Jump to content

PingEnt

Medlemmer
 • Content Count

  3071
 • Joined

 • Days Won

  9

PingEnt last won the day on December 26 2019

PingEnt had the most liked content!

Community Reputation

2705 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17252 profile views
 1. En grunnide er ikke det samme som en ideologi.
 2. Ja, akkurat det jeg begynte med: feminismen er stooor, og det er så mange aspekter ved den at å si at det er en ideologi uten forbehold slik du gjør bare blir feil.
 3. Ja, blant annet er det oppfattet som en ideologi. Ser du det og-et? Det betyr ikke at det er alle deler samtidig, og noen som sier de er feminister kan du at det er en ideologi, andre ikke.
 4. "For de" igjen er du på tynn is. Hvem er de? Alle feminister. Prøv igjen.
 5. Ja, akkurat. Og når hørte du en uttalelse fra flertallet av feminister. Kan du vise til denne og begrunne hvorfor det står for flertallet?
 6. Det etablerte du ved å si " de tilstår det selv", altså enten har du hørt fra flertallet av feminister, eller så lyver du.
 7. Hvem er da talsmann for høyresiden? Det var bare en tilfeldig valgt person fra den sida som er mye i media. Siden du tydeligvis tror at feminismen har én talsperson uttad.
 8. Ah, feminismen har én organisasjon med én leder som uttaler seg. Er det Trump som er talsperson for alle på høyresiden?
 9. Det var ment som din kommentar for "høy tolleranse for død".
 10. Du forstår at man har vanlige storbyer i Afrika også? De har ekstreme former for ulikhet, men det finnes helt normale folk der også som hadde blitt testet.
 11. Endrer? Det vil ikke hindre alle å spille. Jeg er ikke imot å gjøre aldersgrense lovpålagt fordi det ikke er noe poeng. Jeg er imot fordi man ikke skal gjøre småting ulovlig. Og så sier jeg i tillegg at hvis målet er å få bukt med de få ungene som sniker seg til venner for å spille, er det lite som egentlig fungerer. Hvis ungene virkelig vil spille, klarer de det. Hvis det faktisk er gambling i spill slik du påstår, burde det jo være en smal sak for loven å få dem klassifisert som gambling.
 12. Da får en endre lovverket slik at det blir regnet som gambling.
 13. Lotterimonopol er da ganske vanlig i adnre europeiske land også.
 14. Med det ene unntaket, greit. EDIT: Men poenget er fortsatt at det er alt lovgivning på plass for å hindre at barn, og voksne, gambler med penger i dataspill.
×
×
 • Create New...