Gå til innhold

gulveis

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gulveis

  1. Ingen tvil om at dette er den beste telefonen jeg noensinne har hatt! Jeg hadde en Samsung Pixon12 fra før, bedre kjent som "kameramobilen" med 12 megapiksels kamera. Men Wave overrasker meg. Bildene blir mer enn tilfredsstillende både innendørs og i halvmørke omgivelser. Lydkvaliteten er kraftig forbedret. Hører mye på musikk fra bluetooth headsett og dette er enorm forbedring fra Pixon12! Så herlig lyd! Jeg tenker: Jøss, er det virkelig samme sang?! Testet akkurat ut noen Youtube-klipp. Det er første gang jeg opplever bra lyd og høy bildekvalitet i Youtube mobile. Testet Youtube på en Sony Ericsson X10 i forrige uke og det var heller lavmål både på lyd og bilde. Nå går det an å se musikkvideoer fra Youtube på mobilen og virkelig kose seg!

     

    Som fornøyd Samsungbruker fra tidligere, var Wave en enorm oppgradering for meg. Jeg kjenner meg godt igjen i menyene, men alt har blitt enda mer stilig. Det er enkelt å bruke, akkurat slik jeg vil ha en telefon. Har idag sett 5 episoder av Lost på telefonen og har fortsatt over halvt batteri igjen! Samsung har utlovet mange millioner i betaling til de som ønsker å utvikle gode bada programmer så dette viser at bada kan komme til å bli en farlig utfordrer for de større og mer etablerte. Jeg liker konkurranse. Skulle det være noen spørsmål er det bare å sende meg en mail. Jeg forstår ihvertfall godt hvorfor Amobil gir Wave terningkast 6.

  2. Mener å ha lest at A8 er bedre en ARM-varianten i Snapdragon-brikkesettet, og til den prisen er det jo VELDIG fristende. Særlig med tanke på at specsene bedre er minst like gode som de Desire har.

     

    Men jeg tviler på at man får samme programutvalget tiø Bada som Android har kommet opp på, og da vet jeg ikke hvor god dealen egentlig er. Om det hadde kommet en god Eclair-ROM til denne telefonen som man evt kunne falle tilbake på, hadde valget vært veldig enkelt.

     

    Det store aberet med denne er jo at man ikke aner om eller når plattformen kommer til å bli stor "nok". Og om den er Samsung only, vil jeg tippe det aldri skjer.

     

    Artikkelen sier at Samsung vil slippe telefonen tidligere enn antatt. Alle andre steder er siste nytt at Samsung blir forsinket med Wave. Ny tid blir månedsskiftet mai/juni. Kan dere svare på dette, Amobil? Hvor er kilden deres?

    Min kilde er: http://www.mobilewhack.com/samsung-s8500-delayed/

    Dessverre, for jeg skulle gjerne hatt denne nå:)

  3. i hvertfall en ting er sikkert: det skal mye til om Siemens SXG75 får en ny musikk spiller software hvis ikke EF-81 får det.

     

    brew programmer kan vi bare glemme, og ingen har hittil klart å lage noe java program som fungerer som en musikkspiller. har lett i timesvis på nettet. og det eksisterer ikke! :ohmy:

     

    utrolig at benq-siemens ikke klarer å lage en enkel shuffle funksjon så hadde jeg vært fornøyd!

  4. Prisene her i landet er for stive. Handle her: www.mobiltec24.de

     

    De har alt du trenger til mobilen. Har selv handlet mye her. Hvis du ikke kan tysk, er det bare a oversette teksten med Babelfish (altavista.com) eller annet oversettingsprogram.

     

    Frakt er ca 150 kr. Prisene i butikken er lave, men moms 25% kommer i tillegg etter at varene er sendt.

     

    Mobiltec har god service, og varene har god kvalitet.

     

    Pris for USB-kabel til sxg75 koster bare 75kr.

     

    Minnekort: RS-MMC. Jeg handlet mitt på Ebay. Men du finner ganske bra pris pa www.elkjop.no ogsa. (ca 420 kr for 1024mb rs-mmc).

     

    Hvis du bare skal ha usb-kabel, kan du se www.mytrendyphone.no, en dansk webshop, men disse anbefales IKKE. Jeg har selv handlet der, far knapt noe svar pa henvendelser, har forhandsbetalt og bare fatt deler av ordren. Da kan det fort bli dyrt!

     

    Firmware oppdatering skjer automatisk - akkurat som en windows oppdatering pa pcen din. Du vil fa sporsmal om oppdatering nar den er tilgjengelig. Du trenger egentlig ikke usb-kabelen til det. Men du trenger den til installering av andre programmer (java f.eks).

  5. Jeg har lett og lett på nettet i timer, men ikke funnet et dugg.

     

    Er på jakt etter en java applikasjon (MIDP 2.0), en mp3 / music player applikasjon. Evt en BREW applikasjon.

     

    Jeg har en Siemens SXG75, og maken til dårlig innebygget mediespiller skal man lete lenge etter!

     

    Hadde jeg vært en programmerer selv, hadde jeg begynt å programmere en mp3 applikasjon på dagen.

     

    Fontene er så jævlig svære at man får bare plass til 3 sangtitler av gangen i spillelistene til tross for hele 240*320 oppløsning og 2,2" skjerm, ikke har man repeat, ikke har man shuffle osv osv.

     

    Og Benq Siemens har tydeligvis ingen planer om å lansere noen forbedret media player selv.

     

    Det forundrer meg egentlig at det ikke finnes en eneste mp3 player applikasjon i java. Er dette så forbanna vanskelig? Eller har INGEN tenkt på at det burde være et utrolig stort marked for nettopp dette også til java applikasjoner.

     

    For hadde det vært en symbian telefon, ville vi hatt haugevis å velge mellom. Men til java finnes det ikke en eneste en!

  6. SKRIVEFEILER PÅ NAV4ALL-SIDEN!

     

    Nå er programmet riktignok klart for N70, så det kunne vært spennende å høre om noen av dere som har denne telefonen, får det til!

     

    For oss med Benq Siemens SXG75 ser det heller svart ut for øyeblikket. De har forandret "SX75" til CX75, noe som for de fleste av oss er litt overraskende!

     

    Får håpe at SXG75 blir lagt til på listen snart. ME75 har jo ikke bluetooth så den blir sikkert strøket snart. Her har de slurvet med reasearchen. Skal vi være litt optimistiske så erstatter de kanskje ME75 på listen med SXG75.

  7. En gladnyhet for oss som har SXG75 med innebygget GPS! Journatlisten til Amobil hadde ikke fått det til på denne telefonen ennå og det er ikke så rart.

     

    På NAV4s sider står det at programmet kommer til Siemens SX75 snart (regner med at de mener SXG75 - selvsagt) :roll: Siden programmet koster bare 165 kr i året, burde VDOs hvetebrødsdager være over ganske bra.

     

    Jeg gleder meg! Håper det kommer snart!

  8. Hei!

     

    Litt spennende at du vurderer Siemens SXG75.

     

    Jeg vil våge å påstå at SXG75 er DEN telefonen på markedet som gir deg absolutt mest valuta for pengene.

     

    Jeg har hatt denne telefonen i en måned og er veldig fornøyd.

     

    Det er bare EN ting du må ha i bakhodet. SXG75 er en helt ny telefon, og den har som alle andre telefoner diverse oppstartsfeil, men disse vil bli fiksnet gjennom online oppdateringer utover våren. Så det er med andre ord ingen grunn til å utsette kjøpet.

     

    750i var revolusjonerende siden den hadde 2mp kamera og topplyd i mp3spilleren.

     

    Menyene til Siemens er en del annerledes, men det er bare en vanesak.

     

    Du har mange toppfunksjoner på SXG75:

    - 3G Videotelefoni, snakk og se hvem du prater med, som fungerer utmerket.

    - 3G MobilTV, fungerer utmerket. brukte det mye under OL. Lyden er grei, bildet er bra. Men for funksjonen MobilTV er det foreløpig ingen Fullscreen option.

    - GPS & Navigasjonssystem fungerer utmerket. Vær oppmerksom på at du må betale ca 8 kr pr rute du laster ned, evt. kan du forhåndsbetale 800 kr for et års ubegrenset fri bruk. Test av navigasjonen finner du her på amobil.

    - Lydkvaliteteten i mp3spilleren er upåklagelig, og er minst like god som det du er vant til. Riktignok har Benq lansert en noe halvferdig Mediaplayer applikasjon, men denne skal forbedres i følge andre her inne på forumet. Shufflefunksjon og Repeatfunksjon mangler foreløpig så det er de to tingene jeg savner mest hvis dette skal være en fullverdig mp3spiller. I tillegg til mp3 støtter den en rekke andre formater, bl.a aac++ som reduserer filstørrelsen betraktelig i forhold til vanlig mp3.

    - Kameraet mangler blitz, og det er jo litt trist. Det gjør at bildene i mørke omgivelser, ikke blir på lik høyde som din k750i, men blitz fås som tilleggsutstyr fra bare kr 95. (liten nett sak som festes på der ladekabelen går inn)

     

    Som du ser her, er jeg ganske fornøyd, og jeg tror også at sony-ericsson brukere kan bli fornøyde hvis de er innstilte på å prøve noe nytt.

     

    Firmwareoppdateringene vil fikse de småproblemene vi brukere har måttet slite med i disse ukene, så vi venter...

  9. yaci; er det virkelig sant?

     

    bekreftet benq/siemens virkelig at de ville forbedre mediaplayeren i den første oppdateringen?

     

    dette er jo helt i tråd med hva jeg har tenkt hele tiden. benq har jo også ventet med å legge ut informasjon om mediespilleren i den interaktive presentasjonen på de engelske sidene. Der står det fortsatt at den kommer snart. Ikke så mye å skryte av så lenge den ser så simpel ut. Benq valgte vel bare til slutt å lansere den littegrann "uferdig" med håp om at vi kunne tåle noen mangler de første ukene...

     

    Det er tydelig at benq ikke er helt fornøyd med den selv. og siden den nye BenqSiemens-telefonen EF-81 skal ha identisk UI med samme mediaplayer er det jo viktig å få en medieplayer som ser litt proffere ut.

     

    Noen snakker om at SXG75 skal være en businessmobil, men dette forstår ikke jeg. Den er da ment like mye for underholdning.

     

    Får de en shuffle/repeat i medieplayeren blir alt så mye bedre, synes nå jeg.

     

    Får de i tillegg ordnet opp i de alvorligste bugsene, blir i tillegg alle de andre folkene her inne glade. :-)

  10. Jeg må si at jeg er skikkelig skuffet over at sxg75 ikke har shufflefunksjon i mediespilleren en gang! Dette resulterer i at jeg må høre på de samme sangene fra toppen og ned hver eneste gang!

     

    Dessuten, hvordan får man spilt av KUN sanger fra minnekortet uten at man må sette på hver sang manuelt når hver er ferdig?

     

    Savner også veldig thumbnail-funksjon når man skal se bilder.

     

    Først og fremst er det mp3-spilleren jeg er veldig skuffet over. Designet; alt for stor tekst gjør at alle titler ruller. Er det noen her som vet om en java applikasjon som kan erstatte den innebygde mp3spilleren? Har lett en del, men ikke funnet noe...

  11. Hei! Jeg er litt usikker om jeg burde kjøpe Dell Inspiron 9300 eller Asus W2V.

     

    Dell Inspiron 9300 er konfigurert med pentium m 780 2,26. Skjermkort 256mb nvidia go. Wuxga 1920*1200 oppløsning. 80gb harddisk 5400rpm. 1028mb ram ddr2.

    Vekt 4,1 kg. Den er ca 4 cm høy og ser derfor litt klumpete og tung ut. Ikke TV Tuner. Har Dvi inngang. Bluetooth. 3 års garanti.

     

    Asus W2V med pentium m 770 2,13. Skjermkort 128mb ati x700.

    Wsxga 1620*1200. 100gb harddisk 5400rpm. 2056 mb ram ddr2.

    Vekt 3,4kg. Den er ca 3 cm høy og har et moderne utseende. High definiton audio 5,1. TV Tuner. Ikke Dvi inngang. Bluetooth. 2års global garanti.

     

    Prisen ligger på rundt 20.000,- for hver av disse pcene.

     

    Jeg er interessert å høre om noen har noen erfaringer med disse og pcene. Hvem har minst viftestøy av disse pcene, hvem har best skjerm, hvem har best lydkvalitet? Hvordan er høytalerne? Håper på svar som kan hjelpe meg til å ta rett beslutning! ;)

  12. Det er nå mulig å kjøpe Dell Inspiron 9300 med følgende konfigurasjon:

    Pentium M 780 2,26

    Nvidia Grafikk 256mb

    17" Wuxga 1920 x 1200 oppløsning

    1024mb RAM 533Mhz

    80Gb harddisk 5400rpm

    DVDbrenner

    Bluetooth

    9celles batteri m.m.

    Vekt: fra 3,6 kg.

     

    Pris ca 20.000,- inkl mva, frakt.

     

    Er det verdt prisen? Finner ingen oppdaterte tester! Men med denne konfigurasjonen kan vel ikke XPS Generation2-maskinene fra Dell være så stort bedre?

     

    Støyer disse pcene noe særlig? Er veldig lei konstant viftesus fra min "gamle" bærbare.

     

    Lurer også på om de fort blir veldig varme. Irriterende hvis en har den på fanget i en lengre periode.

     

    (Synd at det er bare LG som leverer bærbare pcer med separat nummertastatur og at deres pcer har litt for dårlig spesifikasjoner - 128mb skjermkort, 4200rpm harddisker osv. LG har tynne og slanke 17" bærbare!)

     

    Men... Man får nok mer ytelse for pengene med Dell - eller?

     

    Har sett noen bærbare Dell maskiner som har sett veldig tykke og klumpete ut. Hvordan er 9300 egentlig?

     

    Takk for all hjelp!

  13. Det mest negative: De leveres med bare 128mb skjermkort. I tillegg kunne gjerne harddiskene vært litt raskere enn bare 4200rpm på den største modellen. Test på DinSide ga terningkast 4!

     

    Vil du ha LGs LW70 billigere, kan du bestille den fra Frankrike! Pris omregnet til Norske kroner er ca 13000,-. (NB! Toll/moms tilkommer hvis du bor i et land utenfor EU.) Den eneste forskjellen på den franske og norske modellen er at den franske har litt lavere oppløsning, 1440*900. Den benytter WXGA+ i stedet for WSXGA. Du finner franske forhandlere ved å gå til www.kelkoo.fr og skrive LG LW70 i søkefeltet! Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...