Gå til innhold

Crispin

Medlemmer
  • Innlegg

    2 565
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crispin

  1. Siste dråpe var da jeg ble angrepet for første gang. Heldigvis for meg ble ikke forsvarsflåten jeg hadde satt opp spesifikt for outpost defending sendt - forstår ikke hvorfor men den var i alle fall idle og satt på defend.

     

    Så jeg mistet en outpost, jeg tok den igjen noen minutter etterpå. Så angrep han igjen en halvtimes tid etterpå uten at jeg forsvarte fordi jeg visste at flåten hans var hakket større en min. Så da splittet jeg flåten min opp i 4 og tok 4 outposter av han. Og dette her ping pong systemet skal være moro? Jeg gjorde i alle fall mer skade på han siden outposter går ned en level når de blir tatt ? Regner med han tok de tilbake når flåten hans var hjemme igjen - men jeg har ikke logget inn mer for å sjekke. Slik kunne vi jo holdt på til en av oss var trett og ikke gadd mer?

     

    Det er klart jeg ikke forstår alt og jeg ser nok ikke det store bildet her, men jeg sluttet på flekken etter jeg fant ut hvordan angrep og forsvar fungerte. Det falt ikke i smak for å si det mildt. Som egentlig var vanvittig synd, for det var veldig mange andre ting som var helt topp med spillet.

  2. Spillet var knall bra og underholdende de første dagene. Meeeeen må si meg voldsomt skeptisk til combat og travelling tid. Så langt er det ikke moro med ping pong, og jeg ser ikke helt hvordan det skal fungere i det store og hele. Heldigvis er det såpass tidlig og jeg forstår jo ikke så mye enda.

     

    Men entusiasmen forsvant like fort så den kom, det spørs vel om jeg kommer til å forsette etter gratisdagene.

  3. Spilte MYE Planetarion i mine yngre dager. Det var helt latterlig moro, så dette her var jo skremmende interessant. Ser at mine gamle venner i NewDawn holder koken her også. I tillegg er det kjente allianser i rock og Xanadu. Spilte noen runder med rock også i planetarion.

     

    Litt å sette seg inn i, men begynner å forstå bitte grann nå.

  4. Flott fotball, lite sutring og filming. Jordnær og rolig manager. Verdige vinner og vinner med klasse. Selv om det hadde vært kjempe moro med en "ny" pl vinner i liverpool. All ære til begge lagene.

     

    Bluemooooooooooooooooooooooooon!

  5. Richards og Zabaleta har byttet en del på å spille, og begge har hatt meget bra sesonger. Men zabaleta holder et jevnere nivå, så han får min stemme. Men det er sant som noen sier, de har kanskje ikke spilt like mye som feks walker. Er litt usikker på hvor mye vekt jeg bør legge på det området. Synes vel nok zabaleta har spilt nok til å få min stemme. Er i tillegg en herlig type.

  6. Barton er og forblir barton. Han er ikke akkurat savnet. Tevez treffer jo ikke(?), men det kan se ut som han slenger ut armen eller noe mot barton.

     

    Jeg så nettopp motd fra bbc. Det meste har handlet om city men jeg synes folk skal vite hvor ufattelig dårlig Chris foy i kampen stoke - bolton. Begge målene til stoke er dommerfeil. Den første holder Bogdan KLART, før en stoke spiller hopper i an og ballen triller over mål. Straffen crouch får er ekstremt billig, mulig det er litt kontakt, men umulig å falle av den der spør du meg. Forferdelig at en så dårlig dommer skal få ødelegge for et lag på den måten. Stor sympati for bolton og det er synd at det ikke kommer til å få særlig oppmerksomhet pga city sitt mirakel. Det gir meg faktisk en litt sur smak etter seieren.

     

    Chris Foy må være den svakeste dommeren jeg noen gang har sett. Jeg kunne skrevet noen sider om hvor dårlig han har dømt mot city, men det finnes utallig andre lag som har følt hans inkompetanse.

     

    Helt utrolig at han får forsette uke etter uke.

  7. Latterlig å si at city, eller for den saks skyld enhver klubb ikke har historie, eller ikke har historie i forhold til Real Madrid. Selfølgelig har Real vunnet lasseviss mer en city, og dette gjør da city til en klubb uten historie og sjel fordi de ikke har vunnet SÅ mye? Jeg er så lei av dette gnålet og hatet.

     

    Bruk skikkelig ord og ikke kom med slikt vås.

     

    Helt ok å holde med real madrid, mye bra spillere, og har spilt flott og vunnet mye, forstår ikke hvorfor man må hate så mye. Barcelona er i en annen klasse i mine øyne, kanskje ironisk for dere siden jeg holder med city som er DEEEEET kjøpelaget blottet for respekt og integritet eller hva? :!: . De gjør bare så mye rett, og er vel et av de få lagene som driver "skikkelig", med sine katalanere, og fantastiske fotball. De er på mange måter de snille underdogene - selfølgelig litt på spissen.

     

    Morsom kamp for oss nøytrale, jada barcelona var fantastiske, men med litt hell, kunne real madrid fort hatt et par mål i starten de også, og da hadde nok kampen vært annerledes. Spansk fotball er mye mer interessant en engelsk for øyeblikket imo.

  8. Beklager viss dette er feil tråd men jeg leter etter en serie som jeg leste når jeg var en del år yngre. Den gikk under fantasy sjangeren og var skrevet av en norsk forfatter(95% sikker)

     

    Jeg leste 3 bøker og tror ikke det var flere. Det handlet om en mann som gikk kledd i filler og kun utrustet med en stav\kjepp. Han var en slags vokter over landet, lurer på om han kanskje var blind i tillegg? Han trente opp en etterfølger i løpet av bøkene, og generelt gikk rundt å var badass mot de slemme.

     

    Anyone ?

  9. Nå blir det snart Insane her. Hjalp seg når de fjerna Shen'dralar. Var godt på vei der egentlig, men nå slipper jeg å tenke på det!

    Uten shen dralar så fortjener folk ikke tittelen the insane, skulle endret det til almost insane

     

    Folk som ikke spilte vanilla fortjener ikke å få mount før level 40 og epic mount før level 60. Hvis jeg måtte gjør det må alle andre også!

     

    Haha litt morsomt, men akk så dumt. Du ser vel forskjellen? :!:

  10. Enig, husker han som dritgod.

     

    Utvilsomt kjempe god, helt til han kom til City :!:

     

    De Jong har noen svin på skogen, nærmere bestemt to veldig ufine episoder, mot stuart holden og mot Alonso i vm finalen - jeg var hysterisk etter kung fu sparket. Skandaløst gjort. Den mot Ben Arfa er tragisk og trist, men selve taklingen er ikke stygg, det tror jeg aller enig i, det går mer på politikk her. Man kan bare se på reaksjonen til spillere og publikum, ingen reagerer før de vet at noe er knukket. Det er selfølgelig utrolig trist, men slik skjer desverre i fotballen. Han er jo city spiller så det er jo naturlig at jeg tar han i forsvar, men han er heller ikke en spiller som går og gnåler til dommeren, klyper, småsparker og irriterer og er ufin mot motstanderen. Han er en hard og tøff takler, thats it - det er ingenting spesielt med de jong i den forstand. Han har enda ikke blitt utvist for city. Tenkte bare jeg kunne dele mine tanker siden noen nevnte han tidligere.

     

    Selv likte jeg godt Tony Yeboah, siden det ble nevnt afrikanere.

     

    Norske media melder at Adebayor er klar for Juventus, ah det hadde vært fint, jeg får meg ikke til å like en så frustrerende spiller. Fra det geniale til 0 forståelse for offside og elendig touch. Dessuten er han en spiller som fort blir tatt av media og dommeren, å joda han nok litt verre enn den gjennomsnittligespiller. Men man så jo forskjellsbehandling i to episoder i fjor, og det er jo dumt å ha en slik spiller. En slik kontroversiell spiller passer ikke inn i city.

  11. Det er noe galt her, og det bør justeres. Ben arfa fikk en cup kamp og nå etter og ha vært noen uker på free transfer etter trial krever han 45.000 lønn. Jeg slenger ut et cheeky bid på 17.000 og han akksepterer. Dette blir for dumt.

     

    Nelson Rivas kom nettopp også på trial, anderson fra manu også. Hallo?!!??! Det virker som spillerne elsker klubben min etter en trial og godtar luselønn.

     

    For øvrig sa van buyton og anelka nei til trial så litt edruelighet finnes det enda.

     

    Ja jeg har nyeste patch. Tror jeg kan kalle dette en exploit ja. Har i alle fall aldri opplevd lignende med bryne, det beste jeg har klart før er uefa cup i tidligere spill.

  12. Det er faktisk et poeng, de regensa(som har vært tålig bra) jeg har sett til nå har alle hatt under 10 i composure.

     

    Javel, alves er lei av å være på free transfer og vil kun ha 24.000 i lønn. Jeg har så ufattelig lyst å slå til, men jeg kommer til å rævkjøre meg økonomisk. Og tallene hans kommer vel til å falle noe voldsomt når som han snart er 32.

     

    En veldig godt måte å tjene penger på er å bare hamstre inn av alt slags spillere som du blir tilbud gratis\nesten gratis fra - spesielt sør-amerika og selge de et halv år etterpå. Har tjent grovt på det.

  13. Har ikke spilt så fryktelig lenge på noen savegamer så har ikke sett så mye på regens. Arild sundgot har 13 finishing og 14 composure hos meg, han holder bra nivå enda, 34 år. Angrer på at jeg ventet så lenge med å gi han ny kontrakt så han stikker ved sesongslutt. Litt dyr i drift, men verdt hver krone! 9 mål på 16 kamper i år.

     

    Børven har 14 finishing og 11 composure, og cato hansen har 11 og 10.

     

    Alves har 15 og 11.

     

    Begynner å slite skikkelig med for mange utlendinger i troppen, får nesten hver uke tilbud om mer en gode nok utlendinger fra spesielt sør amerika.

  14. Kommer jo litt ann på da ser de nyes spillene koster sånn 59 euro (ca 480ish) og det er jo ikke så ufattelig dyrt det da. Man kan jo få det billigere så klart, men det er jo greit i forhold til vanlig butikk pris hvor spillene gjerne koster 500-599.

     

    Spill koster da ikke 500-599 i butikken, du finner det nok, men i de fleste tilfeller ligger de vel på 300-400. 59 euro for et nytt spill et jo helt absurd dyrt i mine øyne.

×
×
  • Opprett ny...