Gå til innhold

inflames662

Medlemmer
 • Innlegg

  274
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inflames662

 1. Driver å prøver meg litt frem med Fibaro lite. Dum som jeg var gikk jeg ikke for HC2 i steden.

  Noen som har noe tips i forhold til en Sirene jeg kunne koblet til denne. Tenkte litt på popp sin røykvarsler og sirene i ett, men da trenger jeg LUA som ikke lite har.

   

  Noen andre tips til hvordan jeg kan få en sirene til å styres via z-wave og Fibaro lite?

 2. Har nettopp handlet hos Datasentrum.no. En ganske ny nettbutikk som ligger i Stjørdal. Dvs de har en fysisk butikk der mens lageret sikkert driftes av noen andre tror jeg.

   

  Synes prisene var veldig bra på det jeg bestillte, skjermkort og noen andre småting. Billigere enn de fleste andre butikker, og rask levering. Andre som har testa butikken og har erfaringer?

 3. Hva skjer med tilbudet om gratis netflix ut året når man har spotify? jeg fant ikke dette tilbudet da jeg registrerte meg og fant ut at man måtte ringe netflix i etterkant. Når jeg så snakker med dem sier en teit amerikansk dame at det tilbudet gikk ut 4. oktober!!!!! jeg kontrer da med at det var merkelig siden netflix først ble lansert 17. oktober. da endrer hun plutselig dato og sier tilbudet gikk ut 23. oktober.

   

  Får være grenser på hvor elendig kundeservice man kan ha... Skal aldri putte en krone i netflix.

 4. Må si jeg ble mektig imponert over Dustin Home i dag. Jeg meldte meg inn hos dustin home og handlet en del helt i startfasen da de hadde gratis frakt for studenter og veldig gode priser. Disse tilbudene forsvant jo og det har gått 2 år siden jeg handla der sist.

   

  Her om dagen røk imidlertid den ene harddisken jeg kjøpe hos dem og Produsenten har 3 års garanti. Jeg regna med jeg måtte gjennom den vanlige mølla med å sende inn disken osv og vente på svar om det eventuelt gikk på garantien. Men neida... I steden stille dustin opp og tilbyr seg å sende meg en helt ny disk. Fikk valget mellom 2 disker, og begge var uansett bedre enn det jeg hadde.

   

  Så må bare takke Dustin for super service.....

  • Liker 2
 5. Har oppdatert maskinen med et Asus p8z77-v hovedkort og en intel i5 3570k. Når den starte opp så kommer jeg bare fram til windows logoen og så restarter hele maskinen. Noen som kan ha noe peil på hva som er galt? ssd disken hvor OS ligger er satt i den grå sata 6 gb porten. regner med dette er riktig?

   

  edit: av en eller annen grunn ser det ut som den tidligere C disken, altså intel SSD disken med OS er blitt til F disk. Noen som vet hva det kommer av?

 6. Til alle som sier at det "ikke hjelper å søke om ditten og datten". "Og dette skulle du tenkt på før du kjørte over fartsgrensen."

   

  Skrev en søknad jeg, fikk redusert fra 6mnd til 3mnd og 8000,- i bot. Fair deal for meg.

   

  Som noen har sagt, du har ingenting å tape på å sende inn en søknad.

   

  søkte også om det samme, men fikk ikke en dritt. Først da jeg viste til konkrete saker og forskjellsbehandlig gikk de med på å gi meg kjøreseddelen tilbake noen mnd tidligere. Men da hadde jeg ikke lenger bruk for den :p

 7. Med mindre du vil spille nye spill i 1024x768 med low-medium kvalitet, må du ha et dedikert skjermkort.

  Hvis hoppet fra Sandy Bridge- til Ivy Bridge-IGP er like stort som fra Clarkdale- til SB-IGP vil det være fullt mulig å spille moderne spill i 1366x768 med lave innstillinger.

   

  Da virker det jo veldig som jeg egentlig trenger skjermkort også. Regner jo egentlig med Sim City anno 2013 vil kreve litt mer enn hva sim city 2000 trengte tilbake i 1995. Skal jeg først starte opp å spille data igjen vil jeg jo ha ganske grei kvalitet. Samtidig må det finnes kjøleblokker for vannkjøling til skjermkortet og CPUen. Takler ikke støyende maskin.

 8. Sorry. Naturligvis. Det hadde jeg glemt. Har Asus P8P67 selv, og den har ikke Integrert Skjermkort.

  Men uannsett så kan han ikke bruke det skjermkortet han har nå.

   

  jeg hadde faktisk Pci ekspress skjermkort. kjøpte meg GeForce 7800GTX i 2005 :p Men det tok kvelden i fjor så nå har jeg bare noe dritt som ikke vil fungere. Som flere sier så lurte jeg mest på om det integrerte skjermkortet i Intel sine prosessorer ville holde for å spille Sim City.....

   

  Vente på teknologi kan man gjør til man er påmeldt harpetimer, kommer alltid noe nytt fram i tid.

   

  Nå har det seg slik at jeg ikke har bruk for noe bedre oppsett før Sim City kommer, så det jeg lurte på og som jeg egentlig har fått svar på er at det kommer bedre teknologier innen den tid som sikkert vil presse prisene nedover på det som finnes nå, eller jeg vil få bedre teknologi til samme pris senere....

 9. Da maskinen min begynner å bli nærmere 7 -8 år gammel tenkte jeg at det var på tide å oppgradere litt. Noen ting har jeg jo byttet ut, så det jeg trenger er ny prosessor, hovedkort og minne i første omgang.

  Spørsmålet mitt er da om jeg bør oppgradere nå eller heller vente et år?

   

  Maskinen brukes jo bare til enkel Windows behandling og litt video konvertering, men om et års tid tenkte jeg å kanskje teste ut litt spilling osv.

   

  Så hva mener dere? Bør jeg bare satse på en i5 prosessor og nytt HK eller kommer det noe nytt fra Intel i løpet av ett år som er hvert å vente på, eller som vil senke prisen på i5 eller i7 drastisk?

   

  Maskinen ellers er helt greit. Kjører ssd harddisk og relativt ny strømforsyning på 750 watt. har 4 gb ddr2 minne, men disse er vel bare å kaste? Bør vel kanskje ha nytt skjermkort også. de integrerte fra Intel er vel ikke noe tess til enkel spilling?

 10. Er utdannet innen tømrerfaget så er jo relativt avhengig av å ha førerkort for bil hvis jeg skal jobbe som tømrer.

   

  Du får ALDRI igjen lappen før. skal være ekstremt spesielle grunner. Jobbet som taxi sjåfør og hadde ikke sjangs.... Eneste jeg greide var å få igjen tidligere var kjøreseddel. Men gadd ikke mere taxi etter det uansett. grunnen til at jeg fikk igjen tidligere var forskjellsbehandling med konkrete eksempler

 11. Hva synes dere at en liter koster snart 14 kroner eller 15 kroner per liter? Diesel ligger litt under men kommer stadig nærmere og nærmere blyfri 95.

  Naturlig prisstigning kalles det. Og den har vært liten på drivstoff. For 20 år siden tror jeg det kostet 4-5 kroner for en liter bensin.

   

   

   

  der tar du feil. stod en artikkel om dette i avisen, og naturlig prisstigning tilsvarer en pris på ca 11 kroner i dag.

 12. Hei

   

  Skal kjøre fra Kristiansand til København og lurte på hvilken vei som er best. Har gratis billetter med båten til Hirtshals, så blir båten over dit. Har pleid kjøre Over Velje og ta broa, evnetuelt båten fra Ebeltoft til Odden, men jeg kan ikke forstå at det skal være så dyrt med den. Koster jo 399 danske hvis man bestiller tidlig for en tur som tar 45 minutter. Helt latterlig spør du meg. Broa koster jo 240 kroner ca, men er jo litt lengre å kjøre. Er vel billigere med båten da? synes uansett det er latterlige priser, når båten til hirsthals normalt koster 400 kroner....

 13. Her om dagen kjørte jeg rundt i Storo området. Kom fram til en tre veis rundkjøring, så ikke godt til venstre pga. vinkelen til veien til venstre for meg. Men var sikker på at det ikke var noen biler inne i rundkjøringen allerede. Var halvveis gjennom rundkjøringen da en annen bil kjørte i meg bakfra. Altså den traff venstre hjørne av bak støtfangeren min. Han hadde kjørt inn i rundkjøringen fra veien til venstre for den jeg hadde kjørt inn fra.

   

  Han mente at det var jeg som var den skyldige fordi jeg ikke holdt vikeplikten. Han klarte også å overbevise meg til å skrive under skademeldingen der jeg blir framstått som den skyldige. Men etter noen samtaler med bekjente og litt logisk tenkning så er jeg i tvil om det var min feil.

   

  Han kjørte jo inn i meg bakfra, altså som betyr at jeg må ha vært inni rundkjøringen før han, og da må det være han som skulle ha vikeplikt for meg.

   

  Skulle bare spørre om noen kunne komme med noen meninger og forslag om hvem som har skylden? Jeg eller han som påkjørte meg bakfra`?

   

   

  du har ikke blitt offer for en av våre nye landsmenn som driver med bevist forsikringsvindel da?

 14. Parentesene betyr nok ingenting, men når det er mellomrom i arknavnet, da må du ha med en apostrof før og etter arknavnet i formelen. Der du velger ”Tall” er det en egen boks for hvordan du vil at negative tall skal fremkomme.

   

   

  takker for tipset. fant det ut nå.

   

  Men så har jeg ark3 hvor differansen mellom ark2 og ark1 skal komme opp. Men ønsker ikke at det skal komme opp noe tall før cellene i ark1 og ark2 er fylt ut.

   

  formelen jeg bruker er: =HVIS(('Budsjetterte utgifter '!C20-'Faktiske utgifter'!C19)=0;"";('Budsjetterte utgifter '!C20-'Faktiske utgifter'!C19))

   

  Men fyller jeg ut bare cellene i ark1 får jeg minus det beløpet jeg fylte inn i ark1 i ark3. Ønsker cellen til å være blank intill tilsvarende celle i ark2 er fylt ut....

   

  EDIT: FANT DET UT MED DENNE FORMELEN: =HVIS(('Faktiske utgifter'!C27)=0;"";('Budsjetterte utgifter '!C28-'Faktiske utgifter'!C27))

×
×
 • Opprett ny...