Gå til innhold

Viper88

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Viper88

  1. Jeg tok en en ny synkronisering etter jeg hadde huket av facebook-kontoen (uten å slette) etter tips fra TheMoonMan og kunne endelig ta i mot samtaler igjen uten at telefonen krasjet.

     

    Hvor finner du alternativet til å huke av facebook-kontoen? eneste muligheten jeg har er å slette kontoen, evt fjerne synkroniseringen via instillingene i facebook. Kjedelig miste alle bildene til kontakter og da.

  2. Nå er jeg ikke fullt så fornøyd lenger, selvom jeg overlever. Hver gang noen ringte meg og jeg skulle ta telefonen da den var låst, stoppet telefonfunksjonen opp (ironisk nok på en telefon), og jeg måtte taste pin kode og kobles opp på nytt.

     

    Årsaken var ganske enkelt at linkingen av kontakter opp mot facebook kolliderte med HTC Sense Telefon, så jeg måtte fjerne synkronisering av facebook mot kontakter. Da fungerer det igjen, men nå har jeg ingen bilder og synk av facebook. Vel vel, Windows Phone here we come :)

     

    Har akkurat samme problem, sinnsykt irriterende! Hvordan fikset du dette? Jeg huket av bakgrunnsdata og autosynk men problemet vedvarte. Må jeg slette facebook-kontoen via innstillinger -> kontoer/synkronisering?

  3. Hei, jeg har et problem.

    Jeg har roota tlf og kjører idag Android Revolution 3.7 med anbefalt radio.

    Før 3.7 kjørte tlf versjon 3.3 og etter noen dager så skjedde det merkelige ting.

    Volumopp-knappen har sluttet å fungere, jeg får opp "error" når jeg prøver å koble til trådløst nett (dette funket knirkefritt før), og jeg får heller ikke koblet til bluetooth.

    Søkte på nett og fant ut at andre har opplevd samme problem der eneste løsning var å returnere tlf. Jeg har prøvd å resette tlf til factory defaults, flashe til stock rom, full wipe osv, men problemet er fortsatt der. Det har nå vært slik i over en uke.

     

    Men jeg kan jo ikke sende inn tlf slik den er nå, siden garantien er brutt!

    Hvordan går jeg frem for at tlf kan gå inn under garanti? Jeg har jo flashet både rom og radio. Evt er det noen som har opplevd lignende problem og har løsning?

     

    Takker for all hjelp

  4. Dette er 7200.4 versjonen. Det har ikke kommet noen .5 versjon.

     

    Gitt at de er feilfrie, er det ikke noen grunn til ikke å velge 7200rpm. Dog, jeg kommer nok aldri til å velge Seagate igjen. Min første 250gb 5400.4 var også crap.

     

    Aha, ser nå at det sto for 2,5"!

    Har nå bestilt med 640gb 5400RPM disk, gleder meg til den er i hus!

  5. Har ikke hørt at dette er fikset.

     

    Jeg ville helt klart gått for 640gb HDen siden dette er Western Digital. Du vil ikke merke så mye i forskjell i hastighet sammenlignet med seagate 500gb 7200.4. WD sin HD har også større tetthet (pga 640 > 500), så dette vil også hjelpe.

     

    5400rpm HDer bruker mindre strøm enn 7200 HDer, så i teorien burde det bli mindre varme med en 5400 HD.

     

    Først og fremst vil jeg takke for raskt og ut utfyllende svar :)

    Men når jeg trykket på linken til harddisken i Multicoms konfigurator kom det opp:

    PRODUKSJONSVARE 500GB SATA 7200RPM 2.5" (500GBSATA72002.5) -> Link

     

    Du advarte jo mot .4 versjonen, så lurer på om det nå er "trygt" å bestille denne?

    Sitter med inntrykket at det er bedre med 7200RPM enn 5400, så vil gjerne få klarsignal for den evt en god begrunnelse for hvorfor jeg skal velge 5400 over 7200, gitt de er feilfrie?

  6. TIL ALLE SOM HAR PLANER OM Å KJØPE:

     

    IKKE kjøp Seagate Momentus 500gb 7200.4 versjonen (finnes to av de - en med g-force protection og en uten). Det er fordi det er noe gale med disse som gjør at HDen etter lang tids bruk (12 timer+ (dette varierer fra HD til HD, for mange er det mye kortere)) begynner lage beeps og klikkelyder som gjør at den fryser i 1 sekund hver gang disse lydene kommer.

     

    Dette er ett kjent problem som de fleste opplever som har kjøpt en slik HD.

     

    Jeg har en slik HD og er redd den kommer til å død etter hvert.

     

    Hei, jeg hadde akkurat tenkt å kjøre inn en bestilling med den harddisken, er dette noe som er rettet på nå? (ser det er en mnd siden post). Evt burde jeg da heller gå for 640gb 5400RPM? (Vil jeg merke hastighetsforskjell i praksis, evt varmeforskjell?)

  7. Takk for forslag!

     

    Så kurant ut den pakka med AM3-oppsett til 3195, men så på noen av de andre erfaringene at systemet var ustabilt. Lyst på AM3-oppsett pga det er oppgraderingsvennlig, så tenker jeg går for en AM3-prosessor. Spm er da om det er no spesielt jeg må tenke på ang hovedkort for at det skal "passe" sammen?

     

    Sjekka individuelle priser for delene til den pakka, og var ikke mange hundrelappene jeg sparte. Så lenge jeg får et system som passer sammen er jeg fornøyd, så kan godt kjøpe individuelt :) Noen AM3-hovedkort-anbefalinger?

  8. Hei.

     

    Sitter her med et gammelt 939-system som begynner å dra på årene.

    Har nylig kjøpt meg FM2010 som går frustrerende tregt, så er på tide med ny cpu.

    Ingen erfaring med å bygge pc, men burde vel ikke være så vanskelig

    Har følgende maskinvare:

     

    Kabinett: Cooler Master Cavalier

    CPU: Amd Athlon 3200+ (939)

    Minne: 2x1024MB DDR

    Skjermkort: Ati Radeon HD4850

    PSU: Enermax Noistaker 420W

     

    Har sett litt på AMD Phenom-serien, der AMD Phenom II X4 965 ser interessant ut.

    Har lyst på en cpu som holder for noen år, og gir mye ytelse for pengene. Har sett at denne trekker endel strøm, så lurer på om 420W strømforsyning holder? Ikke lyst å bruke altfor mye penger så hadde vært en fordel om jeg slapp å bytte psu. Åpen for forslag til andre cpu'er også.

     

    Trenger også nytt hovedkort, og der sliter jeg mer med å velge, må jeg kjøpe ny ram hvis jeg går til anskaffelse av AM3-hovedkort? (Evt intel-basert prosessor).

     

    Til slutt, vil disse nye komponentene få plass i kabinettet?

     

    Takker for svar :)

  9. Skulle gjerne hatt den G71 sjøl jeg, men den er nok litt for dyr ja! Noen andre Asusmaskiner du kan anbefale? Syns hjemmesiden dems er helt håpløs. Viktig at de har bra prosessor og skjermkort, må kjøre de tyngre spilla...

    Evt. andre pcer som er på vei? Finner liksom ikke både bra skjermkort og cpu på en og samme pc, uten å gå opp endel i pris. Tenkte sånn rundt 10 lapper.

     

    Takker for svar!

  10. Hei!

    Gikk gjennom Toshibas hjemmesider og kom over denne:

    http://nordic.computers.toshiba-europe.com...hibaShop/false/

    Ser jo ut som den har top-of-the-line specs med tanke på Intel® Core™2 Extreme-prosessor X9100 og NVIDIA® GeForce® 9800M GTX!

     

    Finner verken reviews, priser og generelt veldig lite om denne, bortsett fra specs da, ville trodd at det skulle vært litt mer blest om denne!

     

    Noen som har no erfaring eller tilleggsinfo om denne? Tenker på batterilevetid, hvordan den måler seg mot andre, steder å få kjøpt osv... Ser jo skikkelig tøff ut! Er visst utrolig bra lyd også.

    Demo her:

    http://www.flixfacts.co.uk/view/video-fl.p...amp;g=&txt=

  11. Hei.

     

    Kjøpte pc for 3 år siden, og denne har da altså utgått endel med årene som har gått. Har kjøpt meg AoC og pcen min sliter utrolig med dette, så tenkte kanskje det hadde vært lurt å oppgradere CPU, grafikkort og RAM, har disse specs:

     

    Hovedkort: Lanparty Ultra-D NF4 socket 939

    CPU: Amd Athlon 3200+ 2Ghz (Winchester)

    Minne: OCZ 1024MB Dual Channel Platinum Rev2

    Grafikk: Ati Radeon X800XL 256mb

     

    Ser at produktene er utgått, så er kanskje et begrenset utvalg hovedkortet mitt har støtte for, men tror likevel jeg kan oppgradere den til å kunne kjøre AoC respektabelt! Hadde vært fint om noen kunne finne gode forslag til en ikke altfor dyr penge. Har forresten kjøpt vifte til CPU og skjermkort.

     

    På forhånd takk!

  12. Hei.

     

    Sliter med å få lyden til å funke skikkelig. Har mulighet for å plugge inn kontakta til høyttalere/headset og mic både foran og bak på kabinettet.

     

    Hvis jeg plugger inn bak får jeg monolyd i både høyttaler og headset (altså lik lyd på begge ører), og det kommer bittelitt skurring i headset. Her funker mikrofonen (som følger med Koss SB45).

     

    Hvis jeg plugger inn høyttaler/headset foran på kabinettet så funker stereo lyden, men da kommer det en utrolig irriterende skurring i headsettet, mye mer merkbart enn når jeg plugger det inn bak, og i tillegg funker ikke mikrofonen.

     

    Har et Dfi Lanparty NF4 Ultra-D hovedkort med integrert lydkort (Realtek ALC850) og et Koss SB45 headset.

     

    Utrolig irriterende når jeg skal spille f. eks Counter-Strike da man er avhengig av å høre etter hvor folk befinner seg. Jeg mistenker lydkortet som synderen men kan ha plugget feil på hovedkortet også...

     

    Den optimale løsningen ville vært om jeg fikk til stereolyd når jeg plugget inn headset/høyttaler bak, slik at det ikke skurrer så fælt pluss at micen funker.

     

    Noen som har noen tips/forslag?

  13. Hei.

     

    Satt meg ned nå og skulle overføre noen sanger fra vår stasjonære pc til den bærbare via trådløst nettverk.

     

    Problemet er at jeg bare får overført 0-10 sanger før det plutselig kommer opp en feilmelding: kan ikke finne nettverk eller noe...

     

    Så må jeg begynne på nytt og får kanskje sendt over 1-3 sanger før det skjer igjen...

     

    Begynner å bli litt lei nå, har andre problemer også, som f. eks at jeg detter ut av nettet en 5 sekunders periode... (dette er med begge pcer)

     

    Den stasjonære pcen er tilkoblet fysisk til den trådløse ruteren mens den bærbare kjører trådløst

     

    Ruteren er en Linksys WRT54G

     

    Noen som har noen tips her?

  14. Heisann!

     

    Jeg monterte Ati Silencer 5 til mitt X800XL (Powercolor) her om dagen og tenkte at jeg skulle få en mye bedre overklokk.

     

    Gikk fra 430/500 til 438/515, vifta blåser for fullt. Er ikke så veldig fornøyd med resultatet, og lurer på hvorfor minne ikke vil gå høyere? får bare 4976 i 3DMark05

    også. Bruker nyeste Catalyst 5.4 driverne

     

    Maskinvare:

     

    Dfi Lanparty NF4 Ultra-D

    Athlon 64 3200+@2,4 ghz

    Ocz Platinum Rev 2, 1024 mb

    X800XL

     

    Noen tips til hva som kan gjøres for å forbedre overklokk og eventuelt bedre score i 3DMark05?

     

    Takker for alle svar.

     

    EDIT: La inn produsent + fiksa klokkefrekvens

×
×
  • Opprett ny...