Gå til innhold

Baker2

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Baker2

  1. Hei.

     

    Har litt problemer med å komme inn på alle HD'r i mitt hjemme nettverk, kjører Win XP på den ene pc'n og Win 7 på den andre.

    Alle disker finner jeg på XP pc'n og kommer inn på fra Win 7, når jeg er på XP pc'n og skal inn på WIN 7 pc'n så vises alle hd'r men jeg kommer bare inn på 1 av 3 disker.

     

    Noen som har vært borte i det samme og kan hjelpe meg?

     

     

    Mvh

     

    Stein-Ove

  2. Jeg har opplevd alle biosene som stabile. Eneste grunnen til at jeg la inn ny bios var fordi 1009 hadde problemer med eldre versjoner av WinXP under installasjon (WinXP Pro 2002 uten SP1/2) og dette førte til blåskjerm.

     

    Ellers er Nvidia og SI sine helt like, funker perfekt begge to.

     

    Forresten: Bruk EZ Flash hvis du skal flashe BIOS. Går skikkelig enkelt med dette, tar vel 2 min max.

    6494945[/snapback]

     

    Ok, takker for svar. :)

     

    Mvh

    Stein-Ove Rud

  3. Hei

     

    Har kjøpt meg dette hovedkortet, A8N32 SLI Deluxe, bare lurte på hvilken bios som fungerer best på dette kortet, noen som har erfaringer med det og hvilken måte det er best å flashe biosen på.

     

    Skal bruke Corsair CMX1024-3500LLPRO og to WD Raptors 74gb + en eldre IDE harddisk  som skal bare brukes til ladring, sammen med det, har ikke tenkt å sette det opp i raid, noen som har erfaring med hvilken SATA kontakter jeg bør bruke, Silicon Image eller NVidia?

     

    All hjelp tas imot med takk  :yes:

     

    På forhånd takk :)

     

    MVH

     

    Stein-Ove Rud

    6494808[/snapback]

     

    Silicone Image sin kontroller støtter RAID 5, hvis det har noe å si for deg...

    6494814[/snapback]

     

    Vel, som du ser litt lenger oppe så hadde jeg IKKE tenkt og sette det opp i RAID, dessuten så må du vel ha min. 3 like disker for å bruke RAID 5, men takk for innspill.

     

    MVH

     

    Stein-Ove Rud

  4. Hei

     

    Har kjøpt meg dette hovedkortet, A8N32 SLI Deluxe, bare lurte på hvilken bios som fungerer best på dette kortet, noen som har erfaringer med det og hvilken måte det er best å flashe biosen på.

     

    Skal bruke Corsair CMX1024-3500LLPRO og to WD Raptors 74gb + en eldre IDE harddisk som skal bare brukes til ladring, sammen med det, har ikke tenkt å sette det opp i raid, noen som har erfaring med hvilken SATA kontakter jeg bør bruke, Silicon Image eller NVidia?

     

    All hjelp tas imot med takk :yes:

     

    På forhånd takk :)

     

    MVH

     

    Stein-Ove Rud

  5. Hei.

     

    Kom over en annonse om en brukt LCD skjerm 19" BenQ 937s til 1750.- som lå ute til salg på Bruktmarkedet, jeg slo til på den summen og sendte mail og utvekslet tlf. nr., alt ok så langt.

     

    Vi avtalte at han skulle sende skjermen i oppkrav via posten på mandag, helt ok, så da betaler jeg for sendingen så han ikke skulle ha noen utgifter i det hele tatt, helt ok.

     

    Dette ble avtalt i går, lørdag 28.01.06, i dag får jeg mail hvor han sier han har ombestemt seg og ikke vil selge allikevel pga. av at han har undersøkt ny prisen på den den skjermen og funnet ut at den ligger på ca 4000.- og ikke nærmere 3000.- som han trodde og da ikke vil selge den.

     

    Hva har jeg for muligheter nå, kan han bare avlyse denne handelen sånn uten videre når vi var enige om alt, pris, forsendelse, ja alt.... :mad:

     

    Noen som har forslag på hva som kan gjøres...

     

    MVH

    En veldig irritert

    Stein-Ove Rud

  6. Hei..

     

    Takker for svar, da har jeg fått svar på det jeg trenger, prøvde å lete meg frem på siden til til Epox men fant ikke ut av det men det har dere gjort ser jeg :yes:

     

    Så da får jeg se hva jeg går for, vil ikke oppgradere så mye nå når det gjelder grafikk kort (får bruke det en har), er vel noe som heter G80 (og VISTA) som dukker opp ved tid og stunder så da blir det vel en "Big" upgrade tenker jeg, men håper jeg kan bruke CPU når den tid kommer hvis jeg går for X2 4800+, så vi får se, og igjen, Takk for svar :D

  7. Jeg ville anbefalt deg og kjøpe nytt hovedkort med pci-ex og skjermkort i pci-ex

     

    Eller det kommer ann på hva du skal bruke den til!

     

    Cpu har veldig lite å si i spill

    5514062[/snapback]

     

    Ehhh, var vel ikke ute etter hva du mente om hva slags hovedkort og grafikk kort jeg skulle kjøpe (har begge deler), jeg er ute etter om det er noen som vet hva slags cpu jeg kan bruke på dettte kortet.... :yes:

     

    Om det støtter dual core eller ei.... :hmm:

  8. Hei, har dette hovedkortet (EPoX EP-9NDA3+) og lurte på om det er noen som vet om dette hovedkortet støtter dual core cpu (f.eks. X2 4800+) eller om det funker bare med single core cpu (f.eks. 4000+).

     

    Er litt i tvil om hva en skal går for, har et POV 6800GT AGP og 2 gb. Corsiar ram (4x512).

     

    Alle tips tas imot med takk.

     

    Mvh.

    Stein-Ove :roll:

  9. Bra kortvalg, du kan også ta en titt på Premiumutgaven som er et meget bra kort, når det gjelder cpu tror jeg at jeg hadde vurdert en X2 iallefall om du ikke har tenkt å klokke langt, sier dette fordi det ser ut som at enkeltkjernene klokker bedre .

    5017251[/snapback]

     

    Takker for svar, men du sier Premiumutgaven, men har det kortet 16 kanaler på begge grafikk kort i SLI oppsett da...

  10. Hei, vurderer å bytte en del komponenter i maskina mi, er det noen som har noen gode erfaringer og komme med når det gjelder hovedkort og prosessor.....

     

    Kommer nok til å bli et SLI oppsett, sett litt på ASUS sin:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=313606&cks=PRL

     

    men lurer på hvilke prosessor som vil funke best med FS 2004, 4000+ eller en med dobbelkjerne, er litt i tvil og ønsker derfor råd og tips, har søkt og lest en del her på forumet men det er ikke så mye skrevet om FS 2004 og prosessorer. :roll:

     

     

    MVH

    Stein-Ove

  11. Tja. Direksjonelle antenner, 5GHz. Burde ikke være noe problem å hoppe litt over koller og åser med et par slike. Koster jo litt da - vi satte opp en slik linje til en liten dal, og det gikk jo temmelig greit. Utstyret kom vel på rundt 20.000,- (Proxim). Det var for to basestasjoner og to mottak, vi måtte gjøre et hopp rundt et fjell for å komme inn i dalen. OK ping, 40-50 mot nix, ideelle forhold (noe det stort sett faktisk er).

     

    Ok, men hvor finner jeg noe info om dette, er litt grønn på dette området hehe

  12. :hmm:

     

    Noen som har forslag på tilbydere som kan levere bredbånd til meg/oss som bor litt i såkalte "gresslente" strøk, sliter med en linjelengde på 7100 meter fra nærmeste sentral og ikke noe håp om ny sentral nærmere. Har lett og lett, men kanskje noen her på forumet har en løsning, eller forslag til løsning....

     

    Tar imot all hjelp med stor takk... :yes:

  13. :roll:

     

    Skal bytte til Amd og lurte på om det er noen som har noen erfaringer om emnet...

     

    Har lest en del i diverse forum men kan ikke si jeg har blitt så mye klokere, mulig min feil men.. :blush:

     

    Hadde vært fint å høre fra noen som har erfaring på området..... via eller nforce

     

    Grafikk kortet jeg bruker er AGP (POV 6800GT), 2gb ram, Corsair PC3200 Dual channel (2-2-2-5), WD 74gb Raptor.

     

    Tar også imot forslag på hva slags AMD jeg bør gå for, skal bruke maskin mye til Flightsim, så hadde vært fint å høre fra noen som har erfaring på det området også...

×
×
  • Opprett ny...