Gå til innhold

AndyF

Medlemmer
  • Innlegg

    1 789
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndyF

  1. no trophys = no buy....
    Jeg må nå spørre.. Er det slik at hvis et spill ikke har trophys, så spiller du de ikke? Er trophys du får i spill viktigere enn selve spillet? :ermm:

     

    det kommer egentlig litt ann på spillet. men i det her tillfellet med et gammelt spill fra 2008. så må det nok trophyes til for at jeg skal spille det ja... er nok å ta av spill der ute, og hvis det ikke er noe ekstra. som får meg lyst til å ta mere enn en runde med spillet. så ser jeg ikke vitsen i det... liker utfordringer og med trophys får mann det.

     

     

    Å bassere spillvalg uttifra trophies/achievements virker som en litt deprimerende måte å spille :hm:

    • Liker 2
  2. delt Age of empires 1 og 2. :love:

     

    EDIT: Ser at Nedward ønsker litt begrunnelse og det skal han faen meg få :thumbup:

     

    Først må det nevnes at jeg anskaffet disse spillene (inkl tileggspakkene) samtidig i collectors editionen, noe også flere av mine venner gjorde. Derfor spilte jeg begge spillene mer eller mindre samtidig og de er på mange måter veldig like og jeg likte begge like mye. Det er av den grunn jeg har valgt å gi dem delt 1.plass når det gjelder mine favoritt spill.

     

    Hva som gjør disse spillene bra etter min smak er blant annet hvor vakre spritsene er, musikken er også vakker og jeg rett og slett elsket det å bygge min egen by. Mang en time har gått med editoren og de lærerike campaignene. Historiene grep meg virkelig de uttallige nasjonene man kunne spille som gjorde at det alltid var en ny utfordring rundt hjørnet. Etter en stund ble også mulitplayeren en viktig del av opplevelsen for meg da jeg for første gang fikk prøvd å spille mot og med vennene mine når internet endelig kom til gata :w00t: Må også nevnes at disse spillene var måten jeg lærte meg engelsk, Europeisk historie og ga meg interessen metallarbeid og bygningslære. Hender fremdeles at jeg blåser litt støv av det slitte coveret og fyrer opp et par runder. kort sagt kommer mine framtidlige unger til å bli tvangsforet litt gammeldags AoE :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...