Jump to content

Sondrizzle

Medlemmer
 • Content Count

  3824
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 :)

About Sondrizzle

 • Birthday 03/26/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg søker på lingvistikk denne høsten, og tenkte jeg skulle prøve å finne ut litt av forskjellene mellom dem, eneste problemet jeg har er at jeg kan ikke finne noe når jeg søker på Google eller noe lignende. Jeg er litt nysgjerrig på om folk vet noe om forskjellene på studiene/har gått på en av dem og kan si noe om dem? På forhånd takk
 2. Leser jeg det riktig fra artikkelen at det kreves at man jobber fra lokalene og at man ikke kan jobbe hjemmenfra for eksempel?
 3. Blizzard har god grunn til å kjøre alt på serverne sine, for å ha et auction house som man kan bruke ekte penger på må de være helt sikre på at man ikke kan dupe eller hacke spillet for å floode det som man f.eks. kunne gjøre i D2. Det er en rimelig logisk fremgang for D3. Selvsagt, de kunne gjort sånn at singleplayer var utelukkende offline, men det igjen blir stress når det er så strømlinjet å hoppe inn og ut av spill. Og Hr. Jessen, har du i det hele tatt prøvd D2 eller D3? Formelen selve spillene er bygd opp rundt virker til å være hva du har problemer med, og jeg har problemer med å skjønne kritikken din mot noe spillet virkelig, virkelig ikke prøver å være. Blizzard har aldri vært store på innovasjon, de finpusser til det ytterste og det føles så utrolig godt på D3. Og det å si at man bare kan løpe inn og slå på bosser og vinne sier alt om hvor mye du har prøvd D3. På normal kan man slå alt ihjel uten å bry seg og bare poppe noen potions. På nightmare kan du forvente å dø noen ganger i timen når du møter champions og slikt. På hell er du garantert å dø ofte og på inferno er det omtrent garanti på at du vil dø. Videre er kritikken på bosser en anelse morsom med tanke på at Blizzard selv har sagt at de vil unngå at man ender opp med D2 hvor man bare løp samme boss fight konstant for å skaffe loot. Derfor bossene er relativt enkle (men for all del, de er latterlig vanskelige når man når hell) og dropper meh loot, det er championene og dungeonene som spawner randomly rundt i verdenen som er hovedfokuset.
 4. Det jeg tenkte selv, men det viser seg at Skandiabanken åpner en ny konto uansett og jeg misforstod hva som mentes, det var bare snakk om hvilken konto som det skulles betales fra. Whoops.
 5. Tenkte jeg skulle skaffe meg kredittkort fra Skandiabanken nå, men er litt usikker på hvordan jeg skal sette det opp. For øyeblikket har jeg en vanlig konto (Alt-I-Ett som den heter) som jeg har ett vanlig debetkort knyttet opp til, og når jeg skal bestille ett kredittkort kan jeg knytte det til samme konto som med debetkortet. Jeg er bare litt usikker på om jeg skal ha begge på samme eller ha to kontoer, en for debetkortet og en for kredittkortet. Noen som har noen innspill?
 6. Pris er ikke så altfor viktig sålenge det ikke koster det hvite ut av øyet, men jeg tenker at grensen går rundt 20-25k, så kan legge litt i noen greie linser håper jeg.
 7. Tja, landskap: mer eller mindre landskap, har ikke prøvd å ta bilder av ville dyr enda så det er ukjent territorie for meg. Hadde uten tvil vært morsomt å prøvd, men er litt vanskelig her jeg bor. Actionbilder er i grunn ikke noe krav, er bare noe jeg gjør når jeg er på tur med venner og ungdomsgrupper rundt her, så blir mer eller mindre sportsbilder da ja.
 8. Tenkte det var på tide å oppgradere min gamle K-m og oppgradere til K-5, gamlekameraet går til foreldrene så de faktisk kan ta bilder med noe annet enn gamle Nokiaer så kitobjektivet til K-m forsvinner også. Uansett, jeg er ingen ekspert på linser og utstyr, så jeg tenkte jeg skulle spørre her på hva dere anbefaler av linser og slikt. First things first, er kit linsen verdt det? Jeg tenkte i utgangspunktet jeg bare skulle kjøpe selve huset og en to-tre linser. Vurderer også batterigrepet, men det er i grunn noe som ikke er kritisk med det første. Jeg pleier å ta bilder av landskap, portretter, macro bilder(usikker på hva man kaller det ellers, closeups?) og det er stort sett det. Av og til actionbilder, men det er veldig av og til. Såeh, noen tips til gode linser til en K-5 som passer til mitt bruksområde?
 9. Jeg er veldig usikker på det siste spørsmålet; gjelder det kun når det er snakk om vanlig system eller ikke? Vet at i f.eks. USA blir VoiP blokkert av Verizon med mindre man har en cracket versjon av Skype. Det eksisterer jo i tillegg en LTE versjon av Galaxy Tab 8.9...
 10. Får bare beskjed om at konkurransen ikke eksisterer jeg...
 11. @Chuck Bass: For både Chrome og Safari er det to finger swipe til siden som går frem og tilbake i historikken.
 12. Akkurat når jeg postet dette hadde jeg den i senga, hovedgreia er bare at den ikke har gjort dette før begynte etter den siste oppdateringen om jeg ikke er helt på vannvidd. Likevel irriterende, før kunne jeg se på f.eks. MLG Live i senga uten å måtte forsøke å overdøve viften. EDIT: Satt nettopp med den på pulten med to faner i Safari mens jeg kopierte ei 550MB fil og skulle du sett, tror du ikke viftene begynte å suse smått igjen. Tror jeg kommer til å kjøre en fresh install eller noe slikt iløpet av morgendagen/mandag i grunn. Hvis jeg ikke husker helt feil kan du bare lukke laptopen og den eksterne skjermen/tv-en tar automatisk over, sett at du kjører OS X Lion. Jeg testet nettopp dette med min mba som kjører Lion og da slo den seg av gitt. Antakeligvis fordi den ikke ladet samtidig antar jeg, den gjør dette kun dersom den lader. Dersom den faktisk ladet vet jeg derimot ikke.
 13. Ugh, viftene på MBPen min går konstant nå, had oppe to faner i Safari + Twitter-klienten og viftene går veldig bye høyere ann vanlig. Merker at den er rimelig varm under, men likevel, føler ikke at den burde det. Mistenker at det har noe med støv å gjøre, men håper det er bare det fordi jeg kan ikke se på YouTube/filmer nå uten at jeg hører flymotor i bakgrunnen. Og når jeg først er inne på det, hvordan får jeg stavekontrollen i Safari til å bli norsk? Den retter constant på enkelte odd og get er gruesome irriterende (sånn som denne setningen, ugh).
 14. Dritt. Det punktummet skulle ikke være en del av lenken, denne skal funke: http://www.sc2ranks.com/eu/2275636/PhDHorrible
×
×
 • Create New...