Jump to content

PingEnt

Medlemmer
 • Content Count

  2600
 • Joined

 • Days Won

  4

PingEnt last won the day on December 12

PingEnt had the most liked content!

Community Reputation

2186 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har du en kilde på at helsevesen er vesentlig dårligere? Eller velferd? Sverige og Danmark har forøvrig begge en statsgjeld på rundt 35-40% av BNP, ikke allverdens sammenliknet med resten av verden.
 2. Sivilingeniører generelt kan vel lite eller ingenting om klima, og han viser vel selv at han ikke har så stor forståelse for det hele heller.
 3. Er ikke dette altfor generelt? Brorparten av utvikling i dag har et eller annt å gjøre med nett. Betyr det at utviklere som er i denne bransjen essensielt er blokkert fra å utvikle på fritda? Si en webutvikler vil lage en Android-app med en server-forbindelse på fritiden. Vil dette være dekket?
 4. Men det er ikke det som er dekket av lovteksten (slik jeg leser den): Opphavsrett til datamaskinprogram som er skapt av en arbeidstaker under utførelsen av oppgaver som omfattes av arbeidsforholdet, eller etter arbeidsgivers anvisninger,'' Men mindre kontrakten din er helt ræva, står ikke søvn som en av oppgavene i ditt arbeidsforhold.
 5. § 71 lyder: Jeg leser dette ikke som at programvare skrevet på fritiden tilhører arbeidsgiver. Kan du isåfall vise til juridisk presedens?
 6. Du tror ikke det blir litt vanskeligere for oss å eksportere olje når EU ikke vil kjøpe den? Ikke bittelitt engang?
 7. Det er mye som er vanlig jeg vil karakterisere som tøysete og helt bak mål.
 8. Da kan man legge inn klausuler om hvor likt produktet kan være, det var ikke oppgitt her.
 9. Slike kontrakter er tøysete. Hvis de vil legge beslag på det du gjør på fritida, får de også betale deg for fritida, altså dobbel lønn.
 10. Det svarte ikke på spørsmålet. Men greit, "ekte gamere" er for deg en magisk entitet som aldri svindler eller lyver?
 11. Fordi forskning på global klimaendringer blir i absolutte tall vurdert som viktigere enn mål på isbjørnbestanden. Vi har ikke uendelig med midler i verden (altså ikke uendelig med forskere som kan forskere på ting), og vi må fordele ressurserne. Nå har diverse forskningsorganisasjoner rundt om i verden vurdert klimaendringer som mer pressendere enn antall isbjørner. Isbjørnforskning får midler, bare mindre.
×
×
 • Create New...