Jump to content

MikeDaUnicorn

Medlemmer
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blir nok AMD med 80 CU om de kan levere fortere enn Nvidia.. Og det blir nok Proshop denne gangen. Lika infoen de har delt, de strekker seg litt ekstra for kunden føla eg.
 2. Syns faktisk Komplett sin praksis nå er verre enn Elkjøp når det kommer til dinna launchen.
 3. WOW... ka faen e det som skjer.. Blir snart å legge heile Cyberpunk 2077 på hylla sammen med LG 48CX og RTX 3080... hadde alt nøøøøøye planlagt. føla meg som en idiot no
 4. Snakka nettopp med Komplett som påstår at de får varer på både lørdager og søndager... e det en rein løgn eller gjør de faktisk det? 😛
 5. joda, men store selskap gjør jo oftest alt de kan for å holde aksje prisene sine oppe. PR og negativ omtale påvirker jo ofte aksje prisen. Om vi klager her på diskusjon.no eller sweclockers eller ITavisen skriver en artikkel tror eg det har lite å si. men når LTT, Gamer Nexus, The Verge, CNET lager saker som kaster negativt lys over Nvidia så bryr de seg selvfølgelig. men ja, synsing.
 6. nei, UK og USA som får prioritet nå.. sikkert fordi det er de som klager høyest og dermed påvirker med dårlig PR mest. (bare en teori)
 7. Scan i UK har begynt å selge FE kort akkurat nå.. hjelper oss ganske lite.
 8. Power er vel de eneste med 60 dagers åpent kjøp for øyeblikket tror eg. Men det der greiene har jo de skutt seg selv i foten med. Når de reklamerer med at du kan ta med produktet hjem og prøve det og om du ikkje er fornøyd så har du 30,50 eller 60 dagers åpent kjøp uten noen spørsmål, de spør jo etter å bli misbrukt! xD leverte inn noen switch kontrollere som ikkje va helt god på reklamasjon hos Elkjøp engang og blei fortalt at eg bare kunne kjøpe meg noen kontrollere mens eg venta på å få reparert de gamle for så og returnere. De kontrollene endte faktisk opp i butikkhyllene til fullpris uten noen markering for at det var demovare eller brukt. Men når alt det er sagt så er det kanskje en av grunnene til at eg har handla så pass mye hos Elkjøp sine fysiske butikker da eg føla meg trygg på at eg blir fornøyd og at muligheten for å levere inn et produkt eg ikkje er fornøyd med er tilstede. (er veldig pirkete av meg når det kommer til tech)
 9. Greit er det ikkje, men de er lovpålagt. Når man kjøper ting i en fysisk butikk har man nødvendigvis ikkje en slik angrerett da det ikkje er lovpålagt, men mange av de store kjedene som Elkjøp og Power tilbyr dette likevel.
 10. Jamen da har du et kort og kan gtf vekk fra denne tråden da vel? skjønner ikkje koffor du må absolutt spre kvalme innpå tråder du egentlig ikkje har en damn shit å gjør på.
 11. Nei fra den vinkelen er det faktisk et av de bedre kortene på utseende, hadde eg sjøl klart å skaffe et slikt kort hadde eg bare putta et par øyne på det og rulla med memen! xD
 12. Fordi det er heller ingen andre sin skyld, alle får dele på elendigheten mens Nizzen sitter på en haug med 3080 og ler av andre forum brukere.
×
×
 • Create New...