Jump to content

IT-Henrik

Medlemmer
 • Content Count

  14154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3370 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32623 profile views
 1. Vill tanke, men mulig hunden ikke liker å bli forlatt i bånd ute?
 2. Fryktelig lite som frister fra dag 1 ja, men like greit, slipper å stresse med å få tak i en enhet, og de første enhetene har jo ofte litt feil også, så enn slipper den risikoen.
 3. https://tiresize.com/tyre-size-calculator/ Alt innenfor +/- 5% diameter er lov, dine er 3,2% for store. Angående forskjell bak og foran, så antar jeg at loven om at så lenge de er like på samme aksling, så er det greit.
 4. Legendaries får en retur, men denne gang crafter man akkurat den man vil ha, og progresjonen mot en ny legendary er ganske deterministik. Det er ingen systemer tilsvarende azerite/artifact power som du kan grinde daglig/i det uendelige. Generelt så virker det ut til å være mindre daglig gjøremål, og heller mer ukentlige gjøremål. Så om du ikke spiller hver dag, så er det ikke så viktig, men selvfølgelig om du ikke spiller på flere uker vil du havne bakpå.
 5. Syns de har gjort mye rett med Shadowlands, noe av det har de nok dratt med fra suksessen til Classic, som blant annet en del retunere spells, som har varierende effekt på å retunere litt class identity til spillet. De har og gått tilbake til at loot er loot, ingen warforging, titanforging og i senere tid corruption. Som er bare et pluss. Men de har rotet det fryktelig til med å binde player power til covenants, det blir et sant balanseringshelvete, som jeg tror de aldri får til å bli bra. Så alt i alt, ikke særlig hypet jeg heller, har i det minste Cyberpunk å se frem til.
 6. Merkelig nok, så tror jeg det er usannsynlig at Hello Games ikke kommer med en patch, de har virkelig levert etter den katastrofale lanseringen.
 7. Flask (1 times buff), potion (midlertidig effekt, 1 per pull) og buff fra mat, som minimum vil jeg si. Ser også ut som de legger til flere consumables i SL.
 8. Utnytte hardwaren like effektivt? Definitivt ikke, men det kan like greit forklares med at de har et OS skreddersydd for oppgaven. Det er også en vesentlig forskjell på 3-4 kombinasjoner med hardware og utallige.
 9. PC utviklerne har nå alltid greid å utvikle spill til utallige kombinasjoner hardware, kan ikke forstå at det skal by på noen problemer.
 10. Kan hun ikke bare skryte av lagvenninen uten å nevne kjønnet hennes? Hjelpes, se for deg en mann si noe i samme gest. Gjør faktisk ikke seg selv (da hun regelrett har feil), eller lagvenninen noe tjeneste her, det trekker bare fra noe som var veldig tøft gjort, uavhenging av kjønn.
 11. Vi er tilbake til prisen 1080ti hadde, så ville ikke kalt det rimelig, 2000 serien forskrudde virkelig prisene. For alt i verden det er kjærkomment at prisene er på sett og vis tilbake til den vanlige nivået.
 12. Sikkert 25% bedre for 100% økning i prisen, tradisjonen tro.
×
×
 • Create New...