Gå til innhold

Mr. Fiskum

Medlemmer
  • Innlegg

    2 609
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. Fiskum

  1. Hei godtfolk!

    Jeg sitter her med en g400 med en slørken/løs kabel (antar det er problemet da jeg har slitt med det samme med mx518 før), noe som gjør det heller irriterende å spille dataspill. Jeg ser på prisguide at det ikke er noen butikker (i norge) som fører g400 lengre, er denne musen også gått ut av produksjon, samme som mx518?

     

    Jeg finner ingen tilsvarende modell på nett mtp. forming av musa. Etter 10ish år med mx518>g400 så har jeg lite lyst til å bytte.

     

    Noen som vet om logitech faktisk produserer denne modellen enda, evt andre alternativ som har lik utforming.

  2. Rekrutten varer vel i 6/7 uker, så kommer jegerutdanningen resten av halvåret. Men det glir mye over i hverandre, eneste merkbare forskjellen er at befal blir hyggeligere, og utdanningen blir litt mer rettet mot jobben på grensa.

    Jeg hadde innrykk 21 januar (2013), og dimmer mest sansynlig 20 Januar 2014 (værtfall det jeg vet nå, kan hende det blir tidligere også, er høyst usansynlig at det blir senere enn 21 januar) så er bra presist ett år.

     

    Har selv et spørsmål ang. gjøkåsen grensestasjon. Har hørt litt froskjellig ang. telefondekning der, skal dit på OJT om en uke, og hadde satt stor pris på dekning siden jeg har dame hjemme som jeg vil snakke med. Noen som har vært der de siste årene som vet statusen på det?

  3. Fra hva jeg har _sett_ så er nok ikke cs:go redningen cs-miljøet (tenker da 1.6) trenger. Det ser ut for å være blottet for rekyl og weaponhandling, movements har også vært darrige i mange source engine-spill sammenlignet med hl motoren.

    Men det kan sikkert bli et underholdende pub-spill, jeg kommer sikkert til å kjøpe det i et eller annet valvesalg. :)

  4. Må jo elske Urban Dictionary!"Microsoft: Organisation bent on world domination masquerading as a software company. "Apple:"A horrendous company that has somehow managed to stay afloat for years and appeal to a mass of misguided people. They specialize in taking existing technology, making it all shiny and fancy looking, and re-selling it for double the price. Ironically, their slogan is "Think Different".Men man kan vel egentlig ikke ta dem seriøst...

     

    Genialt!

  5. *snip*

    Har spillt en del tribes beta, og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til de går open beta/launcher spillet. Det er vel et FPS spill som man burde ha et øye til i framtiden, hvor fast-paced action får en litt annen betydning.

     

    Ang. MW3, jeg er vel omtrent like overrasket over salgsrekorden, som jeg er begeistret over spillserien. Håper for guds skyld at nye spillutviklere ikke bli inspirert av salgstall, men av at folk nyter spillene de produserer og har tilitt til produsenten.

  6. Jeg skjønner ikke helt hvorfor de setter opp en e-sport hype til konsoll i stedet for PC. Si hva dere vil, men esport er mye mere utbredt på PC enn konsoll, så hvis de vil selge ekstra mye ved å spille på esport-kortet så blir det jo helt vrangt.

     

    Nå skal det sies at jeg egentlig ikke ser for meg at BF3 blir noe stort esportspill uansett, men håper BF communityet og DICE kan klare å vise meg feil, jo fler jo bedre. :)

  7. Så det at han faktisk oppfører seg som en god leder, og setter et utmerket mål for hvordan nasjonen skal oppføre seg videre i en så spesiell situasjon greier du å vri om til at han sanker stemmer? Ærlig talt, hva skulle han gjort da? :roll:

    Det er ikke bare det utsagnet jeg snakker om her. Gjennom hele talen til både Jens og AUF-lederen så kunne man da se at de på en eller annen måte skulle blande inn retten til å stemme, o.l.

    Jeg sier bare at de ikke hadde trengt å blande inn dette, og at dette helt klart er en fordel for AP ved neste valg.

    Ja, Jens og AUF har nok definitivt brukt en slik anledning til å sanke stemmer til høstens kommunevalg.. :nei:

     

     

    Jeg vil forresten si at jeg syns forumet har vist seg fra sin beste, og desverre sin verste side i helgen.

    Takk til alle dere som klarer å opptre rasjonelt i slike tider! :)

  8. Skjønner ikke hva folk sutrer om. Crysis 2 er epic og liker man det ikke så la vær å melde seg på. Finnes utallige Quake, MW2, Black Ops og MW turneringer der ute.

    Crysis 2 gir med nanosuiten FPS-spill en ny dimmensjon av taktiske muligheter.

    Etterlyser dog litt nærmere reglement. Perks? Attachments? Banned weapons? Skjer ved disconnect osv.

    Beste argumentet på jord.

     

    At Quake (world, 2 eller live) ikke er valgt er egentlig bare snålt, tror det er mange som ikke gidder å melde seg på her, bare fordi de ikke har crysis 2 og gidder ikke bruke penger på det bare for denne konkuransen. Quakelive er gratis, quake world er også gratis (vet ikke helt om det krever at du har quake for å spille det da..) og i og med at det er et spill som er optimalisert for 1on1 så sier det seg selv at det hadde vært et bedre valg.

  9. Utrolig ukul ide å sette opp 1v1 turnering i FPS. De aller fleste driter jo en lang vei i 1v1 når det gjelder fps, for ikke å snakke om at ikke så mange har Crysis 2.

    Dummeste jeg har hørt på en stund...

     

    Hvorfor dere kjører crysis 2 og har en ide om at det må være nye spill fatter jeg dog ikke, kjør noe som faktisk er lagd for 1on1, og som krever de mest basice ting i duels, aim, movement, brains og matte (type timing, beregne hvor mye hp motsander har osv..), kjør noe quake eller noe slikt som faktisk er lagd for duels og dette kunne faktisk blitt morsomt..

  10. Er kansje litt vanskelig å finne en partner her, jeg skulle gjerne spillt med deg, hadde det ikke vært for at jeg spiller TF2 aktivt atm..

     

    Vil anbefale deg å sjekke www.teamliquid.net, spør på forumet der. Ellers så kan jo IRC ofte være en grei plass å finne partnere på, på #teamliquid er det sikkert en eller annen som vil spille med deg. www.reddit.com/r/starcraft er også en aktiv side, om du går ingame og søker etter reddit på groups (ved friendsgreia) så er det en del folk som vanker der og.

     

    Lykke til! :)

×
×
  • Opprett ny...