Gå til innhold

OMyren

Medlemmer
  • Innlegg

    374
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av OMyren

  1. 0_7448CCE5-4D30-48CD-A39D-C9F4963FD822.mp4
  2. Da er jo løsningen grei? Israel slutter å bombe Iranske interesser, i dette tilfellet en ambassade i Syria. Så slipper de potensiell hevn med 300 bomber mot sivile og annen infrastruktur. (Men klart, med slik tenking så hadde det blitt fred, våpenproduksjonen kraftig redusert på sikt, fall i aksjeverdi på våpen aksjer, mindre arbeidsplasser i våpenindustrien, osv…)
  3. Blir du tatt med annet enn alkohol kan arbeidsgiver si deg opp. Via AKAN kan bedriften hjelpe folk med alkohol / spille problem. Dette gjelder forøvrig ikke ulovlige stoffer, i en slik situasjon vil det være opp til bedriften om de vil være med på en evnt AKAN avtale
  4. «Ikke russer», høres mere ut som en rasist. Når du skriver; «Jævla Russer.» Litt av det samme, Å si Neger, Same, Jøde osv er ikke rasistisk. Men legger en «Jævla» forran så får dette annen betydning. Å ha frie meninger er heldigvis lov i Norge, rasisme er heldigvis straffbart.
  5. En kan jo spørre seg om; Hadde Hamas eksistert i nåværende form viss Israel ikke hadde okkupert de såkalte omstridte områdene? Hamas osv. er vel ett resultat av langvarig undertrykkelse.
  6. Enig, men hver og en av oss er ansvarlig for egen økonomi.
  7. Har brukt Synology DS416 Play i mange år, aldri vært noe tull.
  8. Hatt NiceMobil ett år nå etter å brukt Telia mange år. Veldig fornøyd, dekning er bedre enn før da en har tilgang til både ICE og Telia sitt nett.
  9. Hva er vitsen å skrive så mye når trådstarter ikke er med? Ser ingen svar / respons fra trådstarter.
  10. Nekter å tro at vi tar etter / blir påvirket av USA, det ville i såfall vært en form for hjernevask. Og hjernevask driver IKKE vi i Norge med, det er det «heldigvis» bla. bare Kina, Russland og NordKora som driver med. https://www.forskning.no/spor-en-forsker-psykologi-terrorisme/spor-en-forsker-hva-er-hjernevask/822522
  11. Hvordan dempe bekymringen for 3. verdenskrig? -Finn en annen «hobby» enn å lese nyheter 24/7. - Fokuser på andre ting, ting som er positivt.
  12. Må da være lov. Vi bor i ett demokrati
  13. - Jeg tenker på ordtaket ; Sitt stille i båten når det stormer som værst» - Når situasjonen er som er, er det viktig å gå gjennom situasjonen, evaluere og unngå eskalering / sette seg i en værre situasjon. Så jeg sitter «stille» tenker grundig igjennom situasjonen og legger en fornuftig plan videre.
  14. Dette var vel skrevet med litt ironi også, tenker jeg 😉
  15. Trådstarter ga helt opp? Ble helt stille. Kan også legge til at mange burde tatt fast rente når en kunne binde denne til godt under 2 % i 10 år. Lett å være etterpåklok, men er noe det å kunne planlegge sin egen økonomi. Vi bor tross alt i ett Demokrati der folk kan ta egne valg innenfor satte rammer. Mye handler om valg, - De som ønsker en stabil rente velger fast rente når denne er lav. Eller fast pris på strøm. - Resten føler markedspris / spot. Hadde vært værre om det ikke fantes valg. Det at enkelte gjør «feil» valg må nok hver enkelt ta på sin egen kappe.
  16. Jeg vurderer Altibox fiber 250/250 da i bridge modus med egen router. Noen med erfaring med Altibox i bridge og eget utstyr? Er Altibox bra på nett? (Dere som evnt. klager på nettet. Er det nettet eller router som er problemet? Grunnen til jeg lurer er pga jeg som sagt vurderer installasjon. Da i bridge mode med egen router som jeg vet virker. Så er det selve nettet? Eller Altibox router? ) Jeg har mistanke om at mange av de som klager så er det ikke selve fiberen inn til huset / sentralen som er problemet. Men det som kommer etter, Altibox router osv.
  17. Det må være opp til våre folkevalgte politikere å forsøke forhandle fram en utvisningsavtale med respektive land.
  18. Det er en måte å se dette på. En annen vinkel å se det på er at alle drap som begåes av nye kriminelle landsmenn kommer i tillegg til drap begått av etninske norske kriminelle. Så får hver og en vurdere om disse importerte «tilleggs- drapene» er noe å bry seg om. Jeg mener alle kriminelle nye landsmenn burde vært utvist på livstid. Så får vi heller fokusere på nye landsmenn som ønsker å bidra til å gjøre Norge til ett trygt og god land. Så må en også huske på at det spiller ingen rolle hvilken bakgrunn / hudfarge / etnisitet en har.
  19. Jeg har ICE, byttet fra Telia nå i høst. Før hadde jeg stadige problemer med at folk ikke hørte meg, men ikke nå lengre. Nå skal det sies at ICE bruker Telia der de ikke har egen dekning, men her er det god ICE dekning. Så husk at selv om noen bruker ICE, kan det god være at telefonen har slått over til Telia
  20. Er vel større enn snittet, så da er det vel grei da. https://nhi.no/kroppen-var/organer/penis-hvor-lang-er-den
  21. Sant nok, men hvordan skal julen bidra til å få frem det beste i folk når de fleste knapt nok vet / ønsker å vite hvorfor vi feirer jul?
  22. https://polder.no/hoka-one-one-challenger-atr-7-gtx-m-200553?childSku=200553-006#aw_source=ps-fdfad7c7-8c04-4985-8366-6265565ab543|64022c2ea4b93a48ee1ea81c|hoka atr 7 gtx|pos:0|per:false| https://www.loepeshop.no/speedgoat-5-gtx-1127912-bblc.html
  23. Gi henne en ny mulighet, gi samtidig tydelig beskjed om at du nå har en «tilgode» på henne. Dette er en gylden mulighet for deg å få ett sidesprang hun ikke kan nekte deg, viss muligheten byr seg en gang i fremtiden.
  24. Hadde vært meg, så hadde jeg evnt søkt om max 5000,- i kreditt på kortet. Og kjøpt denne til 4 lapper https://www.skousen.no/hvitevarer/vaskemaskin/underkategori-vaskemaskin/product/whirlpool-ffs7458wee/
×
×
  • Opprett ny...