Gå til innhold

Svenn-Erik

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svenn-Erik

  1. har en maskin stående som server, som jeg har koblet et PCB kort til, en slik parallell port styrings enhet (slik at du kan skru av og på ting via Parallell porten via pc)

     

    skulle prøve dette her forige dagen, men får masse feilmeldinger, som;

    untitled.bmp

     

    Er ikke det mulig og gjøre via RDC? (remote desktop)

     

    Hei,

     

    Test med et annet remote program. Hvor du tar over maskinen istedet for å bruke windows sin innebygde terminal løsning.

     

    Bruker selv radmin og er fornøyd med det, men det koster noen kroner. (www.famatech.com). Finnes garantert noen gratisprogrammer som gjør denne jobben like bra eller bedre.

     

    \Svenn-Erik

  2. Stemmer, skrur du av NAT så må du ha en router til. Jeg fikk inntrykket av at du hadde en annen router stående på nettet. (Hvis du hadde hatt det ville den fått en 10.0.*.* adresse).

     

    Jeg husker ikke helt alle innstillingene, men jeg antar at du må åpne HD210 for traffikk som kommer utenifra. Sjekk om den har en DMZ som du kan åpne for trafikk FRA nettet.

     

     

    Svenn-Erik

  3. Et ganske stort problem i norge er at kobbernettet i norge begynner å bli gammel. Mye dårlig kobber ute å går og derfor er muligens telenor redde for å prøve å pushe for mye data på de før de faktisk må.

     

    Du har et poeng. Er det ikke litt merkelig at vi har en av verdens høyeste kostnad på fasttelefoni... Jeg trodde at abonnement prisen skulle dekke en del vedlikehold og oppgraderinger, men jeg tok visst feil... Skal vi ha noe nytt så må du betale for det igjen og igjen.

     

    Sitter her med ISDN satsningen til Telenor friskt i minnet. Den kom lovlig sent for private, samt at denne teknologien ble "melket" for alt den var verdt før de i det hele tatt gadd å sette i gang med ADSL. Og nå må vel denne satsningen lønne seg før vi får noe nytt igjen.

     

    La oss bare håpe at de lærte leksa med nedlastningsbegrensninger en gang for alle...

     

     

    Litt off topic, beklager det.

     

     

    Svenn-Erik

  4. Hei, noe av det samme her hos meg. Du må deaktivere NAT på Ericssnon modemet, som også er en router.

     

    Du logger deg inn med tele2/2elet også skrur du av NAT. Da skulle ting fungere.

     

    Du kan hente ned brukermanualen herifra : http://at-informatica.com.ar/download/HM21...er_Guide_r2.pdf

     

    Det skulle hjelpe.

     

    Søk også på forumet her om oppsett av routeren mot Tele2, du finner masse info.

     

     

    Svenn-Erik

  5. Ikke lett dette, men jeg tror jeg ville gjort som en her foreslo :

     

    1 skru ut hovedkortet ditt, legg det på en overflate som ikke leder strøm. Hvis du har en normal HK pose så skulle dette funke fint, gjort det i mange år. Eller en treplate eller.no.

     

    2 Pass på at du ikke står på et teppe når du gjør sånne ting, plugg PS i veggen med jord og ta på metallet, vips så er ikke du lenger statisk og kan behandle HK også.

     

    3 Plugg i STRØM og la CPU med vifte sitte på HK, plugg i høyttaleren hvis HD ditt ikke har innebygget høyttaler. (Det spiller ingen rolle hvilken "vei" denne står, den spenner seg over 4 pinner).

     

    4 Lokaliser (se i manualen for HK) power knappen/pins. Kortslutt de to pinnene med, f.eks., en skrutrekker eller monter reset/power knappen din.

     

    Nå skal HK starte opp hvis alt fungerer normalt. Starter vifta på CPU?

     

    Hvis vifta på CPU ikke starter så kan det hende at PS din har tatt kvelden (det håper vi da på). Se om du klarer å få lånt deg en å teste med. Pass på at den du låner er kraftig nok 300W+.

     

    Hvis vifta ikke starter så prøv å ta ut CPU, er litt usikker på om du får noen feilmelding eller får startet opp i det hele tatt uten den, men du kan jo prøve allikevel.

     

    Hvis vifta starter så skal HK nå rapportere at det mangler RAM med et pipemønster, skru av og sett i EN rambrikke.

     

    Etter at du starter opp igjen så skal maskinen pipe igjen, denne gangen er det skjermkort den griner etter. Sett inn skjermkort og start opp igjen.

     

    Hvis alt er bra så langt så kan du begynne å koble til resten av utstyret, en ting av gangen.

     

    Hvis du har fått et virus som sletter BIOS så er jeg blank på det området, men jeg tror ikke feilen ligger der.

     

    Mest sannsynlig så er det PS som er ødelagt. HK tar jo også plutselig kvelden innimellom. Du kan ha hatt en ledning i klem i kabinettet, brudd i en HD/floppy ledning, osv, osv.

     

    Også har du ikke sagt noe om du har overklokket systemet ditt... Det kan også være en kilde til problemet ditt.

     

     

    Vel, dette oppsummerer jo også en del som er sagt allerede. Men lykke til uansett.

     

     

    Svenn-Erik

  6. Hva med å kjøpe to AP'er og en overdimensjonert antenne? Sett antennen på det ene AP og sikt deg inn på den andre lille antennen på motsatt side.

    Også bridger du de to nettene sammen. (Du trenger router i den ene enden og switch/hub/router i den andre)

     

     

    Litt usikker på prisen på en slik antenne... AP med bridge funksjonalitet kan du sikkert plukke opp for rundt 1000-lappen. Kan bli dyrere med mulighet for ekstern antenne... Også kan det lønne seg å kjøpe like AP'er til en bridge da dette letter konfigurasjonen noe...

     

    Husk å sikre forbindelsen med MAC adresser og WEP.

     

    Hastigheten blir alt i fra 0-54Mbit alt utifra om det funker, og hvilket utstyr du kjøper. (I praksis så vil du få alt fra 0-18Mbit ca. pga. sikkerheten og overhead på den trådløse)

     

     

    Svenn-Erik

  7. Takk for svar! :)

     

    Sendte mail til komplett og i går kveld som jeg fikks svar på i dag, og de mente det samme ja (router oppe og switch nede), så prøver det.

     

    Magikern: Alle routerne jeg har sett har innebygd 10/100 switch, også den til 300 kr

     

    var ikke egentlig helt det jeg tenkte på, hvis du først har en router oppe og trekker en kabel ned som så skal deles en gang til tror jeg at du må ha en ethernet til ethernet router (altså IKKE en bredbåndsrouter), men det er mulig at jeg tar feil.

     

    Nei, du tar feil. Hvorfor skal han ha enda en router bare fordi at han trekker en kabel til et annet rom?

     

    Godt poeng, men en grunn til dette kan være en trådløs konfigurasjon (ikke aktuellt her, men allikevel) her kan det lønne seg å skille ting fra hverandre med tanke på konfigurasjon og tilkobling. Spes hvis man bruker en bridge funksjon over litt avstander eller mellom etasjer.

     

    En helt annen diskusjon.

     

     

    Svenn-Erik

  8. En liten gjetning fra min side, regner kanskje med at du har testet dette, men la gå..

     

    Er du sikker på at filene ikke ligger i en "hidden folder" og at du har markert for at windows ikke skal vise gjemte og system-filer? Det er bare en mulighet.

     

    Hvis du logger deg på med en annen bruker, eller har en korrupt brukerprofil så vil også filene bli gjemt for de andre brukerne. Det finnes løsniger på dette også, men i skrivende stund er jeg ikke kar om å huske det. (Dette har med sikkerheten på XP). (Er litt usikker på hvordan denne funkerer på XP Home).

     

     

    Svann-Erik

  9. Hvis du har mistanker... Hva med da å hente ned oppdaterte virus definisjoner fra norton og brenne disse på en CD. Så booter du PC'en med Norton AV og scanner maskinen fra DOS.

     

    Dette tar knekken på mange viruser som hindrer installasjon av Norton, etter scanningen så installerer du NAV på nytt og henter ned oppdateringene via LU og scanner fra windows.

     

    Hvis du har mistanke om noen spesifikke virus så finnes det mange reparasjonsfiler gratis tilgjengelig på www.symantec.com, husk å starte i sikkerhetsmodus (safe mode) på XP eller hva nå du bruker før du kjører den spesifikke scanneren.

     

     

    Svenn-Erik

     

    PS.: Å share ut HD'er for scanning via nettverk kan være riskey bussiness fordi mange virus sprer seg via shares, du er herved advart.

  10. En router gjør egentlig det den sier den ruter trafikken mellom to forskjellige subnet.

     

    En bredbåndsruter, kalles det fordi den har programvare som kan logge deg automatisk inn på f.eks. ADSL, ruter trafikken fra den innebygde switch'en til WAN porten (altså til modemet).

     

    Å koble til en switch på en av portene på bredbåndsruteren skal ikke by på noen problemer. (Litt eldre utstyr kan være litt problematisk, for noen av dem krever uplink/downlink funksjonalitet. Dette står i såfall beskrevet i manualene som følger med.)

     

    Hvis du skal kjøre en router <-> router konfigurasjon så må du huske at en router ikke kan rute trafikk på samme subnet. Så hvis den en routeren har f.eks. n.n.0.n (192.168.0.1) så må den andre routeren kjøre på n.n.1.n (eller noe annet). Kabelen må da gå fra ethernetporten fra den ene routeren til WAN porten på den andre.

     

    Løsningsforslaget til komplett.no virker som en veldig grei løsning spør du meg. (Litt lang melding for å være enig... :) )

     

     

    Lykke til!

     

     

    Svenn-Erik

  11. Vet ikke helt hva som skjedde selv, for jeg bestilte en slik en:    

    512MB DDR PC3200 400MHz Value CL2,5 5ns AluminiumHeat Spreader 2,5-2,8V, GE5123200B

    Men når jeg åpnet esken så lå det unektelig en golden dragon brikke der, med gull-innpakning og rød fløyel! Og røde lysdioder på brikken!

     

    Helt korrekt :)

     

    Min brikke ble bestillt som det samme og kom med høyere spesifikasjoner og på fløyelspute.

     

    Min brikke er sendt i retur, men den hadde CL2 4ns ram og PC3700 spec.

     

    Jeg antar at det er noen som ikke helt vet hvilke brikker de sender ut, hyggelig det... For mottageren i allefall... :)

     

     

    Svenn-Erik

  12. Vet ikke helt hva som skjedde selv, for jeg bestilte en slik en:    

    512MB DDR PC3200 400MHz Value CL2,5 5ns AluminiumHeat Spreader 2,5-2,8V, GE5123200B

    Men når jeg åpnet esken så lå det unektelig en golden dragon brikke der, med gull-innpakning og rød fløyel! Og røde lysdioder på brikken!

     

    Helt korrekt :)

     

    Min brikke ble bestillt som det samme og kom med høyere spesifikasjoner og på fløyelspute.

     

    Min brikke er sendt i retur, men den hadde CL2 4ns ram og PC3700 spec.

     

    Jeg antar at det er noen som ikke helt vet hvilke brikker de sender ut, hyggelig det... For mottageren i allefall... :)

     

     

    Svenn-Erik

  13. Vet ikke helt hva som skjedde selv, for jeg bestilte en slik en:    

    512MB DDR PC3200 400MHz Value CL2,5 5ns AluminiumHeat Spreader 2,5-2,8V, GE5123200B

    Men når jeg åpnet esken så lå det unektelig en golden dragon brikke der, med gull-innpakning og rød fløyel! Og røde lysdioder på brikken!

     

    Helt korrekt :)

     

    Min brikke ble bestillt som det samme og kom med høyere spesifikasjoner og på fløyelspute.

     

    Min brikke er sendt i retur, men den hadde CL2 4ns ram og PC3700 spec.

     

    Jeg antar at det er noen som ikke helt vet hvilke brikker de sender ut, hyggelig det... For mottageren i allefall... :)

     

     

    Svenn-Erik

  14. Hvor får man tak i Geil Golden Dragon? Tror det ikke før jeg får se det!

     

    Jeg vet Hattelco (de selger ikke til sluttbruker) har fått de inn, måtte returnere min 512 GD pga. feil. Brikken hadde store problemer med å kjøre på 100/166Mhz. Problemer med post. 200+ Mhz gikk forbi post men XP nektet å installere.

     

    Etter at XP var installert så ble brikkene testet igjen, samme problem på 166, 200+ gikk en stund men resulterte alltid i BS.

     

    Regner med at det er unødvendig å si at brikken ikke fungerte helt etter forventningene, den er nå returnert, i vente på en ny brikke.

     

    Inpakkinga er kul/flott og har en rå showoff faktor, men mangler i bunn og grunn beskyttelse mot statisk elektrisitet der den kommer "ubeskyttet" pakket inn i gull og fløyel...

     

    Gang alle Mhz med 2 eller la vær, men la meg slippe noen kommentarer.

     

     

    Svenn-Erik

  15. Quote:



    3. Uansett så får folk gjøre det dem selv synes er best. Det er egentlig idiotisk å forsøke å dytte f.eks. min mening ned i halsen på andre når det gjelder denne saken. "GJØR HVA DU SELV SYNES ER BEST!!!(selv om det er det motsatte av det jeg synes. Det bryr meg omtrent midt på leggen."



     

    Som om jeg skulle sagt det selv!

     

    Men allikevel så setter teknikken bak DivX en stopper for en del subjektive meninger. Man bruker en PC, den setter grenser for den visuelle kvaliteten.

     

    Hvis jeg tar av meg brillene så ser jeg filmer like bra/dårlig på monitoren som jeg gjør på TV'n, om jeg får med meg noe? Vel, det har vel også noe mellom øra å gjøre, men det blir en litt annen diskusjon.

     

    TV eller PC? Same shit, diffrent wrapping.

     

     

    Svenn-Erik

  16. Quote:


    P.S. til de som absolutt må se på divx på pcen, det er annbefalt å sette ned oppløsning til laveste (640*480) for at bildet skal bli så bra som mulig.


     

    Ehh... Her faller jeg litt av lasset tror jeg... For hvis du setter ned oppløsningen så vil størrelsen på skjermen din være den samme, kvaliteten på DivX være den samme, skjermkortet er fortsatt det samme... Så man ser vel ingen forskjeller i kvaliteten.

     

    Hvis man derimot setter opp oppløsningen og viser bildet i et vindu blir kvaliteten upåklagelig (fordi feilene blir "små" i det litte vinduet), men samtidig vanskeligere å se.

     

    DivX vil se bedre ut på TV enn på en monitor, det er ikke rom for diskusjon der. En TV er også bygd opp annerledes enn en monitor, med et annet formål. Nemlig å VISE LEVENDE BILDER. Monitoren din er beregnet på bilder som står stille og ikke film.

     

    Jeg vil nok heller bruke 200 spenn på en original DVD plate enn å bruke timer på å hente ned en elendig DivX fra nettet. Kvaliteten på DVD'en er i allefall (stort sett) upåklagelig. Og hvis du i tillegg vil ha bra DVD kvalitet på PC'en kjøp også et eget dekoderkort for MPEG(DVD).

     

     

    Let the flaming begin! :smile:

     

    Svenn-Erik

  17. Jeg vil ikke skremme noen, men jeg tror dere heller vil få igjen pengene dere har brukt enn å få noen kort/CD-Brennere i posten.

     

    Personlig ville jeg nok hatt igjen pengene mine hvis jeg har sendt over 200 SMS til dette greiene.

     

    Problemet er nemlig at denne typen konkurranser ikke er lov, og den strider mot markedsføringsloven og sikkert en del andre lover, regler og forskrifter. Jeg kan jo nevne en sånn lov med en gang, også kan dere selv gå til lovdata.no å finne frem resten i markedsføringsloven.

     

    Markedsføringslovens regler om utlodninger jfr. lov av 16.juni 1972 &5 er for eksempel et godt setd å begynne. http://www.lovdata.no/all/tl-19720616-047-001.html#5 Loven sier dette :

     

    "Det er forbudt i næringsvirksomhet å søke fremmet salget eller kjøpet av en eller flere varer, tjenester eller andre ytelser ved å sette i verk utlodning eller annen foranstaltning der tilfellet helt eller delvis avgjør hvem en fordel (gevinst, belønning, premiering eller annet) skal tilfalle."

     

    Med det samme jeg er i gang... Utdrag fra Lotteriloven http://www.lovdata.no/all/tl-19950224-011-003.html

     

    "§ 5. Lotteriers formål

    Lotteri kan bare avholdes til inntekt for et humanitært eller samfunnsnyttig formål.

    Første ledd gjelder likevel ikke for lotteri i møter hvor allmennheten ikke har adgang, når lotteriet ikke er hovedhensikten ved møtet."

     

     

    Med det samme dere er inne på lovdata.no så kan dere jo søke på lotteriloven å lese litt der også. Det er ikke umulig at dette tom. kan være straffbart...

     

    Også kan noen kanskje stikke fingern i jorda og spørre seg selv om de føler seg lurt av denne type "konkurranse"...

     

    For å oppsummere litt så var det over 2500 SMS på de 5 -FEM- øverste plassene eller noe. Tenk selv igjennom hvor mange som er UNDER disse plassene... Jeg vil tippe de har penger nok til å kjøpe Radeon kort til de 20 som har sendt inn flest SMS, og ikke bare førstemann...

     

    Til alle dere som har brukt penger på dette; kontakt forbrukerrådet. De vil kunne hjelpe dere ang. denne svindelen (det er det er).

     

    Hvis noen sier dette er lovlig... vel... da starter jeg eget firma!

     

    Lykke til, uansett utfall!

     

     

    Svenn-Erik

     

    _________________

    Jada, jeg har PC, men jeg gidder ikke å skryte av den her... (Den er nemlig ikke'no å skryte av!)

     

    [ Denne Melding var redigert av: Svenn-Erik på 2002-09-23 15:30 ]

  18. Quote:


    Den 2002-09-18 08:42, skrev hårek:

    Ser ut som denne diskusjonen blander to ting:

    1. Rask HD / sløv CD på samme kabel. Dette kan bety at HD vil bli tvunget til å bruke en sløvere protokoll? Dette skal ikke være noe problem, men kan ha vært det en gang i tiden med visse kontrollere.


    2. To HD'er på samme kabel. Eneste problemet er at man får dårligere ytelse enn forventet når man kopierer mellom diskene, fordi data ikke kan gå direkte fra disk til disk men må mellomlagres i et buffer.


     

    1. K, det gikk kanskje ikke så klart frem av posten min at det med treg CD har en sammenheng fra "gamle" dager. Uansett, så kan jeg jo prøve å teste litt selv. Må uansett åpne maskinen å ta ned et RAID pga. en (ARGHH igjen!) defekt IBM disk.

     

    2. Helt korrket, ingen tvil om det.

     

    Jeg tillater meg å legge til litt... :smile:

     

    Hvis man også har dette med kanaler i bakhodet, husk at Windows liker å ha en swap fil. Jeg vil tippe at en swap fil på en annen disk enn den du bruker til å starte programmer fra vil ha en positiv effekt på hastigheten. Hvis jeg tar feil mhht det med ny HD/gammel CD på samme kabel.

     

    Til deg som kommenterte at en kabel har 80 pinner og at HD'en kun bruker 40 av disse slik at hver sin enhet har et kabelsett. Såvidt jeg vet så er kablene laget med en struktur som hindrer støy, man har en signalkabel, ved siden av denne har man en jordet(?) kabel så signalkabel. Det er som å ha en midtrabbat mellom alle filene på E18 for å forhindre kollisjoner. ATA66 trenger ikke "spesialkabel" men ATA100/133 trenger det for å oppnå full effekt.

     

     

    Jeg tror jeg jammen også har lært noe av denne diskusjonen gitt! :smile:

     

     

    Til deg som lurte på hvordan du skal koble til... Jeg håper du har tatt et valg! :smile:

     

     

    Svenn-Erik

  19. Quote:


    Den 2002-09-17 15:17, skrev germ:

    Quote:


    Den 2002-09-15 20:25, skrev germ:

    Siden de har 500+ på lager, og ikke har så bra pris på det (Det har de tross alt ikke!, finner endel billigere ti4600kort rundt om kring) så kan det godt være de skal ha det til en J*ævelpris til uka!?



     

    HAHA!! Hva sa jeg.. 3195,-!! hehe..

     

     

    Tja.. siden til komplett sier da vitterlig 2195,- og ikke 3195,-

     

    Så det er vel ikke så ille likevel da, selv om det kanskje ikke er en fullblods TI4600?

     

    Svenn-Erik

  20. Jo, det er slik.

     

    Hvis du putter en treg CD-ROM sammen med en rask HD så vil HD'en din 'jekke seg ned' noen hakk for å tilpasse seg omgivelsene.

     

    Hvis du putter en rask enhet, kan også være en nyere CD-ROM/DVD, sammen med HD'en så går det nok bra.

     

    Hvis du har mulighet så kan du jo eksprimentere med oppsettet ditt og måle hastigheter med forskjellige konfigurasjoner.

     

    Er ikke sikker her, men jeg tror ikke IDE klarer å sende/motta fra to enheter på samme kanal (kabel) samtidig uansett (mellom kanalene er jeg usikker).

     

    Det første oppsettet virket greit, hvis det går tregt kan du jo oppgradere til en nyere CD/DVD enhet hvis budsjettet tillater det da.

     

     

    Svenn-Erik

  21. Tregt? På 2400bps? Neida, jeg husker fortsatt mitt første på 300bps... Og ren skjær glede når 1200bps modemet kom i hus!

     

    300bps egnet seg såvidt til tekst. Husker at det å hente ned bilder tok EVIGHETER, men på en annen side så er det ikke alt som ser like kult ut på en CGA skjerm (4 farger) heller da... :smile:

     

    Men det var gøy så lenge det varte da!

     

     

    Svenn-Erik

  22. OK, bare for å klare opp litt i en ellers litt merkelig diskusjon.

     

    Det er stor forskjell på AVANSE og FORTJENESTE...

     

    Avansen din skal dekke alle utgiftene. Fortjenesten er det du sitter IGJEN med.

     

    Altså, driver du en butikk og har latterlig liten avanse så taper du antagelig på defekte varer som kommer i retur. Men gi dette en tanke :

     

    Hvis en butikk opererer med høy avanse så taper man antagelig ikke penger på en retur. Eneste kostnader her er porto til/fra whatever. (man får mindre fortjeneste på produktet.)

    Men hvis en butikk opererer med lav avanse så kan man også anta at volumet er mye høyere (omsetningen) på de varene man selger. Man kan derfor kalkulere med at f.eks. 5 varer dekker 1 defekt retur. Altså så kutter man den avanseposten på varen og man kan selge produktet litt billigere.

     

    Hva slags returordninger produsenter, forhandlere, butikker opererer med er også vidt forskjellig. Men en kan gå ut ifra at en som selger for millioner i uka antagelig har billigere retur enn en som selger for noen tusenlapper.

     

    Svenn-Erik

  23. Quote:


    Vil nok ikke skje noe... /s er vel ikke en bryter for copy er det d da?


     

    Ingenting som heter /S på COPY. Men hvis man bruker XCOPY så skjer følgende :

     

    /S vil søke igjennom alle dir's fra katalogen du kjører fila i. Står du f.eks. på root (c:) så vil du med denne ta med hele disken. (Unntatt tomme kataloger, med /E tar du med alt)

     

     

    Svenn-Erik

     

    Så rart man husker så mye fra DOS ennå... :smile:

  24. Hei,

     

    Jeg skjønner ikke helt poenget her, jeg har jobbet en del med montering av PC'er, riktignok lenge siden, men allikevel fortsatt relevant.

     

    I min tid som PC montør hente det innimellom at det kom en og annen prosessor med bøyde ben. Disse ble sendt tilbake til Intel den gangen, ingen spørsmål. Andre komponenter hadde også feil, sånne ting MÅ man regne med, og de er garantert tatt med i kalkylen ved prissetting.

     

    Dette var dog "gamle" dager (386/486), men jeg vil tippe at det fortsatt er en del feil % på alt utstyr i dag også.

     

    At du satt prosessorviften feil, og ødla kjernen er et kjempeproblem for deg, fordi PSdata ikke vil ha noen mulighet for å få dekket opp dette fra sin levrandør. Som igjen gir deg problemer.

     

    Å instruere deg i å teste prosessoren selv med bøyde ben er ikke noe jeg ville anbefale noen som skal montere en PC, med mindre du vet hva du driver med når du skal rette opp pinnene på prosessoren.

     

    Jeg ville gjordt som de andre her sier, kontakt PSdata på en HØFLIG (viktig) måte, henvis til vedkommende som ba deg teste prosessoren allikevel.

     

    Hvis PSdata er i nærheten av service/supportnivået som nesten alle her sier, så er jeg sikker på at dere kan finne en minnerlig ordning. En ordning som betyr at du ant. må ut med noen kroner for en ny prosessor og PSdata dekker resten.

     

    Ønsker deg i alle fall lykke til, og håper at folk slutter å flame deg.

     

     

    Svenn-Erik

×
×
  • Opprett ny...