Jump to content

Tøseguri

Medlemmer
 • Content Count

  4696
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 :)

About Tøseguri

 • Birthday 04/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. B-real biter ihvertfall ikke. Han er bare koselig
 2. En kald øl?? Mange kalde øl.
 3. Altså, jeg biter ikke SÅ hardt. Dette er for dårlig altså
 4. Askim...så jau...ikke helt landet men et godt stykke unna læl. Kor du befinner deg i verden? Bor fremdeles i Drøbak, men jobber i Oslo nå.
 5. Humper og går..fløtta på "landet" med unge og kvinnfolk...så...jau... Sist jeg snakket med deg hadde du flytta til Ås tror jeg det var, kommer man mer ut på landet enn det? Hadde vært morsomt å treffes igjen en dag Dæven døtte sykkelstøtte, hva fikk deg til å ta turen innom denne hjerneråta igjen? Nei, si det. Jeg er ikke helt sikker faktisk.
 6. Humper og går..fløtta på "landet" med unge og kvinnfolk...så...jau... Sist jeg snakket med deg hadde du flytta til Ås tror jeg det var, kommer man mer ut på landet enn det? Hadde vært morsomt å treffes igjen en dag
 7. B-real! Lenge siden! Hvordan går det gamle venn?
 8. Oi, denne tråden lever fremdeles?
 9. Ja, så det selv i morges. Ikke snakket med henne på årevis nå, men en stund var vi veldig gode venner. Hadde mange fine minner med henne oppigjennom årene, dette er utrolig trist. Hvil i fred Ida, takk for alle de gode minnene.
 10. Vi får se hvor permanent dette blir. Og yeah, slasken har hversågod å komme seg tilbake hit, når selv jeg kommer tilbake en tur.
×
×
 • Create New...