Jump to content

GangsterPanda

Medlemmer
 • Content Count

  2737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

151 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Skyld på Bergsala, de går ikke ut med veiledende priser i Norge. Nettbutikkene la ut SNES Classic Mini til 1495,- i påvente av prising fra Bergsala, men ettersom alle forhåndsbestillingene forsvant var det overhode ingen grunn for nettbutikkene å sette ned prisene. I USA er det enn 33% økning fra NES Classic til SNES Classic, i Norge er den 100%. Enten tar Bergsala seg drøyt betalt, eller så tjener norske nettbutikker kvalmt mye på dette. Og spoiler alert: den er ikke verdt 1495,-.
 2. Dette er jo vel og bra, men jeg synes nå at Bergsala snart kunne kommet med en endelig norsk pris på denne. I tidligere artikler nevnes det at norske nettbutikker har lagt seg på rundt 1500,- i påvente av endelig pris fra Bergsala. Når folk har gått mann av huse for å forhåndsbestille til 1500,- er det vel neppe sannsynlig at Bergsala kommer til å redusere dette, selv om det er en temmelig drøy økning fra $80. Prisforskjellen fra NES Mini til SNES Mini er på $20, en økning på 33%, mens i Norge er prisforskjellen på disse to omtrent 100% (eller 99,95% om du vil være pirkete). Synes det er merkelig at Gamer.no ikke har fulgt opp dette mot Bergsala.
 3. Jeg håper inderlig at dette stemmer - jeg byttet ut min Lumia 640 med en S7 edge i fjor, og jeg savner fremdeles startskjermen og flyten til Windows 10 Mobile. Synd at appene ikke er der, for hadde jeg kunne velge fritt ville jeg foretrukket W10M over både iOS og Android.
 4. Kan det være relatert til denne? https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/030ee94a-047d-460a-bc39-52351a199364/kb3163912-breaks-point-and-print-restrictions-gpo-settings Kom en patch i fjor sommer som gjorde at Windows startet å krangle med drivere som ikke er packaged. Sjekk Print Management på serveren din, og under Drivers vil det være et eget felt for "Packaged".
 5. They were so preoccupied with whether or not they could that they didn't stop to think if they should.
 6. Jeg lurer på om noen her er i besittelse av kunnskap om en 21 år gammel telefon, nærmere bestemt en Nokia 2110i. Telefonen jeg har fått i hende er levert av Mercedes for bruk i en fjong 1998 Mercedes stasjonvogn. Mercedes varenr. på denne er A 140 820 13 35. Fikk den overlevert fra en bekjent, da han ønsker å bruke denne i bilens originale handsfree. Problemet er at telefonen ikke viser Nokia-logo ved boot, og den kjører reboot loop omtrent hver 2-3 sekund etter dette. Factory reset får jeg da ikke til, selv ikke med * + 3 + ringeknapp + strømbryter, og alle tastekombinasjoner for factory reset er også fåfengt. Noen som har noen idéer om hvordan denne kan berges? Slik ser telefonen ut når den booter og kjører reboot:
 7. Med tanke på Mario, merk at det ble sagt "coming first to iOS", så Android er nok trolig på vei.
 8. Synes de har bommet fullstendig med pris her. Når jeg kjøpte mitt GTX 970 rundt lansering betalte jeg 2995,-. GTX 1070 fra MSI koster nå 5199,- hos Komplett.
 9. Kanskje. Microsoft kommer stadig med oppdateringer til Windows 10 Mobile, og HP Elite x3 er vel ennå ikke lansert. Tror Microsoft fikk en liten smell når ryktene om Surface Phone kom omtrent samme uken som 950 og 950 XL ble lansert, selv om det kan se ut til at en ny telefon er et godt stykke unna. Jeg har selv brukt Windows Phone siden januar, og jeg er veldig fornøyd med OS-et, og jeg skulle gjerne sett at jeg hadde hatt muligheten til å kjøre det på f.eks. en Samsung S7 Edge. I en verden hvor man må betale 8500,- for både iPhone og S7 synes jeg det er ganske utrolig at Windows Phone ikke har fått et bedre fotfeste, da de har veldig mange godt prisede telefoner. Jeg skal nok ha meg en premiumtelefon igjen mot vinteren (har per nå en Lumia 640), og jeg er per nå veldig usikker på om den vil kjøre WP. Windows 10 Mobile er nok det mobilOS-et jeg foretrekker, men om det nå viser seg at det fortsetter å gå ad undas fremover, så vil jeg nok se på å gå tilbake til Apple etter at jeg hadde kjørt Android på M7 og M8 siste to årene. Så lenge apputvalget til Windows Phone ikke bedrer seg betraktelig fremover tror jeg heller ikke at platformen vil få de markedsandelene den trenger for å være verdt jobben fra Microsoft sin side.
 10. Jeg kjøpte meg en Lumia 640 for 1295,- hos Komplett når min HTC One M8 døde i vinter. Det er faen meg helt utrolig at Microsoft ikke har klart å få markedsandeler med en såpass god telefon når man tar prisen tatt i betraktning. Etter oppdateringen til Windows Phone 10 er jeg såpass fornøyd at jeg tror min neste premiumtelefon også vil bli en WP-telefon, dersom OS-et fremdeles vil leve. En Surface Phone vil jeg ta imot med åpne armer, og håper universale apper gjør at det faktisk vil komme flere apper til platformen fremover.
 11. Som trolig en av tre i Norge som har en primærtelefon som kjører Windows Phone hadde jeg satt pris på apper til oss også.
 12. Kommer nok opp her: http://stream.tg16.gathering.org/
 13. Ser da ut til at det fremdeles er rabattert? https://www.komplett.no/product/853886/datautstyr/headset-pckonsoll/gaming-headset-pc/steelseries-siberia-p800-traadloes
 14. Det er vel som oftest hva disse timesalgene er og tidligere har vært - Komplett tømmer lageret for utgående produkter eller ting som det ikke går så mye av, og jekker priser på noen få populære produkter (som de har gode marginer på) for å få folk interessert. Nå synes jeg i og for seg ikke at det er noe feil i det, for man kan fortsatt treffe på noe man har bruk for til godt rabatterte priser, og jeg forstår jo godt at de ikke jekker prisene på produkter de alt selger fryktelig bra av.
×
×
 • Create New...