Gå til innhold

jacoweb

Inaktiv
  • Innlegg

    668
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jacoweb

  1. Det er jo rett å slett helt sykt! Jeg har veldig lyst på ett slikt system selv. Men jeg er ikke akkurat noen gamer, så jeg trenger ikke kraftig skjermkort. Men en god og stabil cpu. Derfor syns jeg den her virket veldig FLOTT hehe. Denne opp i 2.5 ja, eller høyere. Tror jeg får den ganske så høyt med vannkjøling. Selv om man får ganske bra resultater med kunn luftkjøling.

     

    En ting til, leste på websiden til intel anngående chipsett som var krav for disse prosessorene.

     

    i945PM/GM/

    i945GT

  2. Hei der. Jeg er litt tidlig ute ja, var det jeg fryktet! Jeg har bare lest en enkel test som ble postet på overklokking. Den var faktisk ganske kald. Orginal 2.0 ghz 29s 1mb superpi. De testet med ett gigabyte hovedkort. Skal se om jeg finner igjen den linken! Men det hovedkortet så veldig trist ut i grunn. Det hadde bare 2 sta innganger, plass til kunn 2 rambrikker osv. Ganske lite kort.

     

    edit

    http://www.hkepc.com/hwdb/yonah-dualcore-5.htm

    http://www.hkepc.com/hwdb/yonah-dualcore-4.htm

    Her har du lenkene.

  3. Hei, jeg postet for en stund siden om at jeg skal oppgradere til dualcore 775, men har nå tittet på p-m istedet der hvor ytelsen er bedre og en del kjøligere. Tenkte på en 1.8 ghz i og med at den ikke er så sinnsykt dyr, så den kan jeg klokke lett opp i store hastigeter, jeg har vannkjøling!

     

    Trenger da ett hovedkort som har støtte for PCIE- og ddr2. Noen som vet om kort som er ute med disse kravene enda, som støtter yonah?

  4. Jeg vet at cpuen er like rundt hjørnet? Om den ikke allerede har kommet. Tror den er klar men bare ikke i butikkene. Når det gjelder hovedkortet så er vel det også snart på markedet. Prisen har jeg ingen anelse om, det må nesten noen andre her svar deg på. Om du får vite det så vil jeg gjerne høre det. For jeg har også lyst på ett slikt oppsett. Og det syns jeg er verdt å vente på!

  5. Når jeg hører Aopen får jeg en ganske hjalla følelse? Er Aopen noe å satse på innenfor hovedkort? Kortet så greit ut. Men hva vil ca prisen ligge på?

    5387302[/snapback]

     

    Har brukt haugevis av Aopen-kort og kan garantere gode og stabile saker... ;)

    5387493[/snapback]

     

    Ok! :D Da får jeg tro på deg hehe. Blir nok ett slikt kort når det er i butikkene tenker jeg. SKal hvert fall ha en yonah duo. Men det kommer nok helt sikkert flere kort av andre produsenter utover? Tviler på at bare aopen som lanserer slike kort.

×
×
  • Opprett ny...