Jump to content

IT-Henrik

Medlemmer
 • Content Count

  14005
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3249 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32245 profile views
 1. Overrasker ikke meg, og heldigvis ikke politiet heller. "Det er åpner idag, så da må jeg jo ta en tur i dag, og iallefall ikke om 1-2 uker" . Akkurat som jeg så i en annen tråd nå nettopp, hvor folk tydeligvis var opptatt av å få seg en fysisk kopi av et spill fra butikk. Kasting av søppel har i det minste ikke et digitalt alternativ.
 2. Utrolig at de enda ikke har fått spillet på rett kjøl. Hva har de brukt tid på denne gang? Våpenjusteringer som ingen ba om?
 3. 43 nye døde i Sverige, det er 3 i fra så mange som vi har totalt på disse ukene.
 4. Det er stort sett positivt, men ikke bare positivt, hvorfor blir jo brakt frem i artikkelen.
 5. Fant disse: https://economictimes.indiatimes.com/news/international/business/chinas-mobile-carriers-lose-15-million-users-as-virus-bites/articleshow/74773186.cms?from=mdr https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-23/china-s-mobile-carriers-lose-15-million-users-as-virus-bites Hvor kommer 25.000 fra? Det er veldig godt mulig at Kina ikke rapporterer de fulle tallene, men at 15-21 millioner har dødd anser jeg som veldig usannsynlig. Da er det vel mer sannsynlig pga. folk vil spare penger pga. permitteringer / oppsigelser.
 6. At vi skal ha et presist antall mobilbrukere som mangler, men null oversikt over hvor mange som faktisk er døde, virker høyst usannsynlig.
 7. Det er over 11000 svar i denne tråden, kan ikke forvente at alle som poster har til en hver tid kontroll over alt annet som er postet.
 8. El Salvador har en interessant metode for å straffe de som bryter karantene:
 9. Det er ikke svart/hvitt man at kan ikke være på hytta. De kan ha hytte i samme kommune som de har bosted, de kan være isolert fra et familiemedlem som er syk.
 10. BMI er det samme som å utvikle en formel for å finne sko-størrelsen i forhold til lengden på fingrene og avstanden mellom øynene. Ja, noen ganger vil det være helt korrekt, men ofte forteller det ikke hele historien/presenterer alle fakta.
 11. 15 timer, delt på 2 personer, 7,5 timer, legg til arbeidsdagen, og så er man oppe på 15 timer igjen hver... Takk for at du oppsummerte det jeg har sagt hele tiden. Ja det er fullt mulig med tilrettelegging, som flere av mine kolleger gjør.
 12. Det er jo helt utrolig at noen får arbeidsdagene uten Covid19 til å gå rundt! 2 voksne folk greier helt fint å fordele den tiden barnet normalt sett ville vært i barnehagen, og jobbet når den andre hadde ansvar. 1 åring sover som regel en god del i løpet av dagen, og 3 åring krever ikke på langt nært som mye tilsyn som 1 åring, og bør iallefall være overkommelig for 1 person å håndtere.
 13. Kollegene mine(og det er mange av de) har et vidt spekter av barn, i både antall og alder. At partneren ikke i hele tatt har er hjemme var ingen del av argumentet, argumentet var at det ikke var mulig med hjemmekontor. Å fordele 6-8 timer med husarbeid på 2 stk. som jobber fleksibelt hjemmekontor, bør ikke være noe problem.
 14. Virker ut som mine kolleger greier seg stort sett greit, de har riktignok tilgang på veldig fleksible arbeidsdager, sånn at de kan stykke det opp en god del (og aktivisere barna innimellom). Er det helt krise en dag så kan de føre timer på "Corona barnepass" og få betalt for det om. At det ikke kan kombineres i det hele vil jeg si er ukorrekt, men det krever tilrettelegging, spesielt fra arbeidsgiver.
 15. Langt bedre enn der løkene som prøvde å redde verden med å synge Imagine.
×
×
 • Create New...