Jump to content

PingEnt

Medlemmer
 • Content Count

  3678
 • Joined

 • Days Won

  11

PingEnt last won the day on July 1

PingEnt had the most liked content!

Community Reputation

3183 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17479 profile views
 1. Det jobbes med det i EU, problemet er at Juncker har hatt mye innflytelse på skattepolitikken til EU den siste tida, og siden han er fra skatteparadiset Luxembourg så... Og det går tregt. Lobbyene mot dette er sterke og har litt penger da...
 2. Hvorfor kom du ikke med disse kildene først hvis du satt på dem? Hvorfor kom du med helt intetsigende kilder til å begynne med?
 3. Ah ja da så. Et google søk og et par kunfevurderinger (uten å stille dem opp mot andre banker i verken søk eller anmeldelser) kvalifiserer for "DNB som har flest problemer og størst behov."
 4. Jo, men er ikke det kjempelett å jukse hvis en har en velvillig regjering som hjelper en å jukse. Bare se til idretten og hvor lenge systematisk doping har foregått (og sikkert foregår systematisk i selv vestlige land den dag i dag)
 5. Jeg er veldig for en MVA (og/eller importavgift/toll) på varer som baserer seg på CO2-utslipp ved denne varen, men jeg stanger alltid hodet i veggen for å passe på påpasselig dokumentasjon. Hvordan garanterer vi at produsentene er ærlige i sin dokumentasjon? Skal vi ha uavhengige kontrollorgan som besøker hver fabrikk i næringskjeden? Mulig det er svaret...
 6. Ja, de blir implementert, men distribusjon er ofte veldig vanskelig, blant annet derfor Ubuntu opererte med ekstrapakker for ting som MP3-avspilling (et format som forøvrig var patentbelagt av Frauenhofer frem til ca. 2014)
 7. Det var poenget. Teslabrikken er vel som NVIDIA-brikkene flink til å evaluere tensoroperasjoner ved lav presisjon (halv eller noen ganger kvart). Men jeg ville ha definisjoner bak påstanden hans så vi kunne vurdere om den faktisk var riktig. Så langt har han ikke kommet med data man kan evaluere opp mot andre brikker.
 8. Har lekt meg litt med 60%-tastatur. Pilene erstattes lett av hyppig bruk av emacs-snarveier, og numpad klarer jeg meg uten, men problemet er mangel på egen rad av funksjonstaster. Hadde egentlig gjerne betalt mer for kun en ekstra rad på toppen...
 9. Trillioner operasjoner av HVA? Aritmetiske operasjoner av hva? Enkel presisjon? Dobbel? Halv?
 10. Og med regnekraft mener du her flops på hvilken presisjon? Tenker du spesielt på tensorenhetene eller tar du også med den generelle biten? Tenker du på minnebåndbredde?
 11. Hvis du kanskej ikke skjønte poenget med kommentaren kan jeg utbrodere: Software (les: algoritmer) er hvor hovedproblematikken i selvkjørende biler ligger. Det er ingen som stiller seg tvilende til om hardware er god nok, det er og har i senere tid alltid vært software som er spørsmålet. Å si "Trenger bare SW." blir derfor veldig meningsløst.
 12. Har blitt prøvd flere ganger, og ble aldri helt den store hitten. Internett er internasjonalt, og det må en nesten forholde seg til. Og så kan en heller gå for tjenester som respekterer personvernet ditt bedre. Norge er tross alt ikke det eneste landet i verden med litt strenge personvernsregler. Signal er kanskje det åpenbare valget for chatting på telefon, selv om ikke så mange bruker det, og det er ikke en erstatter for TikTok -- men det behovet tror jeg kommer til å gå av moten igjen .
×
×
 • Create New...