Gå til innhold

Wildman

Inaktiv
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wildman

  1. Vi ses vel i kassa på bensinstasjonen en dag (jeg fylle bensin, du jobbe). Eller kanskje i kassa på Rema hvis du er heldig. Er du litt stor, kan du jo forsøke deg som dørvakt.

    5982727[/snapback]

     

    Unødvendig post, hjalp ikkje meg stort så... Vil heller tru det er omvendt, ettersom at eg tør å tenke alternativt, tør å tenke andre løysninga på eit problem... Faktisk, så trur eg du jobba i kassa på Rema allerede idag, der kjem du til å sitte dei kommande 10 åra får du blir forfremma til lagersjef eller noke i den dur!

  2. Med skole burde du ikke tenke samvittighet, men taktikk. Om du har muligheten til å få flere poeng ved å skulke en tentamen, gjør det. Men skulking bør absolutt ikke forekomme ofte, og bare om nødvendig. Selvsagt hadde det beste vært om du hadde forberedt deg, men det har du alltså ikke, så du bør gjøre det beste ut av situasjonen.

    5982694[/snapback]

     

    Nettopp! Akkuratt det eg også tenkte, dersom eg seie til mattelæraren min at eg var sjuk, og om eg kunne fått brukt kanskje eit par tima etter ein skuledag til å ta ein nedstrippa versjon av prøven, sånn at han kunne sett ka eg faktisk kunne så... Trur faktisk det er mulig sia mattelæraren ikkje er av den tørre-pugge typen, men ein som faktisk forstår folk så... Vi får se!

     

    Men inntil videre så står det til skulk i mora ja...la oss berre håpe at han ikkje lese her innpå :p

  3. Hei,

     

    Står foran ein mattetentamen i mora, og som vanlig, har eg ikkje lest noke spesielt til den.

     

    Eg har allerede ein 4'ar og eg er ganske sikker på at eg ikkje kjem til å få høgare enn maks 3 på denne tentamenen. Har såvidt bladd igjennom boka og sett ka eg ikkje kan og det e masse!

     

    Burde eg skulke? Dersom eg gjer dette har jo ikkje læraren noken "grunn" til å sette karakteren ned, berre eit grunnlag til å ikkje gi karakter dersom eg ikkje har hatt noken prøvar før...

     

    Og ein ting til, kan lærar sette ned karakter uten at du får varsel på forhånd? Meina det var noke sånn på ungdomsskulen at du måtte få advarsel før dei satte ned karakteren...

  4. Skjønte ikke helt hva du mente, men hva med å ha de to nettverkene(om det er det du har) på forskjellige subnett?

    5744924[/snapback]

     

    Og det vil sei? Er det ikkje det eg har då? Eg har liksom to sett med datamaskiner, kvart av setta skal få IP adresse av kvar sin router, berre at det er ein router som gir til alle! Sjøl om begge har skrudd på DHCP...

  5. Hei,

     

    Eg har får internett til mitt nettverk via eit annan router som også har eit eige nettverk. Problemet er at eg i mitt nettverk får IP adresser til datamaskinene via den DHCP servaren som er på routeren eg får internett til routeren i mitt nettverk.

     

    Noken som har peiling på korleis eg kan fiske dette? Å fjerne DHCP servaren fra routeren eg får internett til min router er ikkje aktuellt.

     

    Spør dersom de lurer på noko...

     

    Håpar på svar!

  6. Hei,

     

    Eg er på jakt etter ein trådlaus touter som eg kan koble mitt breibandsmodem til, og ha eit par trådlause pcar, samt eit par tilkobla med nettverkskabel til routeren. Routeren må også ha innebygd brannmur funksjon. Maks 1000kr

     

    Grunnen til at eg spør her er at det idag er så mange routere fra forskjellige produsentar som er både gode og dårlige, ein produsent kan levere dei beste routerane men også dei dårligaste. Derfor lurer eg på om deka som har sånne kan gi meg tips til kva type eg bør velge.

  7. Hei,

     

    Eg sitter no å oppdatere diverse programvare og lurte på.

     

    Er det noko forskjell på Macromedia Shockwave Player og Macromedia Flash Player? Må eg ha begge, eller dekka den eine spelaren for den andre liksom?

     

    Fant ikkje svar på Macromedia's eigne heimesider...

  8. Hei,

     

    Eg lurer på om det fins noko program der eg kan sette opp ein pc akkurat sånn som eg vil ha den, instillinga i windows, programmer osv, for så å kunne ta ein kopi av alle dei instillingane med det aktuelle programmet som eg leitar etter, for så å sette ein annan pc opp med heilt samme oppsett som på den første pcen.

     

    Litt lang setning menmen, de forstår sikkert kva eg meinar.

     

    Noko de lurer på så berre spør...

     

    På forhånd, takk

  9. Hei,

     

    Eg har nettopp bytta litt av komponentane i serveren min og eg lurer på noken småting. Eg har bytta ut prosessoren, den gamle var ein Pentium 3 550Mhz, den nye er ein Celeron 700mhz. Eg syntes at maskina igrunn blei treigare enn den var før, den må liksom jobbe meir med å finne fram filer på disken. Det står no 392mb ram i den.

     

    Så eg lurte på om den prosessoren eg har satt i no, Celeron prosessoren, er svakare enn Pentium prosessoren eg hadde i tidligare.

  10. Synes det burde bli påbudt med vernebriller, og at det skulle vært mulig å få kjøpt dei til ein rimelig penge! 10kr pr.stk hadde vært bra!

     

    Der eg var med å kjøpte rakettane mine i år såg eg ikkje noken vernebriller hvis eg ikkje spesielt såg etter dei! Dei burde blitt meir framheva at dei hadde det, for eg trur det er ein god del folk som ikkje veit at det blir seldt der...

  11. Så vidt jeg vet så pleier vel utesteder stenge en time eller noe rundt midnatt, eller roter jeg helt her? Men som sagt, det blir for enkelt å skylde på alkoholen. I og for seg så kan alkohol gjøre mye skade på samfunnet, men det er mange andre grunner for at fyrverkeri kan gjøre skade. I år har jeg foreløpig hørt om tre ulykker: To av dem var pga feil med fyrverkeriet, og den siste var en liten unge som hadde fått skutt av seg tre fingre.

    5369171[/snapback]

     

    nå er jeg litt frekk, men er 3 ulykker der alkohol ikke var en direkte/indirekte årsak godt nok grunnlag for å si at fyrverkeri ALENE er skyld i alt som skjer 31. desember?

    5369213[/snapback]

     

    Behøve jo ikkje være alkohol som gjer at det går galt! Det kan jo også være uvettig bruk av fyrverkeri!

     

    Eit grovt eksempel: Hvis du er ute å kjøre bil på ei glatt veibane, vil det då være forsvarlig å kjøre i 100km/t når føret først er forsvarlig å kjøre på i 60km/t? Det kan gå bra og det kan gå mindre bra...

  12. Ved eit forbud kan du være bombesikker på at ulovlig smugling av raketta fra Sverige eller Danmark ville auka kraftig.

    5360447[/snapback]

     

    Dette gjelder raketter, så vel som narkotika. Men du mener vel ikke at vi bør legalisere heroin bare fordi pusherne får det ulovlig importert, gjør du vel?

    5360513[/snapback]

     

    Det blir heilt feil å sammenlikne dei to.

     

    Narkotika er helseskadelig for personen som brukar det uansett kven det måtte være og uansett dose. Rakettar forvaltar ikkje skade på samme måte som narkotika, rakettar forvaltar i 99 av 100 tilfeller, skade ved uvettig bruk av det.

×
×
  • Opprett ny...