Gå til innhold

elcurry

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elcurry

  1. Desire er ikke et dumt kjøp det. Knallgod telefon. Det som er en liten nedtur med den er at internminnet for lagring av programmer blir fort fullt. Noe blir løst av muligheten for å overføre enkelte programmer til minnekortet i android 2.2, men jeg hadde ofte "fullt internminne" på Desire. Nå som jeg har Desire Z med mye mer internminne for programmer så har jeg ikke det samme problemet. Men om du skal ha ny telefon med android så er HTC et bra valg, og alle Desire telefonene er gode på sine måter :thumbup:

  2. Hei hei, God jul og greier.

     

    Dette er da bare noe jeg lurer på.

     

    Jeg fikk da en HTC Desire Z nå til jul, ble fornøyd og hele pakken. åpnet den og begynte og sette den sammen, men så kom jeg da til simkortet. Jeg ble litt forvirret over at jeg hadde fått med et micro-simkort.

     

    Tenkte no at det skulle være sånn, knakk det løs fra den plastikk tingen som den henger på og puttet den i telefonen. men da virket det som at det ikke skal være noe micro simkort. tok den ut og prøvde igjen, da fløy den inn i telefonen, for langt og greier, så nå kan jeg ikke få den ut, har prøvd med en pinsett uten noen resultater.

     

    Så nå ble jeg rimelig irritert over at jeg har fått et micro simkort som da ikke passer tydeligvis.

     

    Så nå har en helt ny telefon jeg ikke får brukt på et par dager. :hrm:

     

    Som tatt fra Hurtigguiden:

    Sett inn SIM-kortet med det avskårne hjørnet først og gullkontaktene vendt nedover, og skyv det inn i sporet.

     

     

    Ja du fikk sikkert et SIM-kort/Micro-SIM. Vet ikke hvilken operatør du har, men jeg vet at Netcom og Telenor har operert med denne kombiløsningen sånn at man slipper å sende ut to forskjellige typer til forhandlere osv. Altså når du dropper å knekke ut SIM-kortet så fungerer det helt som normalt.

  3. Jeg kan ikke annet enn å gi meg over for den manglende kompetanse du har når det kommer til Android mobiler:(

    Flott at du registrerte deg kun for dette.

     

    Nå kommer Android-ranten min. Fanboys eller hva f. dere vil kalle dere, hold på hatten.

     

    Jeg har en iPhone 4. iPhone 4 har mangler. Jeg har lyst på en WP7-telefon. WP7 har sine mangler. Jeg ser potensialet i Android, men jeg HATER hvordan det blir styrt.

     

    Her er det geeken som får lov til å designe. Det får meg virkelig til å lure: hvordan kan firmaet som er ansvarlig for den mest brukervennlige og lettkjørte nettleseren (Google Chrome) tillate seg å servere et slikt fragmentert makkverk for brukerne?

     

    Jeg mener at enhver telefon med Snapdragon-prosessor på 1 GHz bør kunne kjøre sitt OS raskt. På touch-skjermer er respons det viktigste. 2.3 ser ut til å fikse mye av dette, men det er klart at designerne bak Android ikke har en helhetlig tanke på hvordan ting skal fungere, designes og implementers på telefoner som bruker Android. For å ha det sagt; jeg er en av de som virkelig HATER Sense. Greit nok at man ønsker et unikt brukergrensesnitt, men jeg er større tilhenger av at Google får fingeren ut av ræven og virkelig lager et intuitivt grensesnitt. Widgets som integreres i mye større grad og som ikke er 3-4 elementer som kjemper om plass kan ikke være så vanskelig. Det er morsomt å se at WP7 på mange måter dekker de behovene man har i forhold til widgets uten å se rotete ut.

     

    Det som virkelig er synd er det at selve Android-prosjektet har et ENORMT potensiale. Funksjonsmessig er den alene-rådende, designmessig har den nå falt i en bunnkategori. Dere kan angripe meg så mye dere vil, men jeg plages virkelig av hvor stygt operativsystemet er - hvor frustrert jeg blir av å se rotet på samtlige HTC-telefoner, og hvor skuffet jeg blir når jeg tester touch-responsen.

     

    Få fingeren ut Google og lag et enhetlig produkt som har gode muligheter for segmentering, ikke fragmentering.

     

    Det er helt utrolig hvor lite jeg kjenner meg igjen i det du skriver her. Jeg har nå en Desire Z og hadde en vanlig Desire før dette. Disse to telefonene er uten tvil de råeste mobilene jeg noensinne har hatt før. Jeg skal innrømme at jeg ikke har hatt en iPhone, men etter å ha jobbet i mobilbutikken i Norge som muligens har solgt flest iPhones pluss at jeg har hatt iPod touch og iPad så føler jeg at jeg er kjent med disse systemene. Før android-telefonene hadde jeg Nokia N900, Nokia 5800 og Htc touch som smarttelefoner og alle var i en viss form greie telefoner, men gav meg aldri den helhetlige følelsen av en solid og gjennomført telefon som jeg sitter med følelsen av nå. Har ikke prøvd ut windows phone så der skal jeg ikke uttale meg.

     

    HTC Sense syns jeg fungerer glimrende og jeg gikk tilbake til dette etter at jeg hadde prøvd "renere" versjoner av OSet ved root.

     

    Berøringsfølsomheten har jeg heller absolutt ingen ting å utsette på, klarer virkelig ikke å merke forskjell på Desire og en iPhone 4.

     

    Nei denne testen syns jeg virkelig ikke var godt gjennomført, jeg lurer på hvor mye trekk som "kun et spill" osv spiller inn. Ble iPhone 4 trukket for sin mangel her, eller andre telefoner i grunn? Klagingen på at grensesnittet er for komplisert er jeg også uenig i. Folk må huske at dette ikke er en telefon for hvem som helst, men en profftelefon som åpner for store tilpasningsmuligheter gjennom bla full frihet på startskjermene. "til tider for mye av det meste" høres rett og slett bare dumt ut. Hele den sekvensen med "jommen" er virkelig ikke en journalist verdig. Talekvaliteten har heller ikke vært et problem for meg og tastaturet syns jeg er virkelig glimrende, men så er kanskje ikke jeg en "kresen" bruker heller da.

     

    Nei det her var på mange måter et makkverk av en test, men for all del man har lov til å mene det man vil.

  4. Jeg må si at min erfaring med HTC Desire var veldig god. Det er nok den telefonen jeg har vært mest fornøyd med av alle jeg har hatt. Liker Android veldig godt, og med HTC sitt sense-interface blir den bedre :) Uheldigvis ble den borte her om dagen, så nå er en Desire Z (med fulltastatur) på vei. Generelt anbefaler jeg deg å prøve ut de forskjellige Desire-telefonene. Veldig behagelig brukergrensesnitt og tilpasningsmulighetene i android er herlige :)

  5. Hei, jeg mistet mobilen min i skogen i stad og lurer på om noen vet om dette dekkes av Netcom Active forsikring? Prøvde å lese retningslinjene osv. og TAP står nevnt flere steder også i tillegg til å bli stjelt.

     

    "Med forsikring gjennom NetCom slipper du uforutsette utgifter dersom din telefon blir skadet, stjålet eller går tapt."

     

    I vilkårene står det riktignok at det kun gjelder ved uforutsette ytre påvirkninger, herunder ran og tyveri.

     

    Vilkår active forsikring

     

     

    Bety dette at det kun gjelder tyveri, eller gjelder det også hvis man har vært uheldig og falt i skogen og ikke merket at mobilen falt ut.

     

    Takker på forhånd for hjelp.

  6. Hei. Når man tegner et bedriftsabo og ikke selv står som kontaktperson i brønnøysundregisteret så pleier i allefall min butikk å kreve en gyldig fullmakt, og en kopi av legitimasjonen din. Kan være at noen er mindre strenge enn dette, men vi gjør det for sikkerheten sin skyld. Ring evt. telenor bedrift og hør med de. Regner med at de har retningslinjene på plass

  7. Over 6000 kr er dumt ja.

     

    Men det er ikke så enkelt som du sier. Bindingen betyr ikke bare at man får med et SIM-kort i pakken. Det betyr også en forpliktelse til å betale på abonnementet i 12 måneder selv om man kastet SIM-kortet. Mulig det står noe i brukeravtalen om at abonementet skal være i reell bruk. Hvis ikke så kan avtalen ansees som brutt og man må betale ut resten av abb-tida med månedsgebyrer høyere enn månedsprisen på abb. (For å kompensere for tapt inntekt fra ringetid).

     

    Jeg har aldri vært borte i dette i allefall. Både selv og med kunder i mobilbutikken jeg jobber. Du betaler månedsavgiften. Prisene som er oppgitt over her er totalprisen, altså pris i butikk + 12 mnd med binding. Dette opplegget er nok hovedgrunnen til at man ikke får kjøpt iphone med telenor superpluss lenger. Alt for mange benyttet seg av det gode tilbudet og skrotet simkortet fra telenor.

     

    Vil du bare ha en billig androidtelefon så kan du også vurdere Huawei U8230. Ikke verdens råeste telefon, men er helt ok

  8. Nå kan jeg ikke uttale meg som en fagperson her, men jeg har inntrykket av at Desire tåler mer røff bruk. Jeg er i allefall en klumsete person som ofte mister telefonen i bakken, og annet enn en lite ripe foran på skjermen er telefonen uten en skramme. Nå har jeg ikke iPhone 4, men har da hørt at telefonen ikke skal tåle all verden før glasset knuser. Litt irrelevant, men jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har sett kunder komme i butikken med knust skjerm på 3gs.

     

    En annen kjedelig sak med iPhonen er at det heller ikke er noen ordentlige apple verksteder som reparerer den i Norge. Sender vi inn iPhone så blir den enten byttet i en ny modell (som er veldig greit om den går under reklamasjon/garanti) eller sendt tilbake med væskeskade, bøy, eller glippe i dekselet som feil. I motsetning til de aller fleste telefoner så får man ikke tilbudet om å reparere en evt. feil.

  9. Får meg til å tenke på samband i militæret, hvor vi hele tiden strevet for å få gode signaler med MRR :) Utrolig hvor store variasjoner det kan være etter hvordan master er satt opp. Effektstyrken har jo også mye å si, og frekvensen varierer jo også. Det varierer vel også ofte om det er 900 eller 1800mhz det sendes på? I såfall kan dette også han innvirkning på signalene. vi skal nå i allefall være glad for at vi ikke sender mobilsignalene på frekvensene til MRR 30 til 80 elns mhz :)

  10. Vi har Djuice ja. Vi selger iPhone 4 med surfprat abo, "vanlige" telenor abo, Djuice phone og Explore og også Telenor bedrift og bedrift proff. Forøvrig selger vi også iPhone med Netcom.

     

    Får inn nye partier med iPhone både i Karl Johans gate og i Bogstadveien. Det er reservasjonslister, men det går ganske kjapt unna. I Bogstadveien har vi ofte fått en god del telefoner om gangen :)

×
×
  • Opprett ny...