Jump to content

Thobjo

Medlemmer
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3501 profile views
 1. Hva med å sette opp ftp? Om ikke finnes det slike småshady send store filer tjenester https://www.sendtransfer.com/
 2. Ok? Det var ett valg i menyen på settings ja nå i early access men virker som det ga ingen til negative følger uansett nivå og i går var det sagt at det skulle fungere med den nye nvidia driveren.
 3. Testa fersk driver igår, første crash i early access, la ikke merke til høgere fps. Er DLSS oppe og gå nå slik enkelte youtubere sier?
 4. https://www.google.com/amp/s/9to5google.com/2021/11/05/forza-horizon-5-cloud-gaming-xbox/amp/
 5. Bluetooth har vært crap tidligere, ikke helt sikker hvordan ståa er nå, kjøpte en sånn combo med offisiell trådløs adapter til PC og solgte controlleren for å få tak i. V2 elite er beste jeg har prøvd, bruker lite alle ekstrafunksjonene da.
 6. Ok kjekt med trådløs ja, nyetypen xbox controller med litt lavere latency er ikke så fryktelig dyr da?
 7. Man kan og alltid låne leaders car slik at ikke noen nødvendigvis stiller dårligere når en spiller sammen.
 8. Har elite v2 og synst den er fin uten å påstå at den er ett must, har du ingen drift/slitasje på din gamle slik at en kan sette ned dødsone og ha full presisjon så er jo den vel fortsatt kurrant? Det er utover det funksjoner som ekstra motstand eller extra triggers evt, eller en spesifikk layout om en foretrekker det tenker jeg.
 9. I forhold til Summit-FIen din så har jeg bare noe IFI greier der kan en stille buffer/latency i driver uten at jeg forsåvidt merker så mye
 10. Z1R-Gumbi, heeeftige greier utstyret holder deg iallefall ikke tilbake for håpe det er en innstiling ja, det er spot on i spill ellers?
 11. Kjører som smør, hvilket headset/lydkort/dac har dere som synst lyden er dårligere enn Horizon 4? Opplever det stikk motsatt her. Ser mindre bugs her og der men stort sett veldig bra, noe antydning til memory leak/smålugg om en holder på veldig lenge men det har jo blitt ganske typisk helt ved launch på nye spill. Accolades er noe uvandt men den car collector menyen er en helt klar oppgradering, slipper å memorere hva en har og ikke har, motorsport har det hus symbolet men nå har vi denne og det står owned på det en eiger, meget Nice
 12. Tviler, ser det ikke på den offisielle lista.
 13. Rakk en runde Goliath før det vart pause
 14. Kommer inn med å bytte region, på eget ansvar så klart
 15. Minner om discorden: Tenker det blir liv her på launch og ellers info, tips og triks Forza Norge Discord: https://discord.gg/FrnKtyS
×
×
 • Create New...