Jump to content

Geir T

Medlemmer
 • Content Count

  392
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geir T last won the day on May 28 2018

Geir T had the most liked content!

Community Reputation

530 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. STALKER har en atmosfære og innlevelse som er helt unik. Nå begynner spillene å bli noe utdatert, men Call of Pripyat med diverse mods (især Absolute Nature 4, Absolute Structures, våpen mod etc.) ser fremdeles meget bra ut, på linje med Crysis 1. Anbefales!
 2. Du har misforstått poenget mitt, som var dobbeltmoralen og det politisk korrekte hykleriet i underholdningsbransjen. Noe av argumentasjonen din blir ganske absurd, for å være ærlig. Jeg gjør selvsagt ikke noe av å bli vitset om (som del av en gruppe) i seg selv. Derimot liker jeg ikke den splittende identitetspolitikken som gjennomsyrer underholdningsbransjen i disse dager, som i bunn og grunn er anti-vestlig og anti-normativ kulturradikal propaganda som har blitt gjort «mainstream». For øvrig er virkeligheten den motsatte av hva du påstår. Når hvite blir drept eller skadet av en «minoritetsperson» dysses fakta ned mest mulig, men når det er motsatt vei blir det alltid svære og langvarige nyhetssaker. Jevnfør Manshaus vs. knivmannen i Sarpsborg. Eller bare se den nylige terroraksjonen i England mot tre hvite homofile menn, utført av en muslimsk innvandrer. De egentlige motivene her ble stort sett mørklagt av norsk presse, den samme pressen som er sååå opptatt av toleranse og LGBTQI+. Mange hvite ble ofre for rasistisk blind vold under protestene i USA, men dette ble mørklagt og videoklippene ble ikke vist osv. Samtidig blir LGBTQ løftet fram og hyllet til enhver tid, og det er regnbueflagg overalt, men vi hører konstant om hvor "intolerant" Vesten er..sukk. Pussig at en del folk velger å konsekvent «misforstå» hva denne debatten egentlig handler om, dvs. angrep på ytringsfriheten og vestlig kultur via dogmatisk PK-propaganda. Man kan ta en sak i isolasjon (som denne artikkelen), og det virker ikke så ille eller overdrevet. Problemet er totalen av dagens PK-hysteri. Hvor vil det ende? Den digitale "bokbrenningen" har allerede startet, og vakre landemerker og kunstverk rives ned og ødelegges i store antall. Hva blir neste steg i den radikale kulturkampen?
 3. Ja, de får heller legge inn noen lavmåls vitser om hvite menn, som er omtrent den eneste gruppen det er fremdeles politisk korrekt å gjøre narr av (jevnfør den nye Star Trek-serien «Lower Decks», som et av talløse eksempel fra Hollywood og co).
 4. Enig i at Far Cry 1 fremdeles er best. Historien var engasjerende (på en 80-talls actionfilm måte), spillet hadde god fremdrift og mye variasjon ved at man både spilte mot mennesker og muterte vesener, og spennende maps/områder. Far Cry 1 hadde også det som skaper et skikkelig godt skytespill, dvs. en uhyggelig følelse av at noe illevarslende er i vente (dvs. "sense of foreboding"). Half-Life 2, Doom 3 og Doom 2016 hadde også dette, men ikke Doom Eternal og Far Cry 5. De sistnevnte spillene er meget gode, men var ikke full klaff for meg i hvert fall. Far Cry 5 var en grei spillopplevelse, men det blir for mange åpen verden-klisjeer, via gjentakende handlinger for å oppgradere evner og våpenbruk o.l. Når man har blitt litt eldre, og har full jobb og begrenset med fritid, så føler man at disse spillene ikke respekterer spillerens tid (dvs. mye repeterende fyllstoff som kun strekker ut spilletiden). Savner flere spill som Crysis 1, hvor fokuset var på å skape en best mulig semi-åpen verden med glimrende grafikk, god og aggressiv AI, gameplay som muliggjør varierte og ulike tilnærminger til hvordan man angriper fienden, og ødeleggbare objekter/miljøer(!!!). Noe sier meg at Far Cry 6 kommer til å bli nok et kompetent spill, som er "godt nok", men ikke noe mer.
 5. Drapstrusler og mobbing på internett brukes dessverre ofte av venstresiden som en bevisst taktikk. Dvs. i stedet for å møte legitim kritikk og ta en ærlig debatt, så kan man bare demonisere sine motstandere ved å reise opp noen stråmenn. I dette tilfellet så trekker man fram noen internett-troll, og deretter impliserer at andre som misliker spillet har de samme holdningene. For øvrig så elsker disse såkalte "venstreliberale" å spille offerrollen, fordi da kan man også få mer oppmerksomhet og selvpromotering via sine likesinnede i (størstedelen av) MSM. Hvorfor hører vi ikke om konservative personer som blir plaget på nettet? Akkurat ja.
 6. De ringte opp en journalist som gav spillet en delvis negativ anmeldelse, som er temmelig spesielt. Det handler vel mer om å skape en truende politisk korrekt atmosfære, hvor journalister føler seg tvunget til selvsensur.
 7. Vel, Obama var president i 8 år, og ble stort sett tatt i med silkehansker av MSM (CNN, NRK osv.) gjennom hele perioden. Det var flere skandaler i Obama-administrasjonen, men vi hørte knapt om dem i norsk presse, hvis i det hele tatt. BLM-ledere har forsvart voldsbruken i TV-intervjuer, se f.eks. FOX News m.fl. De har heller ikke tatt avstand fra plyndringen, hærverket og volden, så vidt jeg vet. De bruker også retorikk med voldsskildringer mot politi i sine slagord.
 8. Greit nok, og han slettet også tweeten. Ta en titt på hva prominente demokrater tvitrer, mye rart der også. Kritiser gjerne Trump uten å skape fiktive intensjoner og problemstillinger, men det irriterer meg at radikale utsagn og påstander fra den andre siden blir ikke tatt opp og problematisert. Hvis pressen skal være så moraliserende, så blir dette veldig hyklerisk. Hva med hvordan BLM (og deres ledere) forherliger og promoterer vold og hærverk, hvorfor skal disse være fritatt kritikk?
 9. Dette var en genuin feil. Han fant et klipp som han retweetet av andre årsaker, og fikk ikke med seg at noen ropte «white power» i bakgrunnen, og slettet det når det ble oppdaget. Trump trår i salaten og gjør feil, og jeg har ikke noe problem med at noen uttrykker kritikk for at han er slurvete (er faktisk enig der), men at han med viten og vilje promoterer såkalt «white power» er feil. Ettersom sysselsetting for afro.am. under Trump er den beste noensinne (fram til korona-krisen), og at Trump-adm. har hatt flere initiativ mot denne gruppen (opportunity zones, fengselsreform osv.), så må Trump være en «veldig dårlig rasist». Men som vanlig dysser demokrat/venstrepressen ned alle pro-minoritet initiativene til republikanere generelt, fordi pressen ønsker å være en PR-arm for demokratene (ie. identitetspolitikk). Hadde pressen også gått Clinton og Biden (og folkene rundt dem) langt nærmere i sømmene, så hadde folk blitt ganske negativt overrasket, for å si det slik. Men slik fungerer det altså ikke i dagens media.
 10. OK, vis meg hele klippet hvor Trump sier hva du påstår. Bevis at det du påstår er korrekt. Men det kan du ikke gjøre. Og måten du kommuniserer på, er IKKE verdig en moderator.
 11. Trump har aldri sagt at white supremacy er "flotte folk", her tar du feil - punktum. Hvis du refererer til Charlottesville, så snakket Trump om demonstrantene som var for og imot å ta ned statuene ("great people on both sides"). Trump snakket ikke om Antifa og de høyreekstreme her, hvis du ser pressekonferansen i sin helhet er dette helt åpenbart. Hvorfor skulle Trump kalle Antifa for "great people"? Det gir ingen mening, hvis man faktisk tenker seg om. Men her ser vi igjen problemet jeg har nevnt tidligere, mye av NRK og co sin dekning av am. politikk er "fake news" - i beste fall halvsannheter og selektive utdrag av virkeligheten, eller i verste fall ren desinformasjon og konspirasjonsteorier/propaganda (a la "Trump og Putin samarbeider for å undergrave am. demokrati"). En type "fake news" er når NRK og co tar et Trump-sitat ut av kontekst, og gir det en ny mening som ikke var der i utgangspunktet - a la hva jeg akkurat forklarte. Trump prater omtrentlig og upresist, så han har også seg selv å takke - men det unnskylder ikke NRK, CNN og co. NRK og norsk presse underkommuniserte at Charlottesville egentlig skulle ha markeringer for og imot fjerning av statuer, hvor vanlige og moderate mennesker møtte opp for å demonstrere. Dessverre ble demonstrasjonene kuppet av ekstreme grupperinger fra både ytre venstre og ytre høyre.
 12. Å kalle offentlig am. statistikk og FBI-tall som "rasistisk" (i et annet kommentarfelt), bare fordi disse viser at afro-am. er overrepresentert mht. volds- og ranskriminalitet i USA, og at dette åpenbart har en sammenheng med antall konfrontasjoner med politiet (uten at dette representerer det hele og fulle bildet), blir falskt og misvisende. Men jeg venter fremdeles på at du underbygger dine argumenter med fakta, kildebruk og forskning/studier, ikke bare sleivspark basert på fornemmelser.
 13. Og dette kommer fra en person som slenger ut falske anklager om "rasisme" og "høyreekstremisme" over en lav sko, så fort du møter litt motstand i en debatt. Javel, ja.
 14. Både ja og nei. I norsk presse kom først problematiseringen i forbindelse med opptøyene i Oslo. Jeg snakket her mest om den am. demokratpressen. Det tok et par uker før man begynte å snakke om faren for ny spredning, og pussig nok en drøy ukes tid etter opptøyene ser vi en ny oppblomstring - uten at dette settes i sammenheng, så vidt jeg har sett så langt da. Alt er relativt, men når man så det massive hysteriet som var i pressen rett før demonstrasjonene mht. folk som samlet seg på stranden, i kirker osv., i forhold til hvordan demonstrasjonene ble dekket, så er forskjellen enorm, det må man vel klare å se.
 15. Veldig godt poeng. Husk tilbake på hvordan NRK/CNN og co skapte mye hysteri i årevis om de "farlige Trump-velgerne", og prøvde å manifistere fram et voldelig opprør som aldri kom. Nå har vi anarkister, venstreekstreme, marxister sammen med forbrytere og kriminelle som herjer rundt i ymse byer, og bedriver herverk for milliarder av dollar, og tom. tar over en betydelig del av bykjernen til Seattle. Hvor er NRK og co nå? Neida, dette blir knapt omtalt på nyhetene i demokrat/venstrepressen, og hvis det blir dekket så gjøres dette på en bagetelliserende og nøytral måte. Hadde konservative og/eller Trump-velgere holdt på slik, så hadde vi hatt hysteriske spesial-sendinger fra NRK/CNN og TV2 døgnet rundt. Hykleriet fra MSM er helt enormt Husk også hvordan CNN, MSNBC og den øvrige demokratpressen spilte opp frykten rundt korona-viruset, men så fort titusenvis av folk tok til gatene i ymse amerikanske byer for "den gode sak", så var det plutselig slutt på den frykten - og i stedet hyllet pressen protestene som "viktig og riktig". Det tok flere uker før pressen begynte å ta spredningsfaren i forbindelse med demonstrasjonene på alvor. Og sannelig, nå så ser vi også en ny oppblomstring i USA. Jeg fatter virkelig ikke hvordan noen folk fremdeles ikke klarer å gjennomskue MSM, i hvert fall store deler av den (selvsagt finnes det gode journalister og aktører, men de er i et mindretall - f.eks. Dag og Tid her i Norge).
×
×
 • Create New...