Gå til innhold

methiril

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av methiril

  1. Tilgir aldri pappa for den gangen vi skulle kose oss en lørdagskveld med en "familiefilm", mener å huske jeg var rundt 13 år gammel.

     

    Cocoon heter filmen. Snille aliens som "gjemmer" seg under menneske"drakter". Grøss.

     

    I de senere tider er det definitivt The Grudge som har ødelagt altfor mange netter med søvn, og turer i heis. Og det er fortsatt skremmende å ta buss alene, for ikke å snakke om å ligge alene på soverommet hvorpå en skapdør står på gløtt, osv osv.

  2. Trådløs Familie er kun en tilleggstjeneste. Du betaler ikke noe "abonnementsavgift", det er ikke noe avtaleitd på dette, og du betaler hverken oppstart eller minuttspris, så lenge numrene i avtalen er innenfor norges grenser.

     

    Noe mange ikke har fått med seg, er at det en aldersgrense på 25 år (på den personen som skal stå ansvarlig for dette).

     

    Dvs, det kan gjerne være 5 brukere under 25 år, så lenge Admin har fylt 25.

  3. methiril: Nå må du slutte med det tullet der.

    Netcom ligger etter Telenor - så enkelt er det. At de er tregere skyldes nok ikke at de "kvalitetssikrer" det mer enn Telenor.

     

    Å skylde på at de "har valgt" å vente på at det blir "100%" (i motsetning til Telenor liksom) er garantert sprøyt. Hvis det hadde vært tilfelle hadde de åpnet for gratis bruk slik som Telenor - uten å markedsføre det (slik at kun de som er interessert og vet om begrensningene tar det i bruk). Hvordan skal de ellers kunne vite at det fungerer 100%?

    Slutte med det tullet der? Hva slags tull? NetCom ligger etter når det kommer til 3G nettet ja, faktisk veldig lenge. Det er en kjennsak at Telenor som regel er først ute. Det var de jo med mms også, NetCom kom "slantdrendes" 1 år etterpå.

     

    Men hvorfor skulle ikke det være av den enkle grunn at de faktisk vil ha det oppe å gå for fullt før de leverer denne varen?

  4. Dette vil desverre ikke skje før ved juletider. Av den enkle grunn at NetCom ikke vil åpne for 3G, før det fungerer som det skal.

     

    Telenor har åpnet for dette for lenge siden, men det betyr ikke at kundene er storfornøyde av den grunn, da det fortsatt ikke fungerer 100% som det skal.

     

    Bedre å vente på det gode, enn å få smaken på kaka før den er ferdig stekt, eller hur? :yes:

×
×
  • Opprett ny...