Gå til innhold

jesk

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jesk

  1. nå så jeg at det har vært en del tråder relatert til dette i det siste, jeg leste dem, så jeg håper dere unnskylder meg for å starte en ny tråd:p

     

    jeg har ca null peiling på hva som er bra ute på markedet nå. Kunne dere som har peiling hjulpet meg med å sette opp en pc helt fra scratch, med kabinett, hovedkort, prosessor og alt som trengs, samt et godt lydkort velegnet til inn- og avspilling? Ville satt meget stor pris på dette, jeg takker på forhånd :)

  2. tja, den blir hentet av posten på døra, fraktet til et firma som heter TNT som frakter den til Asus i nederland. Kommer med fed.ex. hjem tror jeg.

    det finnes ikke noe ny bios til m6va, vi har den nyeste. jeg tror du bare bør asus og si ifra. om du forstår dansk er de veldig hjelpsomme:)

  3. skjønner hvorfor det ikke er på din torgeir, du har jo ikke samme skjerm.

    men qweseyvnd du har ikke noe som helst av dette? har du prøvd å gjøre desktopen helt svart, og så lukke browseren din? jeg har akkurat samme modell som deg. tror jeg ringer asus i morra og hører hva de sier.

  4. jeg har også bestilt pc-en fra articom. min har de ikke sendt enda, jeg har iallfall ikke fått noe pakkenummer :( jeg håper også inderlig det er 1x512, har du sett noen steder de selger med 2x256mb, lightning?

    pc-en har et ati-kort og jeg har lest steder at det visstnok skal være vanskeligere å få ati til å funke i linux enn det er med nvidia.

×
×
  • Opprett ny...