Gå til innhold

Daytona*

Medlemmer
  • Innlegg

    598
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daytona*

  1. Jeg kjøpte meg nettopp en 60 gb disk, som erstatning for en bråkete raptordisk, denne var ment å bruke til operativsystem disk, dessverre viste det seg at denne ssd disken ikke er glad i overklokking av bushastighet, i min maskin er den endret fra 333 til 412, og alt går dermed veldig treigt på ssd disken

    Dersom jeg lot være å overklokke pcèn virker ssd disken meget bra og kan anbefales, den blir igjenkjent av bios og det er bare å installere operativsystemet som på en hvilket som helst hardisk..

  2. Nå kan man alltids modde et OS til døde for å få det til å se og få funksjoner til OSX, Vista, 2000, 95, 3.1 osv..

     

    Skulle vi tatt med alt av modder osv.. til de forskjellige OSene, så ville det hele blitt langt mer komplisert. Det er uansett noe som kun noen få får nytte av uansett. (ikke mange som vet om det, inkludert meg) Og skal man først nedlaste slikt gratis, så er det ikke et sjeldent syn at det følger med dritt av et eller annet slag.

     

    jeg for min del liker å ha et "clean" OS, uten masse modder, og annet som bryter med designet, gjør alt tregt, og som gir deg pop-up hvert femte sekund.

     

    Dette er et program fra MS selv (som gir deg search-funksjonen), og med respekt å melde, så virker det litt underlig å klage over at ekstra-programmer gir clutter og treghet når du synes Vista er et godt alternativ, XP er selv med dette ekstraprogrammet vesentlig "lettere på foten" enn Vista.

     

    AtW

    XP er riktig nok "Letter" på foten en vista, men med god maskinvare er vista hurtigere, se IT avisen

  3. Jeg fikk ikke lagret scoren min, men den viste rett over 6000 poeng med 8800GT 512mb 700/1750/2000

    Maskinvare mac pro 2 x quad 2,8ghz vista 32

     

    Hvilket operativsystem gir best score vista 32 eller 64

    2gb med minne eller f.eks 8gb?

     

    Redigert jeg har nå testet med vista 64 og får omtrent samme resultat:

    6057 poeng

    http://service.futuremark.com/home.action?...p;resultType=19

  4. Makan til sutring. Er da for faen ingen som tvinger dere til å kjøre den nye 3DMark. Kanskje dere heller bør ta turen over i en "jeg hater Microsoft / Vista / 3DMark" tråd? Dette blir for dumt. Å Simen1 da..... Med din innstilling hadde vi fremdeles kjørt Windows 98 hele gjengen. Klagde du like mye når man gikk fra 3DMark 99 til 3dMark2000 osv? Merkelig at slenger man litt dritt om Wow i en Wow tråd får man advarsler, mens her inne syter å klager selv Moderatorene over ditt å datt.

     

    Give it a rest........Please.

     

    Er faktisk noen av oss som synes å benche er veldig morro, å som liker Vista for den saks skyld. Ja man kan sikkert velge DX9 i alt av spill som støtter DX10, men hvor lenge før det forsvinner? Takke meg til best mulig grafikk fremfor de 2 - 3 % jeg skulle få ekstra ved å kjøre DX9 istedet for DX10.

     

    Kunne ikke sagt det bedre selv, jeg er også grundig lei dette xp hysteriet, verden går videre "heldigvis"

    Vista har mange fordeler i forhold til XP, bruk det noen måneder og du vil ikke tilbake dersom du har en god maskinvare..

    Jeg har nå brukt Leopard ett halvt års tid, syntes det var dårlig i begynnelsen, men syntes nå det er noe bedre enn vista og langt bedre en XP

  5. Finner ikke noe informasjon om dette i mac forum, de fleste brukerene der bruker dessuten OS X operativsystem, jeg kjører også vista 64 på macverket mitt og har brukt rivatuner til å overklokke gpu prosessoren på skjermkortet, jeg leiter nå etter mulighet for å overklokke cpu prossesorene i Macèn

    Grunnen til at jeg spør i dette forumet er at overklokking er langt mer vanlig på PCèr en Mac

    og fordi jeg kjører vista 64 på den..

  6. Jeg skal ikke si det helt sikkert!

    Jeg fant denne scoren inne på orbèn min og mener den var fra den gang jeg hadde 8800gt kort i pcèn min..

    Vista 64 bit gjør jo sitt til at scoren blir noe lavere en med 32 bit windows

    Redigert:

    Jeg har nå testet med vista 32 og overklokket skjermkort 680/1700/1980

    Og får nå 13420 i 3dmark 06.

    Jeg får dessverre ikke til å overklokke prosessorene..

    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=6326100

  7. Jeg har testet 3dmark 06 ytelsen med en mac pro som har ett 8800gt kort.

    Ingenting er overklokket, vet ikke om det går an på dette macverket :)

    uansett jeg fikk bedre resultat med denne macèn en min tidligere pc som hadde quad 6600 prosessor på 3,4ghz 4gb med minne og overklokket skjermkort

    Jeg fikk 12700 poeng med macverket (vista 64) og 12500 på pcèn

    ORB: http://service.futuremark.com/compare?3dm06=6186081

  8. 'host*drivere*host* har du husket at dette kortet er helt nytt? det trenger flere driver oppdateringer før det kan sies noe om det..enkelt og greit...nvidia sine 8xxx serie kort var ikke til å skryte av i starten de heller

    Nå er jo ikke 8800GT kortet fra nvidia særlig gammelt da, jeg fikk mitt nvidia kort en uke før ati kortene kom i salg, så det er ikke det gamle 8800gts kortet jeg tenker på ...

    Amd driverene blir forhåpentligvis bedre etterhvert, men amd burde absolutt stå på for å gi ut drivere/beta drivere som retter slike feil fortest mulig, ellers blir det nok tilbake til konkurenten ved neste handel..

  9. Vet jeg er i galt emne nå, men 8800GT til 1561,- er nok et bedre kjøp(Link). :p:) Dog ikke på lager noensteder. :(

    Kan si meg enig med deg der, dersom det er annet en benchmarker som gjelder..

    Jeg hadde ett 8800gt OC og dette spilte både HL2 og Crysis knirkefritt, mens 3870CF derimot ??

    ett eller annet skjer mellom hver gang hl2 spillet laster på nytt, det står lenge og bare hakker om det skyldes skjermkortet vet jeg ikke ,men jeg merket ikke noe til dette når jeg brukte nvidia kortet, i crysis er det veldig mye flashing i bakgrunns bildet med 3870CF dette var heler ikke noe problem med nvidia kortet,

    jeg har innstallert ati crysis fixen, men det blir ikke noe bedre her hos meg

    så nå har jeg 2 ati kort som "knuser nvidia kortet i benchmark, men nvidia kortet knuser ati kortene i spill :hrm:

  10. Nå har jeg fått testet hva mine 3870 kort er gode for, og jeg scorer nesten 19000 i 3dmark 06,

    men jeg har overklokket kortene endel, men det ser klart ut at det er overklokking av prosessor som gir mest utslag. jeg kjører cpu på 3,8ghz under benchmark..

    skjermkort på 850/1240..

    rettelse: gjorde sikkert en feil ved å overklokke bare ene kortet

    nå er begge kortene satt til 860/1281

    og fikk da 19500 poeng

    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4201996

  11. Jeg har LG 245 skjermen og syntes den er glimrende til spilling , jeg har sammenlignet side om side med en nyere skjerm med TN panel og 2ms forsinkelse, og syntes ikke denne kunne sammenlignes ved spilling.

    LG skjermen var både lysere og klarere.

    Ser man bort i fra spill hadde TN skjermen noe bedre farge dybde og kansje noe bedre sort nivå, men om dette skyldes glossy skjermen på denne er jeg usikker på, men glossy skjemen får bilde noe kornete karkter som var plagsomt ved spilling..

  12. 2 cents

     

    Testresultatene er overraskende for å si det mildt. Jeg har foretatt er svært uformell test av ytelsen til et program jeg bruker ofte.

     

    Program: Stata. For spesielt interesserte gjelder dette en kjøring av 3 såkalte probit-modeller med beregning av tilhørende marginal effekter. Antall observasjoner i kjøringene er ca 10 000. Stata-versjonen jeg kjører er en-trådet, dvs den klarer ikke å utnytte seg av flere kjerner.

     

    Hardware er identisk (dual-boot xp og vista): [email protected] med 2GB ram, på Raptor-disker.

    Begge OS-installasjonene er ”modne” i betydningen at det er installert mye programvare på dem og begge er flittig brukt. Så en eventuell ny-installasjons-effekt er ikke veldig viktig.

     

    Beste tid XP: 58 sekunder

    Beste tid Vista: 38 sekunder

     

    Vista vinner, uten at jeg insinuerer at dette er den hele og fulle sannhet.

     

    Men, samme test på min jobb-pc (vista med 1 GB ram) bruker lengre tid enn xp. Vista-ytelsen er tydeligvis preget av en terskeleffekt der minne er svært viktig.

     

    Når det er sagt så føles xp mer responsivt enn vista, uten at jeg føler noe ventestress av den grunn. Poenget er at det er litt tynt å basere dommen over ytelsen til vista på en test.

     

    IP

    Her er du inne på noe vesentlig , vista brukere med mye ram opplever vista som mer responsiv og i flere tilfeller hurtigere en xp, jeg ble også overasket da jeg sammenlignet vista vs leopard og ubuntu 7.10, på både mac pcèn og min stasjonære pc oppleves vista som mer responsiv, vista var klart hurtigere å starte opp en ubuntu på min stasjonære pc, mens leopard er den hurtigste av alle, dette skyldes trolig EFI biosen til apple..

×
×
  • Opprett ny...