Jump to content

Tøseguri

Medlemmer
 • Content Count

  4696
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tøseguri

 1. B-real biter ihvertfall ikke. Han er bare koselig
 2. En kald øl?? Mange kalde øl.
 3. Altså, jeg biter ikke SÅ hardt. Dette er for dårlig altså
 4. Askim...så jau...ikke helt landet men et godt stykke unna læl. Kor du befinner deg i verden? Bor fremdeles i Drøbak, men jobber i Oslo nå.
 5. Humper og går..fløtta på "landet" med unge og kvinnfolk...så...jau... Sist jeg snakket med deg hadde du flytta til Ås tror jeg det var, kommer man mer ut på landet enn det? Hadde vært morsomt å treffes igjen en dag Dæven døtte sykkelstøtte, hva fikk deg til å ta turen innom denne hjerneråta igjen? Nei, si det. Jeg er ikke helt sikker faktisk.
 6. Humper og går..fløtta på "landet" med unge og kvinnfolk...så...jau... Sist jeg snakket med deg hadde du flytta til Ås tror jeg det var, kommer man mer ut på landet enn det? Hadde vært morsomt å treffes igjen en dag
 7. B-real! Lenge siden! Hvordan går det gamle venn?
 8. Oi, denne tråden lever fremdeles?
 9. Ja, så det selv i morges. Ikke snakket med henne på årevis nå, men en stund var vi veldig gode venner. Hadde mange fine minner med henne oppigjennom årene, dette er utrolig trist. Hvil i fred Ida, takk for alle de gode minnene.
 10. Vi får se hvor permanent dette blir. Og yeah, slasken har hversågod å komme seg tilbake hit, når selv jeg kommer tilbake en tur.
 11. DU! Hvor i verden befinner du deg for tiden Petter? Øl snart?
 12. EY, jeg som er tøsa her. Herregud så mange nye folk det er her, hvor har de gamle folka blitt av?
 13. http://www.openraid.us/index.php/users/char/28498 Sjekk comments. Dafuck did I just read?
 14. Drev på med MoP betaen i dag, og fant et par morsomme bugs med worgens ansiktsteksturer i menyen hvor en lager characters:
 15. Yeah, spesielt biten med vann er viktig. Det å kun drikke brus og energidrikk hele TG gjør kun at en føler seg helt ræva og tappet for energi etter et par dager.
 16. Norsk Varemesse er rimelig stort om en teller med alle hallene.
 17. Rus på TG er et veldig lite problem. Som de sa i den notisen var det kun 4 personer som hadde brukt narkotika i løpet av TG. 4 personer av ca. 5000 deltakere vil jeg si er en ganske god odds for at du ikke havner i nærheten av noen som ruser seg under TG.
 18. Yeah, jeg ser den. Skal jeg være deltager til neste år drar jeg trolig bare med meg laptop og ekstern disk, gidder ikke styre med stasjonære maskina igjen.
 19. So long, and thanks for all the fish! Har enda ikke sovet ut etter TG, regner med at jeg sovner på sofaen i løpet av kvelden,
×
×
 • Create New...