Gå til innhold

Norway_Bergen

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Norway_Bergen

  1. Min sønn har en SE X10 mini som har fungert utmerket i halvannet år. Nå mottar den ikke SMS. Kan ikke se at det ble innstallert eller endret noe umiddelbart før den sluttet å motta SMS. Har lagt inn meldingssentral nr ved å taste * # * # 4636 #*#*, uten at det hjelper. Har varselikon om at det begynner å bli lite plass, men den oppgir at det fortsatt er 14 mb ledig intern plass; har slettet mange meldinger og billder etter at varselet kom opp uten at det er endret noe. Har prøvd å bytte sim kort, kortet fungerer i annen tlf, og annet sim kort fungerer ikke i denne; så problemet ligger i tlf. Bruker One Call.

    Noen som har noen tips?

  2. Fikk ny brikke fra Komplett, men problemet er det samme. Tenkte at tjangsen for å få to defekte brikker er ganske liten, har nå byttet og den nye brikken sitter i den innvendige sloten, mens den gamle sitter under maskinen; samme problemet; fjernet så den gamle og maskinen fungerer fint med den nye brikken innvendig. Altså er Ram brikken OK, men den fungerer ikke når jeg monterer den i slot under maskinen. Er dette da et Hardware problem som ikke lar seg løse? Maskinen er gammel, tenker at det ikke er aktuelt med bytte av hovedkort. Kan det finnes andre løsninger?

  3. Brikken montert og maskinen oppdaget den og fungerte fint en uke... Nå lar den seg slå på oppstartsvinduet fra Windows kommer, men når bilde med brukere skal komme opp blir skjermen dimmet (svart men ikke avslått). Maskinen starter greit i sikkerhetsmodus. Har prøvd å rulle tilbake driver, men det hadde ingen effekt. Noen som har gode tips til hva jeg kan prøve på for å få den til å fungere? Maskinen har WinXP.

  4. Har en HP compaq nx 8220, som brukes til surfing og lette barnespill. Det står 1*1 GB minne i den nå. Når jeg bruker minnevelgeren hos Komplett, får jeg bare opp to alternativer enten 1GB eller 2*1 GB, betyr det at maskinen ikke drar nytte av mer enn 2 GB eller er det bare at produsenten Crucial ikke produserer 2GB brikker som passer til min maskin? Bør jeg kjøpe en brikke 1GB i tillegg til den jeg har, eller har jeg noe å hente på å kjøpe 2*2GB?

  5. hvis du skaffer deg en ny fargelaser så skaff deg en som ikke koster mer å drifte det koster å drifte en blekkskriver .

    en test for en stund til bake bekreft at det var slett ikke alle laser skriverne som var billigere en blekkskriverne.

    testen er ikke helt nye lenger , er ikke tilgjengelig på nett ( jeg her ihvertfall ikke funnet den der )

    Har sett at flere på forumet refererer til denne testen, tror den er fra komputer for alle, tenker at siden vi stort sett skriver nesten bare svart hvitt blir det fortsatt billigst med laser.

  6. Har en HP clj 2600n, men den er tom for blå toner, og nekter derfor å skrive ut noe som helst. Ny toner (er omtrent tomt for alle farger utenom svart) koster ca 2000,- tenkte det da var like greit å kjøpe ny printer. Finner ikke noen nyere tester, noen som har gode forslag? Printeren skal hovedsaklig brukes til svart tekst (ca 50 sider i uken) og en sjelden gang farge. Skal brukes til flere maskiner og må derfor kunne stå i nettverk (kablet).

  7. Har en maskin med integrert nettverkskort som er kablet til en trådløst router. Dette har fungert i et halvt år. Nå kommer jeg ikke på nett, og får beskjed om at det er feil med nettverkskortet. Får ikke avinstallert kortet da jeg får melding om at kortet er i bruk.

     

    Noen som har løsningsforslag?

     

    Tenker det er mulig å kjøpe et nettverkskort og bruke det, men det hadde vært greit å få det som allerede er her til å fungere.

  8. Har linje fra nextgentel. Når min p2p, bruker uTorrent, laster får jeg en hastighet på speedometer på 200-300 kbit/sek. I nedlastingsprogrammet ligger total hastigheten ned på ca 30 kB/sek og opp på ca 60. Når jeg stenger av eller setter lasting på pause oppnår jeg 2500 kbit/sek på speedometer.

    Er det noen som har en forklaring på hvorfor hastigheten synker så mye, evt måter å hindre så sterk senking av hastighet? (Vil helst ikke slå av uTorrent)

  9. Har i dag en stasjonær PC. Får bærbar i morgen. Den stasjonære er kablet til en trådløs router, Bærbar har trådløst nettverkskort. Noen som har en enkel løsning for å kunne sjekke samme mailer fra begge maskinene og altid ha tillgang til alle mottatte mail? Begge PC'ene kjører XP. Har fire brukere som har egne mailer.

×
×
  • Opprett ny...