Jump to content

IT-Henrik

Medlemmer
 • Content Count

  14080
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3320 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32398 profile views
 1. Helt enig, neste sesong vil jo være så noenlunde i rute. Var ikke hele argumentet for 5 bytter, at det var for å unngå overbelastning med tett kampprogram og redusert opptrening i forkant?
 2. Ganske interessant Twitter tråd som utforsker masse scenarioer, alt etter hva dommen blir. Kan se ut som det blir store implikasjoner uansett dom.
 3. Sliter faktisk med å finne "totalt innlagte per x innbygger" på de vanlige sidene . Nærmeste jeg kommer er "Serious/Critical" og "Population" kolonnene på denne siden: https://www.worldometers.info/coronavirus/?utm_campaign=homeAdUOA?Si, Ser ikke ut som alle som er innlagt teller som "Serious, Critical" .
 4. Nede i 11 innlagte, lavest tallet siden før "lockdownen" (10. mars) . Skrek ikke dommedagsprofetene "BØLGE 2!!!" så sent som i starten av sist uke?
 5. Han signerte en stor kontrakt i vinter, uten å vite hva den inneholder, så skal jeg banne på at den har en "non-compete" klausul. Disse kontraktene er jo som et direkte svar på blant annet at Shroud og Ninja plutselig forlott plattform, og det er ikke bare Dr som har fått en. Ninja hadde nok ingen sånn kontrakt, så er ikke sikkert han var pliktig å informere Twitch om at han skulle til Mixer før alle visste det.
 6. Det som gir mest mening for min del, selv om ryktet stammer fra en jalla 4chan post. Det har forsatt ikke kommet noen annonsering fra Shroud og Ninja, så vil anta de har prøvd å poache andre Twitch streamer til en ny plattform, og så få fant Twich ut at dette foregikk. Eller så er det totalt urelatert, Shroud og Ninja er bare i lengre kontrakt forhandlinger eller ikke annonserer noe akkurat nå i respekt av metoo bevegelsen som pågår blant Internett "kjendiser" for øyeblikket.
 7. Slår vi Leicester på Søndag er mye gjort. Så får vi se hva som skjer med City og CL.
 8. Faen hysterisk at de viser reaksjonen til Liverpool supporterne i stedet for supporterne til de som faktisk spiller kampen...
 9. Vil vinne kampen, men står dette her seg blir det jo virkelig full sirkel ...
 10. En vanvittig økning på 21% de 3 siste dagene, fra 14 til 17.
 11. Det skulle jeg og hatt, får sjekke om tilbudet på jobb er tilgjengelig igjen i morgen.
 12. Kan funke greit det, men straks kommer jo HZD til PC, så da får vi et endelig svar om hvordan de implementerer det.
 13. Beste er de som faktisk tror at den kommer til å koste 10 000.
 14. Kanskje denne er litt lettere å forstå:
×
×
 • Create New...