Jump to content

Garamond

Medlemmer
 • Content Count

  670
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

577 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4310 profile views
 1. Har personlig god erfaring med Philips sine nye tv-er, veldig behagelig bilde. Har en 43 tommers tv.
 2. Har du snakket med en elektriker? Høres svært usannsynlig ut at eneste måte å få strøm til garasjen din er gjennom naboens eiendom. Her har du gjort feil og må ta konsekvensen for det. Det finnes andre veier å få strøm til din bolig, det er jeg 100% sikker på.
 3. Garamond

  Sex med dyr

  Det kalles ikke sex med dyr, det kalles overgrep/mishandling og burde vært straffet mye hardere.
 4. https://www.goethe.de/ins/no/no/spr/kur/fer.html?wt_mc=02.ga.NWE-OG2017&gclid=CjwKCAiAlajvBRB_EiwA4vAqiJ9gSN7i6erlRbvWIQ7uKpl468H7DMuBqWugrrep3IlIUJFgix192BoC-uwQAvD_BwE
 5. Har en MBP 2013 hjemme og en 2018 på jobb. Må si meg enig med deg.
 6. Føler du deg truet av at det finnes spill som du selv ikke liker?
 7. Du må ikke komme med praktisk verifiserbare bevis for at jorda er en klode, flatjordhodene greier ikke å prosessere slikt
 8. Selv om spillerne får allergi finnes det gode medisiner mot dette, så det skal normalt ikke være noen grunn til bekymring.
 9. Unødvendig. Det er bare å regne ut hvor lang tid flatjord-kartet tilsier at en reise mellom Australia og Afrika ville tatt, kontra hva som er tilfellet i den virkelige verden.
 10. Utfordrer deg til å være like åpen og informasjonssøkende ift globejord som du var i forhold til flatjord. Men det sårer nok personligheta og stoltheten din, så jeg regner ikke med at du er moden nok til det.
 11. Det må da finnes et navn på disse folka som stadig nekter å ta til seg beviselig kunnskap, men heller argumenterer med "kan være", "det sies at", "i bibelen står det" og ikke minst "jeg tror". På engelsk heter det denialism. Jeg har forlengst gitt opp håpet om at de skal ta til seg vettug informasjon, så jeg er imponert over de som stadig holder tråden levende gjennom å besvare dumskapen som kommer fra FEhodene.
 12. Vi mennesker er jo gjerne vanedyr, og mange holder seg til samme merket i årevis. Ikke noe galt i det. Men denne forhandleren (og spesielt selgeren) bør virkelig gå i seg selv her.
 13. Det store spørsmålet er vel om din neste bil også blir en Ford?
×
×
 • Create New...