Gå til innhold

neoman

Medlemmer
  • Innlegg

    1 349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neoman

  1. syns ikke at dette høres riktig ut altså, hadde en bekjent i en liggnende situasjon som skulle flytte fra en såkalt omsorgsbolig, kommunen sa ta kontakt med megler noe vedkommende gjorde, megler tok en unaturlig høy pris spørr du meg, men ikke så ille som dette.

    problemet med slike leiligheter er jo at kommunen bestemmer hvem som skal bo der, men jeg forstår ikke jussen i at man må innvolvere en overpriset megler, når man egentlig kun må innvolvere en takstman, og selge for takst. ville sjekket dette godt tbh... mtp at hun er  paranoid schizofren, så kan dette ha en betydning i en eventuelt rettsak, fortusatt at kommunen ba henne kontakte megler.... kan heller ikke forstå hvorfor kommunen henviser de til megler når kommunen bestemmer hvem som skal bo der.

    er ikke dreven på juss selv, men dette høres ikke riktig ut.

  2. Syns spillet er ganske så bra. men ville ha likt det bedre hvis bygge og rekruteringsystemet minnet mer om rome 1 enn shogun 2. grafikken er god, det er kult å se på at enhetene sloss. men kampene er litt treige etter min smak som er vant til sc2.

    Har også ett spørsmål, jeg får ikke fullført the battle of teutoburg forest. Jeg eskorterer enhetene ut, og det står at jeg vant, uten at jeg får complete -.-

  3. Hmm. jeg derimot har bare possitive ting å si om Proshop. fikk varene jeg bestillte på 2 virkedager. Og prisene var betraktelig mye billigere enn andre sider jeg har vært innom.

     

    Komplett brukte nesten 1 måned på å bygge å sende en pc de hadde reklamert for på forsiden.. prisen og pcen var riktig nok bra for pengene, men å vente en måned var jeg lite imponert over, Til komplett sitt forsvar har det alltid vært meget hyggelige kundebehandlere på telefonen, og de har alltid fikset pcer som fikk problemer på akseptabelt kort tid.

     

    Men om Proshop er like bra på andre ting som jeg fikk intrykk av på denne handelen velger jeg de nok neste gang jeg handler også:)

  4. Hei har kjøpt en 10 meter lang HDmi kabel for å koble pcen til TV skjermen min.

     

    Problemet er att når jeg plugger inn HDMI kabelen i pcen fra tven blir tven hovedskjermen og det frister lite å flytte pcen gjennom hele huset bare for å klare å navigere musepekeren på tv skjermen min.

     

    Så det jeg lurer på er om det er en måte jeg kan gjøre det slik att begge skjermene har samme bilde slik att jeg kan navigere det jeg ser på tven fra min opprinnelige pc skjerm?

  5. Må si jeg liker spillet svært godt! men irriterter meg veldig mye over att man levler så utrolig mye fortere i grupper enn solo.. jeg er ikke spesielt glad i å levle i grupper og føler derfor att jeg havner mye bak de jeg kjenner som spiller non stop i grupper.. prøvde å levle i gruppe i dag og gikk faen fra 35-42 på under 2 timer.. solo hadde det sikkert tatt meg 4 timer+

     

     

    Har også 2 spørsmål

     

    1 Om man lager en hardcore character og du disconecter eller pcen freezer eller noe slikt vil du da 100% sikkert miste figuren? tenkte også å lage en hardcore char å se hvor langt jeg kommer, hvilken klasse er best til å holde seg i live? jeg gir blanke blaffen i hvor defensivt jeg må spille eller hvor lite dps den har bare den ikke dør lett...

     

    2 har vært på greit nivå i ett par spill tidligere.

    og lurer på hva det kompetive aspektet med diablo 3 er?

     

    3 er man avhengig av grupper for å få en topp gearet figur?

    Koser meg så mye mere solo :(

  6. Tenkte å sette opp ett 12 måneders langt Subscription med wow for å få diablo 3 gratis + MOP beta...men er litt usikker ettersom att når jeg trykker på buy anual pass forteller den meg først att jeg skal update payment og etter det kan jeg kun Subscribe 6 måneders om gangen...

     

    Spør siden det hadde vært surt å kjøpt 6 måneder uten å få diablo 3 gratis + mop beta:P

  7. Combofix ordnet problemet realativt suksessfult. og pcen fungerer like bra som tidligere!

     

     

    Men som the genius sa kan rester av viruset fremdeles gjemme seg i pcen min noe jeg mistenker att det kanskje gjør. Brannmuren min nekter blandt annet å fungere feilkoden er 06xd9.

     

    Når jeg prøver å oppdatere brannmur instillinger får jeg feilkoden 0x80070424.

     

    Har en slik windows reformaterings cd. Vil det holde å installere windows på nytt å beholde filen? eller må jeg slette vær eneste fil jeg har på hardiscen for att pcen skal være trygg igjen?Og om jeg sletter vær fil jeg har på hardiscen er det da 100% sikkert att viruset er borte for life om det ikke alerede er harmløst selvfølgelig:P

  8. Hei ett grusomt virus kalt windows 7 antispyware har infisert min pc.

     

    Får kjørt Norton virus programmet som administrator men den forteller meg att filen må fjernes manuelt...

     

    Har prøvd å laste ned diverse virusdreper programmer men viruset har rett å slett tatt kontroll over pcen min i en soppas stor grad att den nekter meg å installere nye filer. den nekter meg også å skru på brannmur

    den nektet meg all tilgang til noe form for internett bruk helt til jeg tok en runde med virusprogrammet noe som gjør att virusprogrammet holder viruset i sjakk til en viss grad og gir meg tilgang til internett.

     

    jeg vet att å formatere hele pcen er ett arternativ men det frister svært lite med tanke på att jeg har ca 1000 gb i filer som jeg kommer til å miste.

     

    Kan legge til att jeg ikke er spesielt flink med data så enkle løsninger er det beste!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...