Gå til innhold

lommetørklet

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lommetørklet

  1. Google sin Bard svarer også godt på begge disse.
  2. GPT4 svarer riktig på begge spørsmålene hos meg. GPT4: I sang-tilfellet, så ville den ikke svare riktig før jeg nevnet at alderen faktisk nevnes i sangen.
  3. Dersom du har fondet i Aksjesparekonto hos Nordnet så kan det flyttes hvor som helst, mener jeg. Dersom de er utenfor så må du selge på vanlig måte og sende pengene til KLP og så kjøpe fondet på nytt.
  4. Han har jo svart deg på dette. Ja det vil lønne seg, men om det lønner seg nok til at du skal gidde vet du best selv. Om du har 1 mill i fondet vil du spare 1100kr per år ved å flytte til KLP som koster 0.18%
  5. Det enkleste er å bare bygge en side gjennom Wix eller Squarespace. Ikke tenk på domene enda, dette kan du kjøpe gjennom disse sidene når som helst. Og kjøper du det gjennom samme platform så order de alt automagisk. Om du vil ha reklameinntekter så bare lager du en konto hos Google Ads. Her får du noe kode du kan legge inn i siden du laget på Wix eller Squarespace. Så lenge det er små summer penger du får gjennom ads, så går det vel under "hobbyinntekt" og da trenger du ikke tenke på det. Du skal ha ganske mange tusen klikk på nettsiden din før det blir noe store summer fra ads.
  6. Riktig. Bare å spørre/søke etter selskap med lønn på provisjon. Eller provisjonsmodell
  7. I Webstep tjener du 60% av din timepris (du betaler også arbeidsgiveravgiften selv). De har vel helt kurrant nivå av goder også. Telefon, sommerfest, julebord, utenlandstur osv. Tror også de fleste arrangementer er med følge. Det finnes massevis av selskaper med denne modellen.
  8. Master of Science er det samme som sivilingeniør på norsk. "Sivil Engineer" er en ingeniør i byggbransjen på "amerikansk".
  9. Du kan kjøpe den valutasikrede versjonen av et globalt indeksfond dersom du tror at dollar/euro skal ned i pris.
  10. Hva er totalprisen for fond hos KLP? Ser at der jeg har fond kommer ting som honorar til banken oppå forvaltningshonorar, så det blir jo en del dyrere enn de 0,20% som er oppgitt
  11. Utvikler kan anbefales dersom du har hodet for det. Jeg har selv vært ganske heldig som utvikler og ligger på rundt 1.1 - 1.2 mill med 7.5 timers arbeidsdager. Aldri jobbet overtid eller helg og har 2 års erfaring. Det skal sies at dette ikke er normen, og de fleste med 2 års erfaring ligger på rundt 600k - 700k.
×
×
  • Opprett ny...