Jump to content

IT-Henrik

Medlemmer
 • Content Count

  14454
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3705 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33499 profile views
 1. Meget bra, vett ikke om det er så intressant med modes som er i sjangeren "20 EOD mot 1 tanks", men syns det er veldig spennende med hvor sandbox bare vanlig Conquest kan være. Enkle ting som å skru av ekstremværet og bots om det skulle bli irriterrende, til større ting å spille 1942 på 2042 kart osv. Edit: Rush???
 2. Syns det er litt merkelig at når de er såpass tydelige på hvem sin skyld det var, at det ikke blir gitt strengere straff. Personlig ville jeg også sagt det var en racing incident.
 3. På første "gjennomspilling" må du spille igjennom BFA (fra level 10). Etter det, kan du som du sier, velge fritt. Sikker på at du ikke blander med denne buff'en, altså REP og ikke XP? https://www.wowhead.com/news/warlords-timewalking-active-new-50-reputation-buff-for-wod-factions-316998 Akkurat nå som det nylig kom en stor patch til SL, så spiller nok flest SL. Har ikke inntrykk av TBC classic har vært den samme suksessen som Classic. Men Blizzard gir jo ikke ut spillertall lengre, så da det jeg skriver med en klype salt.
 4. Ikke veldig ulikt den røde de viste for rundt 2 år siden, ser veldig bra ut. Men er spent på hva biler de forskjellige lagene viser frem i Februar etter at reglene og spesifikasjonene er finskjemmet.
 5. Det er nok derfor de endrer på hvordan conquest fungerer. Et av problemene med conquest på store kart tidligere, har vært hvor mye av kartet er "irrelevant", da capture sonene dekker fryktelig lite av det totale kartet. Med de nye "sonene" så er mye mer av kartet relevant, og da trenger nødvendigvis ikke distansene fra A til F å ha så mye å si. Er skeptisk selv, har vært etter eller annet alvorlig feil med spillene til Dice fra (og med) Battlefield 4. Blir nok som ved BFV, at jeg kjøper EA Play istedet for spillet, sparte en del kroner der, da jeg endte aldri opp med å kjøpe BFV. Frister med ny GPU til 2042, men det får bli etter at spillet har kommet ut (og om jeg blir helt hekta). 1080TI'en holder til alt jeg bruker PC'en til pdd.
 6. Ryktes om 15-20 millioner pund. 20 millioner vil ta oss rett over 50 millioner pund i salg så langt i sommer(Tomori, Moses), som jeg regner med går rett i Haaland-kista.
 7. Mente å ha lest at det ikke skjedde hver gang, men finner det ikke igjen nå. Tror eksempelet så ble brukt var raketten på kartet "Orbital", som både kunne bli skutt opp, eksplodere og ikke gjør noe.
 8. Det høres vanskelig ut å balansere bøkene om vi må spa opp 175 millioner euro for Haaland. 2020 er jo ikke helt ignorert i FFP, og blir heller slått sammen med 2021, så 30 millioner euro i tap over en 4 års periode, i stedet for de vanlige 3 årene. Som du nevner, så brukte vi jo en hel del i fjor sommer, at vi nå nesten skal doble den summen(teknisk sett innenfor det samme året), høres sprøtt ut. Iallefall helt avhengig av å bli kvitt Tammy for en god sum (45 millioner euro til Villa er vel de siste ryktene). Ellers har vi jo solgt Tomori for 30 mill euro, og det ser ut til at Giroud også går til AC Milan (symbolsk sum, dreier seg mest om å kvitte seg med lønningen). Kanskje det kommer noen andre overganger, RLC, Barkley, Emerson og Kepa er alle spillere vi kan få en god slant for. Ellers har det jo vært litt snakk om at det kommer en revisjon av FFP i slutten av dette året, med mer fokus på nåtid, kontra fortid som de nåværende reglene dekker.
 9. Denne tråden (må åpnes på Twitter) forklarer veldig godt hvordan Chelsea operer i forhold til FFP, etter de reglene som er satt. Mye av det dreier seg regelrett om at Chelsea ligger langt foran resten når det gjelder spillersalg. At FFP ble lettet på pga. covid + CL trofe, hjelper jo også på.
 10. https://twitter.com/TheWorstTom/status/1414318664556466181
 11. Trodde kanskje England skulle komme tilbake i kampen etter at Italia scoret, vinner Italia dette så er det iallefall fortjent.
 12. Sånn at du iallefall unngår de som gjør det for publisitet.
×
×
 • Create New...