah gult. Den mannen der kan ikke erstattes 💔
  21. Usikker på om det er noe sannhet til dette, men hvis det er det så er jo dette positivt ihvertfall...
  22. Akkurat dette som dessverre kommer til å skje. Egentlig burde de mistet x antall poeng i alle sesongene hvor de har juksa. Det vil også inkludere å gi fra seg titler og betale tilbake premiepenger. Da hadde man virkelig statuert et eksempel og ikke minst hadde det svidd noe jævlig.
×
×
  • Opprett ny...