Gå til innhold

KvasiAnonym

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

KvasiAnonym sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jaok. Ble ikke så veldig mye klokere. Kanskje bare beholde alle 3 da🤔
  2. Ikke vært så mye gevinst i Alfred Berg. Har Ask, ikke tatt ut noe gevinst. Skal helst ikke tas ut med det første heller tenkte jeg…
  3. Hm ok det er High Yield som har gitt minst avkastning. kjempefornøyd med DNB Global indeks! Kommer til å fortsette med dette. Valgte high yield pga renta steg og rentefond gjorde det veldig bra. Men kanskje selge meg ut av dette og putte inn i global indeks… 🤔 Nordnet teknologi har gjort det veldig bra da! Men det føles litt usikkert liksom… hmmm. Ingen som kan mye om dette fondet?
  4. Jeg sparer i 3 fond, men tenker at det kanskje holder med 2. Jeg har ikke så store summer i hvert fond, så derfor tenker jeg å flytte fra ett av fondene til de 2 andre. jeg har disse fondene: DNB Global indeks A Nordnet Teknologi Indeks Alfred Berg Nordic high yield C Hvilket bør jeg selge meg ut av, og hvorfor akkurat Nordnet Teknologi?
  5. Jeg sparer i DNB Global Indeks A og Nordnet Indeksfond teknologi. Bra valg? Sparer 500kr hver mnd, og planen er å spare i 10-20 år.
  6. Skal kjøpe vinterjakke. Er KWD eller Alessandro Zavetti finest/best?
  7. Akkurat det jeg tenker!! Har allerede ventet 4 år på «tid og stunder». Betaler gjerne litt ekstra for en bedre skjerm liksom.
  8. En ting som irriterer meg er at det er umulig å få tak i en helt enkel knappetelefon med god skjerm. DORO er jo beregnet for eldre mennesker, men å sende bilder til disse telefonene er håpløst. Det går knapt an å se hva det er på bildet. Nokia 3310 kunne vært genial til bestefar, men den har samme skjermoppløsning og kun 2 MP kamera. Mine besteforeldre vil ha enkle telefoner uten for mye funksjonalitet og uten touchskjerm. De skal bare ringe, sende sms og motta bilder fra barn og barnebarn. Finnes det?
×
×
  • Opprett ny...