Gå til innhold

LowBalls

Medlemmer
  • Innlegg

    3 771
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LowBalls

  1.  

     

    Sitter og selger NorgesEnergi på telefonen nå, hvis noen er interessert i en hyggelig prat og et nytt strøm abb -shout out!

     

    Kan i hvert fall love en vits eller to uansett om det blir salg eller ikke ;-)

    Sitter du i Telemark?
    Tønsberg ;)
  2. Var ferdig på jobb for et par dager siden, headphones`a var ødelagt så måtte ha nye. Hater å ta bussen uten...

     

    Så på vei igjennom Farmandstredet (Tønsberg) stakk jeg innom Spaceworl fremfor Clas Ohlson. Skulle bare ha et par billige til rundt 100 lappen, ettersom jeg var ganske sikker på at jeg hadde et par ganske bra liggendes et eller annet sted hjemme.

     

    Hadde utrolig dårlig tid, noe som forsåvidt er mitt problem. Men butikken så veldig tom ut.

    Kom inn, brukte 20 sekunder på å finne billig kurven med et par `phones.

     

    Ser når jeg steller meg i kassen at et det står en mamma og en sønn ved en pc, der står også en jente som med første øyekast ser ut som datteren e.l. Men skjønner etter litt at hun er ansatt. (Hva har skjedd med passende jobbuniformer når man jobber på en elektrobutikk?)

     

    Står og venter litt.. Ser etter 2 sekunder at disse to individene ikke har intensjon om å kjøpe noe, de spør om masse rart, men er veldig tvilende. Jeg får øyekontakt med den ansatte, og prøver mitt beste å vise henne at jeg kun skal disse `phonesa og har litt dårlig tid. Men om hun tar hintet? Nei.. Hun står der veldig casual og bare nikker til alt de sier og mumler ut et par "mm, mm"

     

    Blir utrolig oppgitt, hvor vanskelig er det å si "Jeg går bare å ekspederer denne kunden, mens dere tenker litt videre!" eller noe lignende... Har selv jobbet i butikk, og vet at ingen kunder blir fornærmet1 av det.

     

    Jeg vet jo at de var før meg i butikken, men med litt god vilje fra den ansatte hadde hun sluppet mye frustrasjon fra min side. Jeg tenkte at jeg aldri mer skal handle på Spaceworld igjen, helt til hun sier "Jeg slår av 50kr siden jeg er i så godt humør". Om dette var for at hun viste hun hadde brukt unormalt lang tid på å ekspedere meg, eller at hun faktisk var i godt humør vet jeg ikke.. Men jeg kom nå tilbake neste uke og kjøpte varer jeg normalt ellers kjøper på nett.

    • Liker 6
  3. Hei,

    Jeg står veldig fast på 2 oppgaver nå.
    De er som følger:

     

    En bedrift har per 31.12.20x1 kr 10.000.000 i omløpsmidler, kr 14.200.000 i kortsiktig gjeld, kr 16.000.000 i langsiktig gjeld og kr 8.300.000 i egenkapital. Hva er beløpet for bedriftens anleggsmidler?

     

    En bedrift har per 31.12.20x1 en egenkapital på kr 1.910.000, kortsiktig gjeld på kr 1.300.000, langsiktig gjeld på kr 1.530.000 og anleggsmidler for kr 3.150.000. Hva er beløpet for bedriftens omløpsmidler?

     

     

    Det jeg kanskje sliter med, er om egenkapitalen skal taes med i regnstykket?

    Eksempler på omløpsmidler er kontanter, bankinnskudd, kundefordringer og varelager, med andre ord; de midler som kan gjøres likvide relativt raskt.

     

    Anleggsmidler er eiendeler bestemt til varig eie eller bruk. Anleggsmidler inkluderer produksjonsutstyr, kontormaskiner, bygninger, tomt og lignende.

     

    Har jeg jo funnet.. Men skal ærlig si at jeg ikke helt klarer å putte det i sammenheng når det er snakk om langsiktig, kortsiktig og EK.

     

    Setter stor pris på om noen vil hjelpe meg, evt forklare hvordan man kommer frem til svaret.

  4. Heisann!

    Fikk en telefon fra en kompis som jobber for NorgesEnergi her om dagen, han skulle gi meg et tilbud med kostnadsfri strøm i 3 måneder, og etter det kun betale 49,- i måneden + betale for strømmen man bruker til innkjøpspris -uten ørepåslag. I følge han var det selvsagt uten bindingstid.

     

     

    Jeg synes det hørtes utrolig bra ut, noen som har erfaringer med dette tilbudet?

     

    PS: Hvis dere sender meg en PM med navn og telefonnummer (evt bare nummer) Så kan jeg nok videreformidle dette til han, sånn at dere kan få samme tilbud. Han blir sikkert bare glad for flere salg! Hehe :)

     

    PS2: Hvis jeg har postet dette i feil kategorie, kan da moderator flytte det til riktig? :)

  5. Vel, det kan man si.

    Hvordan det? Anonym poster: 1d3af5ec2e100a4c2b2c23968ba103bf

    Så bra! For da lar du de føre ann samtalene, gjøre ting osv. Hvis du kommer med en liten kommentar i ny og ne så vil alt ordne seg. Bare press frem et par ord og jentene vil se på deg som litt mystisk, og ikke som raringen som ikke sier noe.

     

    To ord kan gjøre all verdens forskjell. Husk på det! Så kommer det til å ordne seg ;-)

    • Liker 1
  6. Du er i 20årene, og du oppfører deg som en usikker jente på fjorten. Skjerp deg gutt!

     

    Ta og få deg et par jenter som er midt på treet. Altså et par 5ere. Kall det selvtillitsbygging. Du starter gjerne ikke på toppen. (Er de som kan det også, men de har det medfødt).

     

    Jeg hadde noe av det samme problemet, helt til noen sa det akkurat det jeg sier til deg nå. Ikke bry deg om du sårer noen jenter, det er til din egen fordel. Vi lever i en egoistisk verden, og da kan du jammen meg ta din del av kaken.

     

    Du må også slutte og bry deg om jenter. Eller, du må vise verden at du ikke bryr deg. For den dagen du slutter og bry deg, er den dagen den diggeste jenta på festen kommer bort til deg. Og hva skal du gjøre da? Jo,-du skal avise henne fullstendig. Ikke gi disse pene jentene noe grunn til å tro at de er digge. Du har lest PUA ser jeg, og da vet du jo dette fra før av.

     

    Som sagt -jeg har vært i dine sko, og vet at du kan komme deg oppover i livet. Du må bare slutte å bry deg.

     

    Jeg har brukt denne korte oppskriften, og sitter nå med en 8er som kjæreste. (Andre mener hu er en 10er, men den dagen jeg sier at hu er en 10er, er den dagen jeg faller tilbake i samme gamle spor som før.)

     

    Og ja, jeg har såret ganske mange jenter på veien. Håp om forhold, utroskap opptil flere ganger med 2 tidligere kjærester (btw; slemt slemt, men igjen. Hadde aldri sittet med hun jeg har i dag, hadde det ikke vært for det)

     

    Bottomline; Når du klarer å utrykke til verden at du er en gutt som gir faen, og ser på deg selv som en bra fyr, er den dagen verden smiler til deg :-)

     

    PS: Aldri, jeg gjentar aldri! Dra på byen for å hoppe til køys med en jente. Hvis du skulle havne alene på bussen halv tre om natten hjem, så vil du bygge oppunder den dårlige selvtiliten du har allerede har. Hvorfor ikke nyte det faktum at du har kule venner? Dra på byen for å være med gutta, ikke for å være med en random jente.

     

    Med selvtillig og de rette klærne kan en som egentlig er en 4er, se ut som en lunken 7er, anytime. Og det jeg har erfart, er at hvis du kommer deg opp på 7er skalaen, så kan du få hvem som helst. Bare se på Aksel Hennie. Han sitter og koser med Tone Damlii hver dag.

     

    Hvis du vil vite mer utdyppende om hvordan jeg hadde det, og hvordan jeg kom meg ut av den onde sirkelen, så bare spør.

     

    Og hvis du synes at jeg ikke svarte godt nok på spørsmålet ditt, så synes jeg at et spørsmål som "Hvordan ha et bra liv som stygg?" Ikke fortjener et svar engang.

  7. Tips oppdatert her: http://bet4meblog.wordpress.com/

     

    For de som vil ha det norsk:

    Jeg fortsetter fra igår, hvor jeg gikk 2/4 og et bitte lite underskudd.

    Kampene mine idag blir som følger:

     

    PHILADELPHIA 76ERS - MILWAUKEE BUCKS

    76ers har sin beste bortebane statistikk siden 2003. De skal nå kjøre igang fem kamper på hjemmebane, og tar imot Bucks inatt. 76ers begynte med å tape 2 kamper mot Knicks, før de fulgte opp med seier mot Hornets, Celtics og Raptors. Thaddeus Young viser hva han kan, og mot Raptors scorte an 16 poeng og sørget for 8 rebounds. Young har gjennomsnitt på 12 poeng og fem rebounds. Young og Holiday har også vist seg å være verdifulle for 76ers. 76ers vil nå kunne kose seg med 5 strake hjemmekamper, og 8/9 hjemme. Denne kampen vil være starten på noe som jeg tror kommer til å være en bra rekke for 76ers hjemme. Bucks vil prøve å unngå sitt 3 tap på 4 kamper, men jeg tror det blir å håpe på for mye. Mitt spill blir som følger:

    76ers -4

     

    DETROIT PISTONS - OKLAHOMA THUNDER CITY

    OKC besøker Pistons som fortsatt jakter sin første seier.Forrige gang de to møttes endte det med en 11 poengs seier til OKC.

    OKC kommer fra et hardtkjempende kamp mot Cavs forrige natt. De klarte ikke å dra ifra Cavs før i 4th Q, og jeg tror OKC er slitne etter en imponerende start. Jeg føler at vi kan få en Grizzlies - Heat kamp her, hvor favoritten tar en dag av og taper. Og det passer jo perfekt ettersom Detroit jager sin første seier, og det vil skje på hjemmebane mot en av tittelutfordrerene. Jeg går imot public her og satser på et friskt og revansjesugent Pistons lag:

    Pistons ML @ 3.35 Betsafe

    Pistons +7 @ 1.91 Betsafe

     

    HOUSTON ROCKETS - MIAMI HEAT

    Heat kommer fra ydmykelse i Memphis med et resultat som viste 104-86. Men uansett hva scoreboarden viste, så viste også LeBron hva som bor i han. Han hadde 20 poeng på 10/19 skudd + 10 rebounds, seks assist, to steals og en block.

    Rockets kommer inn til dette med 3-3 record. Noe som for Rockets ikke er så aller verst. Så langt har Rockets slått Detroit to ganger, og en gang over Atlanta. Tapene har kommet mot Denver, Portland og Memphis.

    Det å tippe et resultat her er nesten umulig, men det jeg tenker er at Heat er veldig slitne, og vil heller satse på å vinne kampen på defense, i stedet for å ta en løpskamp. Heat har i tillegg kun spilt Under på bortebane i år. De har under mot Grizzlies, Hawks og Knicks. Mitt spill blir som følger:

    Total Under 196 @ 1.94 Betsafe

    Team total Rockets Under 96 @ 1.91 Betsafe

     

     

    Dobbelspill: 76ers -4 og Pistons +7 @ 3.65 Betsafe

    Trippelspill: 76ers -4, Pistons +7 og Rockets TT Under 96 @ 6.97

     

    Happy huntin´

    • Liker 1
  8. Charlotte Bobcats - Dallas Mavericks

    Vi har vel kommet til det punktet hvor jeg ikke trenger å utdype meg om Bobcats. De er elendige - That`s it.

    Nå møter de et Mavs lag som kommer fra et nederlag mot hittil ubeseirede Knicks. Jeg så den kampen, og det var en stund jeg trodde Mavs skulle klare å ta seieren. Men ble litt mye rot i 4th q.

    Bobcats har tapt alle kampene mot Mavericks som er spilt i NBA, det er det eneste laget de ikke har slått. Og jeg ser virkelig ingen grunn til at de plutselig skal gjøre det i dag igjen. Mitt spill blir:

    Mavericks -6.5

     

    Indiana Pacers - Washington Wizards

    Pacers kommer inn i dette oppgjøret som storfavoritter. De møter nå et Wiz lag som er et av de lag, som enda ikke har vunnet i år. Wiz tapte 101-91 mot Bucks igår natt. De åpnet faktisk kampen med 12-0. Wiz er enda uten Walls og Nene. Indiana ser nok mulighetene sine til å ende tapsrekken, som nå er på 3. Jeg spiller derfor:

    Pacers -8

  9. SCHALKE - WERDER BREMEN

    Schalke kjempet seg bra tilbake mot Arsenal etter å ligget under 0-2.

    De møter nå et lag de har ydmyket ganske greit de siste gangene de har møtes, og jeg tror det vil skje igjen.

    I fjor endte det 5-0 her for Schalke, og året før det 4-0. Ser ikke hvorfor det ikke kan skje igjen. De er nå på andreplass rett bak Bayern. Schalke har scoret 20 mål denne sesongen, og de vil nå komme tilbake etter 3-2 tapet mot Hoffenheim.

    Mitt spill blir:

    Schalke -1 @ 2.18 Betsafe

     

    BAYERN MUNICH - EINTRACHT FRANKFURT

    Bayern tar imot Frankfurt, som har scoret 21 mål totalt i ligaen, noe som er ganske bra. Men når man ser på Bayern sine 30 mål, må man ta av seg hatten for det. Bayern har kun gitt opp 4 mål, og halvparten er kom mot Leverkusen som de nylig tapte 1-2 mot. De knuste Lille i midtuken. Bayern gir seg sjeldent med 1 eller 2-0 seier, de går etter de store seierene. Frankfurt sine 2 siste bortekamper har dem tapt 2-0 og 2-1. Mitt spill blir da:

    Bayern -2 @ 2.20 Betsafe

     

    AUGSBURG - BORUSSIA DORTMUND

    Dortmund har noen frustrerende resultater, som for.eks 0-0 mot Stuttgart -samt 2-2 mot Madrid i midtuken hvor de ledet 0-2. Dortmund scorer i hver bortekamp de spiller. Mens Augsburg kun har puttet 5 hele sesongen. Augsburgs eneste seier i ligaen kom her mot Werder Bremen hvor resultatet ble 3-1. Dortmund har virkelig bevist sin fotball i Madrid og Manchester, og jeg tror de er veldig lystne på et godt resultat. Noe som bør trigge angrepet til å putte i hvert fall 2-3 mål idag. Mitt spill blir:

    Dortmund -1 @ 2.33 @ Betsafe

     

    SOUTHAMPTON - SWANSEA CITY

    Denne kampen oser mål mål mål. Deretter vises det i oddsen også. Southampton slipper utrolig mye mål, 29 mål faktisk foreløpig. Det er 9 ned til neste. Swansea har sluppet inn 14.

    Swansea har tapt halvparten av dems siste 8 kamper, kun 1 seier. På bortebane har de 3 strake tap. Men ikke glem at Southampton har scoret 2 mot United og City. De har slått Villa 4-1 her. Så det er fult mulig å slå et nedgående Swansea lag. Mitt spill blir:

    Southampton @ 2.34 Betsafe

     

    ASTON VILLA - MANCHESTER UNITED

    Red is the color! United fosser frem i både CL og PL fortiden. Selve spillet er ikke og rope så altfor høyt over. Men de får resultatene de trenger! Og det med mye mål. 4 mål mot Stoke, 3 mot Braga, 3 mot Chelsea, 4 mot Chelsea, 2 mot Arsenal og 3 mot Braga. De har en utrolig styrke foran, og det vil vise seg idag mot Villa. Villa har spillere som er kjøpt fra lavere divisjoner, og strengt tatt så burde de kanskje ha kjempet i toppen av Championship.

    De har feilet i å score hjemme mot United i 11 av 16 siste hjemmekamper, samt de 10 siste kampene dems har de kun scoret 8 mål. Her vil Aston Villa tape og mitt spill blir:

    United -1 @ 2.24 Betsafe

  10. Leicester - Nottingham Forrest

    Først litt statistikk:

    Innbyrdes oppgjør viser 7-8-7.

    Formtabellen til Forest viser U-T-V-U-V-V.

    Formtabellen til Leicester viser U-T-T-V-U-V

    Forests sin skadeliste: Majewski (mb) skadet i midtuken, samt Hutchison, Ayala, Reid, Cox og Harding.

    Ser for meg at det kommer til å bli et målfattig oppgjør idag, med U som en stor sannsynlighet. Bortestatistikken til Forrest viser 2-4-1, mens Leicester har 6-0-1 på hjemmbane, hvor de kun har blitt slått av serielederen.

    I dette derbyet vil jeg sette følgende:

     

    Total Under 1.5

    Correct score 0-0

    Correct score 1-0

  11. New Orleans Hornets vs Charlotte Bobcats

    Bobcats Bobcats Bobcats... De av dere som leste 07/11 tråden vet at jeg ikke har tillit til Bobcats. Og de burde anse hver eneste seier som juleaften. Bobcats har ligaens verste stats, med 107.5 mål imot per kamp. Etterfulgt av en 117-110 tap forrige kamp.

    Med Anderson`s range og rebounds statistikk burde dette bli en solid seier for Hornets, som virker veldig sterke i år, tatt i betraktning. Og særlig med Henderson fortsatt ute for Bobcats.

    Mitt bet blir som følger:

    Hornets -6.5

     

    Atlanta Hawks - Miami Heat

    To rivaler møtes her idag. Fjorårets champions Miami Heat har åpnet bra med 4-1 og gjort sakene sine greit.

    Som jeg tidligere har skrevet så klarer Miami fint å dekke et to siffret spread tall, mot antatt veldig svake lag.

    Men de som kjenner Heat, så vet man at de av og til surer det til. Man skulle tro at 1 dags pause burde sørge for at det ikke skal skje idag - men jeg har veldig tro på Hawks ikveld. Linen som foreløpig ligger på 5, anser jeg som veldig fristende. Hawks er fult kapable til å håndtere Miami`s styrker. Ikke glem at Hawks vant over OKC.

    Hawks klarer å fordele poengen jevnt ut over flere spillere, noe som gjør dem mindre sårbare etter tapet av Joe Johnson.

    Miami har veldig gode statistikk mot Hawks, men jeg føler at kampen vil gå ned til en trepoenger i siste sekund. .

    Mitt spill blir som følger:

    Hawks +5

     

    New York Knicks - Dallas Mavericks

    Knicks still going strong! Er det eneste ubeseierede laget i NBA før kveldens kamp, og jeg ser godt at det kan fortsette etter dagens kamp. Mavs har kun 1 tap, og det kom mot Jazz. Noe som ikke er overraskende, ettersom Jazz virkelig har noe på gang i år. Det som er verdt å legge merke til er at Mavs scorer i gjennomsnitt 116 poeng på hjemmebane, mens på bortebane bare 96. De møter nå et fryktelig godt defensive lag i Knicks, og jeg tror dette vil bli en low scoring match for Mavs. 94-86?

    Mitt bet blir som følger:

    Mavericks under 96

×
×
  • Opprett ny...