Gå til innhold

glosi

Medlemmer
  • Innlegg

    573
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av glosi

  1. Hei,

     

    jeg har hatt HTC Desire siden Mai 2010 nå. Har hele tiden vært veldig fornøyd, men de siste 3 ukene (etter siste oppdatering) har telefonen begynt å importere nummerne til alle kontaktene mine fra facebook på en måte som gjør at det kommer "47" foran alle kontakter jeg har som jeg også har på facebook.

     

    Som dere ser så skriver jeg "47" og ikke "+47". Dette fører igjen til at jeg ikke får satt opp en samtale med kontaktene dette gjelder. I værste fall kommer jeg til en annen person enn den jeg egentlig skulle ringe til.

     

    Jeg har snakket med HTC og de bekreftet å ha hørt om feilen før, men mente at det ikke var noe feil med telefonen, men heller med måten facebook formaterte dataene sine. Likevel ba deg meg slette facebookkontoen på telefonen og prøve å legge den til på nytt. Dette forsøkte jeg, uten at det hjalp.

     

    Kontakter som er linket opp mot facebook får jeg desverre heller ikke lov til å redigere telefonnummeret selv på, så eneste måten å ringe disse kontaktene på er å se på nummeret uten 47 foran. Huske det, for så å taste den inn manuelt.

     

    Er det noen som har vært borti problemet og har en løsning på det?

  2. Elkjøpansatte anbefaler Sony speilrefleks nå fordi de (butikken/avdelingen) premieres med et Sony A200-kamera for et gitt oppnådd salg av Sony-kameraer. En stor gulrot for selgerne som dermed ikke bryr seg noe om sin/butikkens integritet, men råselger et bestemt merke for å oppnå egen vinning.

     

    Dersom Elkjøp ansatte hele tiden skulle anbefale dårlige kamera ville de blitt veldig upopulære. Alle kundene deres har jo mulighet til å levere tilbake kamera innen 30 dager om de ikke er fornøyde, deretter på Elkjøp selge kamera som en b-vare og tape penger på det.

     

    Men som nevnt tidligere oppe i tråden: Det er ganske vanlig å anbefale ut ifra personlige preferanser.

  3. Skuffende Sony Ericsson, skuffende Amobil.

     

    Norge er en av de få land hvor SE gjør det virkelig bra, og likevel behandler de oss dårligere enn større produsenter som Nokia. Trist, men leit.

    Hva er det du mener?

    At vi må vente på norsk operativsystem og taster.

    Hvor står det? De som kommer via den norske importøren har vel norsk tastaturlayout? Angående språk kan man velge hvilket av de skandinaviske man vil bruke på de modellene som blir utgitt i skandinavia. Det har man kunnet på de WM-telefonene jeg har vært borti iallefall.

     

    Som forhandler kan jeg bekrefte at det kun er den engelske utgaven som er å få tak i nå i Q4. Norsk utgave vil først komme tidlig i Q1 2009.

  4. Det er vel ca 4000 loyalty points for å få første nye skinnet på skipet. Den andre har jeg ikke fått så det vet jeg ikke noe om.

     

    Såvidt jeg vet er det bare snakk om nye farger, ikke noe oppgraderinger av stats.

     

     

    Det er ikke noe forsmak nei, det er et fullverdig produkt. :)

     

    Fikk akkurat 4000 poeng selv, så da fikk jeg nytt skin. Det er altså ikke meningen at man får oppgradert f.eks toppfart om man får høyere lojalitetsbonus?

  5. Hei,

     

    lastet ned Wipeout HD i forrige uke og er mektig imponert foreløpig, men lurte på et par ting. Er det noen som vet hvor mange "Lojalitetspoeng" man må få på et skip før man kan få oppgraderinger?

     

    Leste også et sted at versjonen som nå ligger på PSN kun er en forsmak på hele spillet, er det sant? Spillet virker jo ganske fullverdig i mine øyne.

  6. Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor denne posten eksisterer. Trådstarter har selv snakket med både varehussjef og personen noen hevder har sagt at returretten vil bortfalle på fremtidlige kjøp. Begge sier at dette ikke er tilfelle og at ingen har fått beskjed om å fjerne returretten din. Varehussjefen er øverste hold i "huset" og sier jo nettopp at en slik ordre aldri har blitt gitt til de ansatte. Altså, du er fortsatt velkommen til å handle i varehuset.

  7. Godt mulig at mobilen vil selge godt, men vi får vente å se hva kundene sier. Det er tross alt de som bestemmer.

     

    De siste 2 ukene har det vært flere kunder som har kommet innom butikken min og spurt om Diamond, enn det har vært kunder som har spurt om de nye Cybershot telefonene til SE og N78 til Nokia, så jeg tror denne kommer til å selge bra når den kommer i juni en gang.

  8. Hei og takk for innspillene, jeg skal ta en telefon til Nokia når jeg får en sjanse.

    Jeg fikk dog svar fra Mobilland i dag og ikke overraskende vil de ha mobilen inn til reparasjon, nok en gang. Telefonen har nå vært inne 3 ganger, dog med forskjellig feil hver gang. Det ironiske er at ingen ansatte f.eks i Mobilland selv hadde funnet seg i den behandlingen de påfører kunden.

     

    Jeg setter stor pris på om noen har praktisk erfaring eller kjennskap til konkret lovgivning når det kommer til denne situasjonen. Jeg har sendt saken til Forbrukerrådet som en klage, men på grunn av behandlingstid, vil nok det også ta flere uker. Hvis det sitter en Deltaservice-teknikker et sted og leser dette og som glemte å koble tastatur-kabelen i telefonen min, shame on you!

     

    Hvor ble det av kundetilfredsstillelse og jobb-integritet??

     

    Min anbefaling opprettholdes så langt, og vil kanskje lære meg å aldri kjøpe mobiltelefon fra et firma som er i så dårlig stand økonomisk at én omlevering vil velte bedriften.

     

    Hei,

     

    det som finnes av lover og regler i forhold til saken du er borti er følgende.

     

    DOA, er ikke en rettighet loven gir deg, dette er en serviceordning Nokia har for forhandlerne. Nettbutikker har ikke samme muligheten som butikker til å sjekke telefonen sammen med deg før de lar deg omlevere til ny telefon, derfor dropper de nok ofte å la deg heve kjøpet. Det kan jo også hende at de faktisk var tomme for telefonen på lager og om de ikke hadde muligheten til å omlevere der og da ville de tapt et salg.

     

    Heving/omlevering kan du få ved 3. gangs feil, dette er det forbrukerkjøpsloven som sier, det må være samme feil alle 3 gangene og feilen må være påvisst av verksted for at du skal få omlevere/heve kjøpet.

     

    Heving ved forskjellige feil, det er ingen lover som sier at du skal få heve kjøpet om det er flere enn 3 feil på en telefon, men kontakter du produsenten av mobiltelefonen lar de deg som regel få heve kjøpet om det er 4 feil eller mer. Merk at dette ikke er noen skrevet regel bare en "uskreven høflig rutine"

  9. et dårlig abonnement om du spør meg.. finnes mye bedre alternativer der ute

     

    Hvilket alternativ er bedre? fint om du backer opp konklusjonene dine litt når du hiver dem så bastant ut i lufta.

     

    MTU Fastpris?

     

    Jeg var klar over MTU Fastpris, og skrev kanskje innlegget mitt litt fort selv også, men jeg synes bare det blir helt feil og kalle det for et dårlig abonnement selv om noen mener at det finnes et abonnement som er bedre. Forøvrig fungerer jo faktisk Tele 2 i motsetning til MTU. Jeg jobber ganske nærme sverige og har de siste dagene hatt flere kunder som har reist over til Sverige med MTU, når de kommer dit slutter simkortet å virke, det har ikke begynt å virke når de kom tilbake til norge heller.

     

    MTU Fastpris koster vel 99 kroner mer i måneden, ikke 9 kroner som noen skriver her?

    199 for snakkis og 398 for MTU Fastpris?

  10.  

    What is the warranty period of Nokia products?

    The warranty period for Nokia products cover:

    a) phones, wireless data products and other accessories for 12 months from the date of purchase

    b) batteries for 6 months from the date of purchase.

     

    For further details please visit the Nokia limited warranty section under Nokia Care in our website.

     

     

    Slik defineres nokias internasjonale garanti, den europiske er bedre, mens den norske er enda bedre da de helst ikke vil være så mye dårligere enn forbrukerkjøpsloven vår (som er den beste i verden :) )

  11. Så bra, nå får jeg ENDELIG 3G dekning, samt bedre telefondekning her jeg bor.

     

    Flott at noen av de billigste opperatørene får telenordekkning. Flesteparten av billigopperatørene har jo gått over til netcom, for og få lavere pris...

     

    Dette vil de få mange kunder for.

     

    Hvordan går det med prisene hos billigoperatørene nå da? Tele2 gikk ut med at de sparte 500 millioner i året på å bruke NetCom sitt nett isteden. Det vil vel si at telenor tar høyere pris for at folk bruker nettet deres. Kommer operatørene til å klare å holde de lave prisene?

    Selv etter å ha satt ned flere av sine ringepriser mente jo Tele2 at de ville spare 500 millioner.

  12. Min Nokia 6110 Navigator vil ikke lenger fungere sammen med sim-kort. Jeg har sjekket at det ikke var sim-kortet, men telefonen det var noe feil med, så nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre med saken. Telefonen er kjøpt på komplett.no (15.06.07) og derfor lurer jeg på om jeg må sende telefonen dit og eventuelt om jeg må betale noe for reperasjonen.

    På forhånd takk for gode svar.

     

    ps: Har også kontaktet Nokia for 1-2 uker siden uten å få noe svar fra de

     

    Kontakt komplett, får returnummer, er feilen dekket av reklamasjon eller garanti så skal ikke dette koste deg noe.

     

    Du har også mulighet til å levere telefonen direkte til et verksted, men her mister du muligheten til å få en lånetelefon da dette er forhandleren som solgte deg telefonen som skal stå for.

  13. Ingen har vel sagt noe om originalt tilbehør. Belkin produserer f.eks. haugevis med veggladere, billadere og andre strømløsninger av god kvalitet. Samme gjelder for vesker, bilmonteringssett osv. At du selger 4 stk. billadere til Nokia skyldes nok mer at 50 % av befolkningen har en Nokia.

     

    Mitt syn på Belkins kvalitet + Apple som "samarbeidspartner"/leverandør er visst ganske forskjellig fra ditt :) Har ingen kommentar utover det.

  14. Etter flere år med Apple produkter i norske butikker vet jeg også at interessen for å ta inn Iphone kommer til å bli lav. Grunnen til dette er at Apple har veldig dårlige rutiner i forhold til garanti og reklamasjon. Til slutt er det butikkene som må ta tapet på disse garantisakene. Når apple sine produkter i tillegg er så presset på pris, er det ikke lett å tjene penger på produktene deres.

     

    Nå er det gjerne slik at forhandlere ikke tjener så mange kroner på andre mobiltelefoner heller, og henter inn tapt fortjeneste gjennom provisjon på salg av abonnement og salg av tilbehør. iPhone har som kjent mye attraktivt tilbehør, så jeg tror heller at iPhone vil være mer attraktiv enn andre telefoner for forhandlere. Dessuten er både Nokia og SE minst like kjipe som Apple på reklamasjoner.

     

    Sony Ericsson er kanskje litt tungvinnde å reklamere mot (tar ofte et par dager før man får svar på saker), men Nokia er absolutt enkle å ha med å gjøre (her får du svar på om det dekkes eller ikke per telefon). Det finnes selvfølgelig ting som ikke er bra med SE og Nokia også, men om vi skal sammenligne med Apple er dommen klar, her suger Apple bigtime.

     

    Om du skal begynne å snakke om tilbehør så vil det nok ikke gå så mye av Apple tilbehør som Nokia og Sony Ericsson tilbehør. Daglig selger jeg hvertfall 4 stk billadere til Nokia. La oss si jeg tjener 50 kroner pr stk. Hadde jeg solgt iphone, kan jeg tenke meg jeg ville solgt 3 ladere i måneden og tjent 40 kroner pr lader. Om du har litt oversikt over kostpriser på orginalt tilbehør til apple ville du nok ikke trekt frem dette som en stor inntektskilde.

×
×
  • Opprett ny...