Gå til innhold

blitzen

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blitzen

  1. Har hatt min i snaut to uker nå, men etter tre-fire dager begynte LG-skjermen å få grønne kanter på venstresiden og øverst. Det er en jobbmobil, og jeg sendte en mail til leverandøren. De sender ny, og sa også at Huawei har sagt til dem at ingen leverandører får telefoner med LG-skjerm lenger. De sa også at Huawei var godt kjent med problemet. Fint løst, og jeg sender bare inn den jeg har nå når den nye er ferdig satt opp.

    • Liker 1
  2.  

     

    Noen som bruker Tv2 sport appen på Edge ?

    Vet at denne appen ikke er bra på android telefoner, men på edge "fryser" bildet i 9 av 10 tilfeller og du må resette appen ...

    Andre som opplever lignende ?

     

    Til sammenligning er samme App helt fantastisk på Iphoner

    På min Note 4 fungerer appen utmerket.
    Rart...

     

    Syns ikke det er rart. Aldri hatt trøbbel med den appen jeg heller.

  3. Har hatt denne klokka i halvannen uke nå, og må si jeg er meget godt fornøyd. Greier fint to døgn på en lading med mitt bruk. Offline musikk funker bra selv om det er litt knotete å overføre sanger. Dog har vel de fleste et kvarter i livet sitt å sette av til det. Foreløpig er det bare Runkeeper av treningsappene som har offline støtte slik at man kan legge igjen telefonen hjemme når man skal ut å trimme flekset. Flere kommer nok etter hvert. Vurderte Gear S også, men tenkte Tizen, nei takk. Har tro på at Wear kommer til å vokse mye i løpet av kort tid.

  4.  

    Noen som vet om Ekjøp har fått inn noen case av noe slag til Note 4? Det er sjappa som er enklest for meg å svippe innom etter jobb. Ser ikke noe i nettbutikken deres, men det kan jo hende butikkene har tatt inn noe allikevel.

     

    Varierer nok fra butikk til butikk hva de tar inn. Vet i alle fall om noen som har Viewcover til Note 4.

     

    Off topic: profilbildet ditt plager ikke meg (selv om det er Arsenal), men spørs om du blir bedt om å endre det etterhvert. Hvis ikke reglene har forandret seg i det siste, så var det ikke lov å ha animasjon i profilbildet / avatar.

     

    Skal fikse profilbildet. Takk for info :)

  5. Etter et par timer fikling må jeg si at dette er en betydelig oppgradering fra S4+ som jeg har brukt fram til nå. Har forsåvidt vært fornøyd med den, men Note 4 er i en helt annen liga. Det tok fem minutter før jeg syns skjermen på S4 var liten :). Kona har iPhone 6 plus, og for en gangs skyld syns jeg Samsung kommer vesentlig bedre fra det med hensyn på design og ikke minst hvor behagelig mobilen er å bruke.

    • Liker 1
  6.  

    Bestilte hvit fra Komplett i dag. Står at den er bekreftet inn allerede i morgen så da er det bare å hive seg i bilen å komme seg til pick up point så fort som mulig. Går fra S4+, som er en god telefon, men gleder meg allerede til større skjerm og S Pen :thumbs:

    Bestilte fra Komplett på lørdag. Da stod det at den var bekreftet inn på søndag med antatt utsendelse samme dag. Antok at jeg kunne dra innom på Vinderen mandag da. Mandag var den fortsatt bekreftet inn, men antatt utsendelse tirsdag. Luktet at de de drev på med datoflyttingstrikset. Ringte. Joda de ville få inn 3 stk på tirsdag. På spørsmål om jeg da var en av de tre som fikk så fikk jeg vite at jeg var nummer 31 i køen og nok ikke ville få noe før langt ut i november! Det er nå siste uken 4 butikker som har lurt meg med å si at de har eller får i morra. Når jeg sjekker så er datoene flyttet til langt ut i november. Dette gjelder Siba, Komplett, Netshop og Advance. Møkkabutikker.

     

    Tviler ikke. Vel jeg får ta det som det kommer. Har jeg ventet så lenge kan jeg vente litt til. Selv om jeg gjerne skulle hatt den med meg i bagasjen når jeg drar en uke til varmere strøk på fredag...

  7. Jeg savner en klar definisjon av begrepet "visningsopplevelse". I denne undersøkelsen kan det virke som det er synonymt med skjermstørrelse og da ville det vært en fordel om skjermstørrelse ble brukt. Tok et kjapt google søk på visningsopplevelse og viewing experience, og selv om jeg ikke fant noen klar definisjon av begrepet, så er det åpenbart at det ligger mye mer i det enn skjermstørrelse, som fargegjengivelse, kontrast, lysstyrke og tilpasning av innhold (f.eks. ved surfing på nett) og sikkert mer.

     

    Vindicator, du henviser til at noe er fakta uten noen som helst dokumentasjon. Det er vågalt og bidrar til det er vanskelig å ta innleggene dine seriøst. Hvis det er din mening du ønsker å uttrykke, så er det vel bare å skrive det da?

     

    OpenSource, du starter innlegg 233 med: "Noe av det vi liker absolutt best med Galaxy S II [...]". Hvem er vi? Snakk for deg selv så er det lettere å akseptere innleggene dine som bidrag i en diskusjon.

     

    For egen del syns jeg 3,5" skjerm er helt ok. 4" også for den saks skyld, og kanskje større også. Det er den totale opplevelsen ved bruk som er avgjørende for meg ved valg av telefon, altså ting som, men ikke begrenset til, stabilitet, usability (i mangel av god norsk oversettelese. Har sett brukerlighet bli brukt), tilgjengelig programvare, kamerakvalitet, tilgjengelig ekstrautstyr.

    • Liker 1
  8. Hatt min 4s 64 GB siden fredag og er strålende fornøyd. Smooth som forventet, kameraet virker veldig bra og skjermen er jo en drøm når man kommer fra 3Gs. Har heller ikke merket noe til batteriproblemene, og syns den greier seg minst like bra som 3Gs på det området.

     

    Fikk den som sagt på fredag, men uten sim-kort. På vei til sjappa for å fikse sim skulle jeg ringe en kompis for å juge litt (med 3Gs'en). Men den gang ei. Telefonen var stein dau. Tenkte det bare var å sette den i DFU eller recovery mode når jeg kom hjem, men der tok jeg feil. Fremdeles ingen respons fra den. Guds lykke at den nye allerede var i hus :)

×
×
  • Opprett ny...