Gå til innhold

nems

Medlemmer
  • Innlegg

    755
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nems

  1. On 10/4/2021 at 2:33 PM, Serpentbane said:

    Kommer en ny, men dyrere, versjon av denne nå. 

    Ulempen er om man også bruker maskinen til andre ting, kurven gir forvridning/distortion... 

     

    Jeg fikk endelig satt opp min neo g9 og har brukt den noen dager nå både til jobb og spilling, jeg ser ingen forvridning eller forstyrrelser i bildet, så lurer på hva du mener. Og eventuelt hvilken skjerm du har testet som har det?

    • Liker 1
  2. Jeg forsøkte også å bestille g9 med samme problem. 

    Snakket en stund med kundeservice på chat og har fått skriftlig bekreftelse på at jeg får skjermen til rabattert pris. De forsøkte hjelpe meg men de klarte ikke legge inn ordren manuelt så jeg fikk beskjed å ringe de i morgen. Fikk også et "parked order" nummer jeg skal oppgi på telefon, så får vi se.. 

    Jeg er litt skeptisk til å gå bort fra IPS, har prøvd en skjerm med VA panel tidligere og den falt ikke i smak, men satser på at denne er bedre, ikke minst pga. kurvaturen. 

  3. Hei,

    Bare for å svare meg selv så har jeg gitt opp å finne noe "halvhøyde" skap til en pris jeg er villig å betale.

    Jeg har bestemt meg for å lage mitt eget og bestilte følgende skinner som jeg håper vil gjøre nytten: https://www.pennelcomonline.com/en/Penn-Elcom-20U-Full-Hole-Rack-Strip-with-Square-Holes-2mm008-R08632MM-20/m-6524.aspx

     Det var ikke så lett å finne disse skinnene til en grei pris, så kanskje linken kan hjelpe noen andre en dag.

    Resten av racket blir snekret sammen av 2x4 og sponplater tenker jeg. Jeg har en røff ide om hvordan bygget blir, dersom jeg lager noen tegninger så slenger jeg opp disse her. Hvis det ser skapelig (høh) ut, så legger jeg ut bilde også.

  4. Er på jakt etter et rackskap til noen servere/diskhyller + fullsize UPS jeg har rasket med meg fra jobb.

    Ideell størrelse er 100x60x100 (hxbxd) , noen som har noen tips? Er tydeligvis ikke god nok til å søke selv, for jeg finner ikke noen som er ~1m dype og ~1m høye. Bredden kan gjerne variere litt, men maks 65cm på grunn av dør i rommet.

  5. Har selv lyst på AMD men tror jeg blir å gå for NVIDIA av den enkle grunn at jeg har gsync fra før, og at jeg liker eyecandy (RT). 

    Har et 3080 i bestilling, men vurderer faktisk å vente til super/ti kommer. Regner med dette dukker opp rett over sommeren(?)

    6900XT pusher sikkert NVIDIA såpass at de neste korta blir en del bedre enn hva vi ser nå, det er iallefall min tanke..

  6. Selv vil jeg ha ASUS da jeg har dårlig erfaring med diverse andre merker. Jeg har en ordre inne på STRIX non-OC og blir, som mange andre, fullstendig rævkjørt av prioriteringen til ASUS og manglende informasjon fra Komplett.

    Jeg syns kritikken som er fremmet mot ASUS og Komplett er gyldig, og hadde kundene (jeg) fått beskjed om tingenes tilstand hadde jeg nok vært mindre "sur" og "grinete" selv også.

    • Liker 5
  7. Just now, Emile the rat said:

    Før du blir frekk, så les deg opp: https://www.tweaktown.com/news/73883/nvidias-next-gen-ampere-dlss-3-0-could-work-on-any-game-that-uses-taa/index.html

    Ingenting av det jeg skrev var feil, men ser jo du blir upvoted for det om 😛 Fakta står visst ikke alltid like sterkt på forumet her 😛

    Det er jo bare å se på hvor mye folk elsker å poste rykter om nvidia-modeller så ser man at folk her driter i fakta.. :p

  8.  

    4 minutes ago, gammalerik said:

    Jeg tror helt ærlig at det er så mye bingo nå at man bare skal forberede seg mentalt på mid desember

    Ja, jeg har gitt litt opp selv også.  Jeg syns informasjonsflyten fra board manufacturers er rimelig ræva og da tenker jeg spesifikt på Asus, som er det merket jeg vil ha. 

    Det kom en melding på reddit fra en Asus representant tidlig ved lansering, og han sa STRIX non-OC skulle komme mot midten av Oktober. Sist jeg sjekket fant jeg ikke noe oppdatert informasjon, og vi er nå etter midten av Oktober men det virker ikke til å løsne..

  9. Jeg syns komplett bør sende en representant på døren for å overrekke informasjonsbrev, eller i det minste ringe rundt til alle kundene som har bestilt kort. Det er det minste de burde gjøre når vi gir de den ære av å ha oss som kunde.

    Dette burde de gjøre hver gang en firkant endrer farge på nettsiden, og hver gang systemet automatisk bumper datoen frem fordi varene ikke har kommet inn på lager fra leverandør.

    Skulle bare mangle!

    • Liker 1
  10. 8 minutes ago, Theo343 said:

    Tipper det vil ta seg opp gradvis utover mot jul. Det er mange produkter som ligger i pipeline i tillegg til covid og annet. Å kjøpe nylansert skjermkort samme tid som ny konsollgenerasjon lanseres gjør heller ikke saken bedre.

    Det blir nok litt waiting game denne gangen.

     

    Tror ikke konsoller og covid er veldig relevant i denne sammenheng. Board partners sier at nvidia ikke klarer å supplye fabrikkene med GPUer, så det er yielden til nvidia som er ræv, men denne tar seg opp..

    Problemet er nok nvidia som er så aggressive på å få ut produkter at de ikke har tid til å modne prosessene og la partners modne sine kort i tillegg.. Håper AMD får større markedsandel slik at denne trenden kanskje endres..

  11. 41 minutes ago, BadCat said:

    Det er en helt normal funksjon. Det er Windows 10 som mister forbindelse til display. Hos meg skjer det av og til under tung multitasking eller hvis jeg beveger på DP-kabel. Det er ikke mulig å replikere ved å bevege på kabelen, da det ikke skjer hver gang, men av og til.

    Du kan restarte displaydriver og oppfriske link manuelt ved å trykke Windows-key + ctrl + shift + B.

    Jeg vil ikke påstå at det er vanlig at det skjer hver dag, men det er normalt at det skjer flere ganger i uka. Det er mer utsatt ved flerskjermoppsett og multitasking.

    Vet ikke hvor normalt dette er, jeg har ikke opplevd dette med 7xx-10xx og tre skjermer..

    Vet ikke om jeg bedriver spesiell tung multitasking da, og jeg har ikke for vane å styre rundt med kabel mens jeg ser på skjermen da :p

    Virker mer som en bug er det jeg skal frem til.. Kjip sådan.

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...